banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2011, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Slika

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
BEOGRAD - Više od 10.000 ljudi prisustvuje mitingu na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu, u organizaciji Srpske radikalne stranke (SRS) zbog hapšenja nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske, generala Ratka Mladića.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Na-mitingu-podrske-Mladicu-vise-od-10000-ljudi-91450.html

ово је закон на независним, кад се види име и презиме са фејса оног што пише..
тек сад постаје јасно колико зелембаћи и ујкани читају наше сајтове и онда пишу коментаре представљајући се као срби итд..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
hercegovac27 je napisao:
Panzer je napisao:
Koliko su bezobrazni pa to je neviđeno. Naravno, Kosovo je sledeći korak. Poslije Kosova biće Vojvodina, poslije Vojvodine Sandžak i tako redom. Ma nek' se gone i oni i EU. Za šta prodati sve što imamo? Za pišljivu EU koja će ionako na kraju da pukne... :roll:

Vlast u Srbiji kada je u pitanju rješavanje problema kao pokvarena ploča govori samo o ulasku u EU. Ako tako nastavi doći će do socijalnih nemira. Međutim ne vjerujem da će uopšte tamo i ući. Nakon Hrvatske i Islanda proširenja neće biti jako dugo. Ali narod u Srbiji je druga priča. Ja ne znam dokle će trpiti ovakvo stanje ali će na kraju pući i biće gadno. Žuti će vjerovatno preko grane iako bih ja volio da svi do jednog završe kao Čaušesku. Ne postoji političar u Srbiji koji smije priznati nezavisnost Kosova. Što se tiče Vojvodine to ipak nije realno. U Vojvodini oko 70% stanovništva su Srbi sa tendencijom rasta tog procenta. Tako će Srbi za 15 godina postati većina u Subotici. Što se Raške oblasti tiče tri su opštine sa bošnjačkom većinom koje se naslanjaju na opštine sa srpskom većinom koje se opet naslanjaju na Republiku Srpsku. Tako da opet nema šanse. Zukorlić će na kraju odlepršati za Sarajevo ako ga neko prethodno već ne smakne što bi dobar dio ljudi u Srbiji i volio. Kada su u pitanju demografska kretanja u Raškoj oblasti humanitarna organizacija Stara Raška radi na tome da se poveća udio srpskog stanovništva u toj oblasti sa naglaskom na opštine Novi Pazar, Sjenica i Tutin.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Tr ... 91398.html

Citiraj:
Srbija je izgleda jedini pacov koji želi da se ukrca na brod koji tone, umesto da sa tog broda

beži glavom bez obzira,
rekao Trifković

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Сукоби су избили у центру српске престонице, где су се демонстранти окупили да би осудили хапшење и изручење команданта војске Републике Српске генерала Ратка Младића. Око 3.000 полицајаца за разбијање демонстрација је распоређено на улицама града.

До нереда је дошло када је полиција кренула да разбије групу демонстраната, а потом их је група демонстраната засула каменицама. Немири су се десили на неколико локација у центру Београда у недељу. Није било одмах извештаја о повредама или хапшења.

Скуп је организован од стране десничарске политичке партије, Српске радикалне странке. Већина граћана Србије сматра да ја Младић херој и његово хапшење представља издају сопственог народа. Поштоваоци лика и дела генерала Ратка Младића су дошли из читаве земље.

Полиција за разбијање демонстрација је на највишем степену приправности у страху од понављања насиља којe је избило када је бивши председник Републике Српске Радован Караџић ухапшен. Након хапшења генерала Младића, влада у Београду је издала стриктну забрану јавних окупљања.

Београд је био поприште сукоба и пре, а српски званичници желе да их ништа не омете у предаји команданта Војске Републике Српске генерала Ратка Младића Хашком трибуналу јер је то тежња власти у Србији да се прикључи европској интеграцији и ЕУ.

Младен Обрадовић, члан "Образа", каже да се огромна већина српског народа не слаже са председником државе, и зато су спремни да протестују.

"Ми верујемо да је хапшење Ратка Младића дубоко против српских националних интереса", рекао је он. "Не могу да схватим како то може бити добро за земљу да изда свог најбољег човека."

