banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 08:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2018, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ako je u martu napunio 18, vjerovatno je isao u srednju te ako je 1995 zavrsio srednju u maju, realno nije ni mogao u vojsku.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 09:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Dce/02 je napisao:
Ako je u martu napunio 18, vjerovatno je isao u srednju te ako je 1995 zavrsio srednju u maju, realno nije ni mogao u vojsku.

Citiraj:
Рођен 1976. године у Гацку. У Фочи је завршио Основну школу „Иван Горан Ковачић“, а 1994. године Средњу машинску школу „Перо Слијепчевић“.

Nesto tu definitivno smrdi. Da je sve regularno, ne bi se skrivao iza te izjave da je docekao rat sa 16 godina. Mogao bi reci da je docekao kraj rata u srednjoj skoli ili nesto...
Buduci da je nagulio u Srbiju, a po povratku bio direktor, da li je Vukota uopste sluzio vojni rok?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dce/02 je napisao:

Da je tako, Vukota bi se pozivao na to, a ne da je imao 16 kad je počeo rat.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Da citiram sam sebe:

Rocker je napisao:
Da se razumijemo - naravno da on nije kriv što je sklonjen, svakom ko je objektivan je jasno da ga ja otac poslao tamo. I mene bi moj poslao, da je bilo šanse da ga poslušam.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Dce/02 je napisao:

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Napunio sam ja u februaru 1995. 18 pa stigoh upisti "učešće u ratu" u vojnu knjižicu :D

edit: eto, odadoh godine :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Džontra je napisao:
Ti kažeš bez mrlje čovjek, meni licno jako smeta to sto je postao direktor u tim godinama, cim je završio faks i vratio se nazad, nakon što ga dugo nije bilo. Nije on bio ni direktor nečeg bitnog, nit je s te pozicije imao moć, ali je jasno da je tu poziciju mogao samo vezom dobiti.
Možemo reći da i danas ljudi isto tako rade, što je istina, ali to ne može biti izgovor, niti možemo govoriti da je bez mrlja. Vjerovatno je isti ko i svi političari, im toliko mrlja, da mu je to postala glavna boja.
A Srbi kakvi su takvi su, ratni su narod, uglavnom zbog istorije. I ljudi bili oni vojnici ili ne, patološki mrze dezertere, neki bi ih ruku pod ruku s pedofilima stavili.
Borci su danas jako bitna, prije svega glasačka, kategorija, i dovoljno je da ta priča dobije bar malo na značaju, i nastaće veliki problem.
Isti taj Dodik je i po svom priznanju dosta rata proveo u Beogradu, pod izgovorom bio je član skupštine, iako je pitanje koliko je pita prisustvovao na sjednicama iste. Ali makar ima kakav takav (glup) izgovor.

Pod "mrljom" smatram privredni kriminal koji je lako dokaziv (kao što je slučaj sa likovima iz vladajuće koalicije) a ne predrasude da li je posao dobio preko štele ili da li je u N.Sad otišao po primljenom pozivu za vojsku pa se to smatra dezerterstvom ili bez primljenog poziva što se opet smatra dezerterstvom.
Taj isti Dodik je bio u uniformi nekih desetak dana (ima čin rezervnog potporučnika) pa je ngulio sa firmom u BG i otud švercovao robu u BiH.Njegov rođeni brat takođe nije okusio rata već je po selima dijelio pozive za mobilizaciju.Dakle,iz njegove porodice niko.A tu činjenicu Dodik ne iznosi u javnost.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To sve sa Dodikom ima jednu manu.
A to je to sto niko nije dovoljno pritiskao tu priču.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne pije to vode moj ti Džontra,pusti te priče o ratničkoj naciji ,mržnji dezertera...da je tako Dodik nikad nebi vladao,Vuin nikad nebi bio ministar vojni......itd,itd

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja kažem da je tako. I da ne bi bio na vlasti Dodik da se više pritiskala ta priča.
A sad je kasno, sad je ustoličen kao Čuvar Srpske.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
A Srbi kakvi su takvi su, ratni su narod, uglavnom zbog istorije. I ljudi bili oni vojnici ili ne, patološki mrze dezertere, neki bi ih ruku pod ruku s pedofilima stavili.
Borci su danas jako bitna, prije svega glasačka, kategorija, i dovoljno je da ta priča dobije bar malo na značaju, i nastaće veliki problem.