"Они желе да Србија постане део нове врсте Отоманске империје", рекао је он. "То је разлог зашто су дали Турској нову водећу улогу на Балкану, што значи смрт за српску нацију".

Обрадовић је изјавио да нико у Србији не верује да ће Младић добити правично суђење у Хагу.

"Сигуран сам да чак и наши политичари не верују ", рекао је он.

"Али они морају јер они једноставно имају обавезе према НАТО-у, односно нашим непријатељима, који су сада, на жалост, владајућа Србија. Верујемо да је будућност Србије у савезу са Русијом. "

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... ti-Mladicu

Ko su sudije koje će suditi Mladiću?

Citiraj:
SUDIJA koji smatra da je Haški tribunal nezakonito osnovan, njegov kolega koji dovodi u pitanje postojanja genocida u Srebrenici i zbog toga je isključen iz veća Radovanu Karadžiću i delilac pravde koji smatra „da je Vojvodina narod koji je živeo u bivšoj SFRJ“ - trojac je koji će suditi do juče najtraženijem beguncu Ratku Mladiću.

Али пазите ово: Немац који је искључен из суђења Караџићу јел сматра да у Сребреници није било геноцида (што је и нормално размишљање). Значи, неопходно је наћи судију који сматра да се десио геноцид и осудити Караџића за геноцид. Непристрасно, нема шта.

А видите тек ову будалу

Citiraj:
Sudija iz Južne Afrike Bakone Moloto, postao je poznat javnosti u Srbiji tokom suđenja Milanu Martiću.

On je svedoka odbrane Lazara Macuru koji je izbegao iz Hrvatske, upitao zbog čega Krajišnici nisu otišli iz Hrvatske kada ih Hrvati nisu želeli?

- Da ste to uradili, ne bi bilo trauma ni na jednoj strani - „prekoreo“ je sudija svedoka odbrane. - Da ste na samom početku otišli u Beograd, da kao narod budete u Beogradu, patnje bi bile izbegnute.

Криви Срби што су хтели да остану на својим огњиштима.

Приде, јуче чујем (нисам знао до сада) да је још 1992 против Младића почела истрага за геноцид. Значи комедија.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Silvio Dante je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Panzer je napisao:
Koliko su bezobrazni pa to je neviđeno. Naravno, Kosovo je sledeći korak. Poslije Kosova biće Vojvodina, poslije Vojvodine Sandžak i tako redom. Ma nek' se gone i oni i EU. Za šta prodati sve što imamo? Za pišljivu EU koja će ionako na kraju da pukne... :roll:

Vlast u Srbiji kada je u pitanju rješavanje problema kao pokvarena ploča govori samo o ulasku u EU. Ako tako nastavi doći će do socijalnih nemira. Međutim ne vjerujem da će uopšte tamo i ući. Nakon Hrvatske i Islanda proširenja neće biti jako dugo. Ali narod u Srbiji je druga priča. Ja ne znam dokle će trpiti ovakvo stanje ali će na kraju pući i biće gadno. Žuti će vjerovatno preko grane iako bih ja volio da svi do jednog završe kao Čaušesku. Ne postoji političar u Srbiji koji smije priznati nezavisnost Kosova. Što se tiče Vojvodine to ipak nije realno. U Vojvodini oko 70% stanovništva su Srbi sa tendencijom rasta tog procenta. Tako će Srbi za 15 godina postati većina u Subotici. Što se Raške oblasti tiče tri su opštine sa bošnjačkom većinom koje se naslanjaju na opštine sa srpskom većinom koje se opet naslanjaju na Republiku Srpsku. Tako da opet nema šanse. Zukorlić će na kraju odlepršati za Sarajevo ako ga neko prethodno već ne smakne što bi dobar dio ljudi u Srbiji i volio. Kada su u pitanju demografska kretanja u Raškoj oblasti humanitarna organizacija Stara Raška radi na tome da se poveća udio srpskog stanovništva u toj oblasti sa naglaskom na opštine Novi Pazar, Sjenica i Tutin.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Tr ... 91398.html