Ognjen Tadic, vjeciti gubitnik svih izbora ikad, je kako-tako ucestvovao u tom istom ratu, a i bio u zarobljenistvu .. pa mu to nije donijelo ama bas nikakve poene protiv Milorada Dodika koji, ma kakav izgovor bio, nije vidio minute rata.

Dakle, jebe se narodu za tim da l' je neko ratnik il' dezerter .. bitno je ko bolje slozi i progura neki narativ.
Dodik basnoslovne pare trosi na marketing zastitnika Srba .. a ti isti koji mu rade taj dobar marketing znaju da se u Vukotinom slucaju najvise moze pogurati ta "dezerterska" prica.

To sto je bio direktor nakon zavrsetka DIFa je toliko mala i nebitna stvar da ce u oko upasti tebi i jos jako malom broju ljudi (a i u potpunosti je neiskoristiva u svrhu dobijanja politickih poena zato sto u ovom momentu postoji nebrojeno mnogo mladih direktora iz SNSD/DNS linije koji obavljaju mnogo, mnogo, mnogo bitnije funkcije od one koju je imao Vukota).

Cinjenica je da Vukota stvarno ima koliko-toliko politicki neukaljano ime .. ponajvise zbog cinjenice da ga nije imao ni kad ni gdje ukaljati.
Nikada i nije obavljao neku bitnu funkciju, pa da bi mu se mogla natovariti na kicmu neka ozbiljnija afera na kojoj bi se mogla graditi platforma izborne anti-kampanje.

Kad se sve razlozi na proste faktore .. izbori i politika nisu nista drugo nego dobar marketing.
Programi, ideje .. sve to pada u 3. plan.
Moz' biti, a i ne mora.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sve to i želim reći. Sve se svodi na guranje jedne price.
Tadić ne bio nesposoban da to iskoristi, a mogao je.
A na Vukotu su već krenuli. Lukač dolazi na emisiju o onom Dragičeviću, i 10 minuta govori kako je Govedarica dezerter.
Ne kažem ja da će ljudi reći eto lik je dezerter, pa neće glasati za njega. Kazem da će narodu ta priča toliko biti natovarena na glavu, da neće ni skontati kako ga odjednom osuđuju i kako im je to odjednom bitno.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Dakle, jebe se narodu za tim da l' je neko ratnik il' dezerter .. bitno je ko bolje slozi i progura neki narativ.

+1

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Narod voli Milu

+ 1000

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Po čemu se uopšte razlikuju stranke, osim po imenu i tim glavnim gloovama. Ali zato i padaju kada taj lik ode. Nije to samo kod nas. Tu smo moderni. Socijalistička ili socijaldemokratska bolje da promjeni u početnokapitalistićka. Srpska i još demokratska koja je bila glavna politička snaga za vrijeme nastanka RS sada joj blizak i onaj mrski dio Sarajeva i BiH institucije, a nekada ni izvorni Dejton nije valjao. Sada, daj šta daš. Samo da su visoke funkcije. Demokratski progres... hmm kao neka frakcija u Siriji :)
Kako niko nije pogurao neke zelene. Nekako mi se Radojčić uklapa u tu priču :lol: To je budućnost.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A jbt kakve batake ima teta u auto servisu.
<30

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
The_new_Statesman je napisao:
<30

Ajd ti samo ložiš a ništa ne dijeliš...bježžž

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
The_new_Statesman je napisao:
<30

Kakve su tebe žene spopale zadnjih dana...da se nisi zaljubio ne daj bože :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 15:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koga su to pripremljenog poslali na ratište?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ваљда мисле на оне што су служили ЈНА?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2018, 15:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E te su baš pripremili, pokazalo se još u Sloveniji...."oni nešto kao napadaju,mi se nešto kao branimo"...

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]