Citiraj:
Srbija je izgleda jedini pacov koji želi da se ukrca na brod koji tone, umesto da sa tog broda

beži glavom bez obzira,
rekao Trifković

Ne znam kakvih će pritisaka biti koje još nismo iskusili ali ukinuti Republiku Srpsku nakon skoro 19 godina je skoro pa nemoguće. Kada god neko i pokrene tu priču dogodi se još veća homogenzacija naroda. Čak bi došlo sigurno do novog sukoba. Sumnjam da je ikome u BiH u interesu novi sukob u državi u kojoj ništa skoro ne funkcioniše čak ni onima u Sarajevu to ne odgovara. Sva tri naroda se još uvijek ne slažu najbolje a novi rat bi još više unazadio ovako loše odnose u nazadnoj BiH.
Uostalom govorili su da je ukidanje MUP-a bio uslov za EU pa ispade da je to bila ustvari lična želja Ashdown-a koji je dopisao tu želju o ukidanju MUP-a. MUP Republike Srpske na svu sreću i dalje postoji.

Zanimljivi su komentari ispod teksta na sajtu Nezavisnih.

Lik tvrdi da će presudom za genocid nestati Republika Srpska. Tako su tvrdili i nakon one tužbe protiv SRJ koju nisu dobili. Govorili su o 200 milijardi dolara odštete!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Diplomate obećale Mladiću pristojnu sahranu
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Diplomate-obecale-Mladicu-pristojnu-sahranu-91385.html

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 00:38 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel ima gdje online da se prati neka tv stanica u Srbiji?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

немаш шта видјет на тим станицама..
гледај русија данас..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 06:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
hercegovac27 je napisao:
Panzer je napisao:

Pa moram priznati da mi je ovo što si napisao nabacilo mali osmjeh na lice, valjda nisu stvari toliko crne. Ja se često zapitam da li je Srbiji EU i potrebna, da nema ovih papaka koji pokradoše sve živo mislim da bi narod mogao sasvim pristojno da živi. Država od 10 miliona stanovnika sa svim dobrima koje posjeduje ne treba nekog da ju dodatno eksploatiše. Mene takođe čudi narod kod nas u RS. Nije mi jasno kako mogu trpjeti onakve gluposti tipa odlaženja premijerove i predsjednikove kurve u Sarajevo helikopterom u šoping pa onda odlazak svih ministara helikopterom u predaleku Vlasenicu i još pride odlazak svih vozača u istu tu Vlasenicu. Treba neko to da plati. Ne znam kakvo moralno stanje vlada među narodom ali mislim da su Srbi totalno poraženi poslije posljednih dešavanja. Naravno treba nastaviti sa životom i proće brzo euforija oko Mladića ali mislim da kvalitet života stalno opada i to ne može tako lako proći. Ponekad komotno mogu da poredim sadašnju vlast u Srbiji sa Miloševićevim režimom. Narod slabo živi, režirane vijesti, ako se pobuniš klepe te po ušima. Iskreno bih volio da se ponovo desi nešto tipa oktobarskih demonstracija u Srbiji. Valjda bi tada političari u Srbiji shvatili neke stvari ali dok god narod dopušta da ih prave ludim vlast će to i činiti. Sami smo sebi najveći neprijatelji...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 07:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Panzer je napisao:
Mene takođe čudi narod kod nas u RS. Nije mi jasno kako mogu trpjeti onakve gluposti tipa odlaženja premijerove i predsjednikove kurve u Sarajevo helikopterom u šoping pa onda odlazak svih ministara helikopterom u predaleku Vlasenicu i još pride odlazak svih vozača u istu tu Vlasenicu. Treba neko to da plati.

Al' biće referendum,buraz.....Il' neće....
Kakvu osudu ti očekuješ ovoga,kad su do nekidan svi zdušno duvali u Miletov rog proslavljajući još jednu srpsku "pobjedu"....?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ma kakvo crno sudjenje. on je imao dva mozdana udara i sanse da doceka pocetak sudjenja su minimalne, a kamoli izricanje presude.
nista se nece spektakularno desiti, osim sto na medjunarodnom planu opet pokvarili imidz (ako ga uopste i imamo)

prica o ukidanju republike srpske je apsurd jer i da pretpostvimo, u teoriji, da se to desi, ko bi organizovao vlast? da je drugi entitet zapadna njemacka to bi islo jako tesko a kamoli sa ovakvom situacijim.

bez rs nam ostaje bosanski okvir koji nije moguc i sa entitetima i kantonima dugorocno, tako da ta naklapanja nemaju nikakvog smisla.

steta je sto nije bilo referenduma jer je to bio najbrzi nacin da se otvori pitanje statusa republike srpske sto je jedina tema koja ima smisla da se otvara.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Panzer je napisao:
Mene takođe čudi narod kod nas u RS. Nije mi jasno kako mogu trpjeti onakve gluposti tipa odlaženja premijerove i predsjednikove kurve u Sarajevo helikopterom u šoping pa onda odlazak svih ministara helikopterom u predaleku Vlasenicu i još pride odlazak svih vozača u istu tu Vlasenicu. Treba neko to da plati.

Al' biće referendum,buraz.....Il' neće....
Kakvu osudu ti očekuješ ovoga,kad su do nekidan svi zdušno duvali u Miletov rog proslavljajući još jednu srpsku "pobjedu"....?

Ispocetka sam podrzavao Dodika, meni starci uvijek govore da se u toku njegovog prvog mandata puno bolje zivjelo nego sada i s obzirom da je imao vise muda od ostalih politicara dosada imao je moju podrsku ali poslije gradjena nove zgrade Vlade, vjecnog gradjenja autoputa, price o referendumu o nezavisnosti koju je stalno ponavljao, a nije uspio da odrzi ni ovaj za sud BiH, e poslije svih ovih sranja sad ga i ja mrzim. U stvari ne mrzim samo njega nego citav politicki vrh RS. Mada cemu se nadati kad si sam znas sta nas ceka poslije Dodika, isto ili jos vece sranje. Koliko smo puta lupili glavom od pod vise ne mozemo normalno ni da razmisljamo nego samo klimamo glavama kao da smo retardirani... :roll:
Do sada me politika nije previse interesovala ali od prije par mjeseci, otkad sam se maknuo iz BiH pa sve to posmatram iz drugog ugla pa nemam osjecaj navike, poceo sam da kipim na svaki potez nasih politicara i na svaku novu vijest iz RS. Od septembra nista dobro nisam procitao.

offtopic: Nervira me kad moram pisati bez kvacica ali ne koristim svoj laptop nazalost... :)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Kad vec o njemu, sto li se je doticni utisho ovih dana? Jel ga se bas ne tice ovo zadnje s Mladicem ili je napokon skonto da je cutanje zlato?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mile je vjerovatno zateknut.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo sto govori Serz Bramerc o spajanju sudjenja Ratku i Radovanu je glupost zesca. Ratko bi bio zakinut, jer on ima vece pravo da ispita svjedoke, zrtve vojnih ciljeva, a koji su vec bili u Rasinom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad mi upravo palo na pamet nešto. Razmišljao sam o onoj "anonimnoj" informaciji gdje se nalazio Ratko Mladić i ko ga je otkucao i pala mi je na pamet njegova porodica. Nemoguće da ga za 16 godina ni jednom nisu vidjeli. Dobro, vjerovatno jesu ljudi praćeni intenzivno ali na primjer otkuca ga sin, Ratku dosadilo da se krije, ionako je star i zna da će brzo papke da otegne, a sin i žena mu pokupe nagradu. Mogu dobro od toga da žive do kraja života, a mogu i tajno da daju za generalovu odbranu...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Zaista mislis da bi oni dali te pare? Od tih miliona ne bi vidio ni pare, a nikome se ni zalio ne bi jer se zna da bi jedino mogao dobiti metak ili bombu kroz prozor djecije sobe.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što nas dovodi do zaključka da anonimne informacije nije bilo ni u ljeljama već je čovjek prodan da bi im Bramerc rekao da se puše i oni i EU. Ali recimo da je zaista neko prijavio Mladića meni na pamet pada njegova porodica odmah na pamet i neki dogovor sa vlastima. Nije da izmišljam neke teorije zavjere i da sam paranoičan ali eto dok sam pržio jaja palo mi na pamet to...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sutra su protesti i biću tamo, međutim podržavam muriju da umlati svakoga ko bude pravio nerede.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]