mislim da je vrijeme da razmislimo o promjeni statuta stranke,po kojem apsolutno nikad ne izlazimo na izbore u fbih,čak i kad su izrazito srpska mjesta u pitanju,drvar,grahovo,petrovac,glamoč
ako može,snsd izlazit stalno,što ne bi i mi
dvije trećine glasačkog tijela je tamo,a izgleda da imamo ogromnu podršku,sa kojom bismo se zacementirali i u rs i u fbih

..ovdje imamo stabilnu podršku i vjerno biračko tijelo,a nisam ni znao koliko nas vole tamo...pa da pometemo sve!
nisam ni znao koliko je dragan tamo popularan,do ove današnje napete situacije sa hrvatima u hnk

...par komentara sa klix,a skoro svi su ovakvi
Citiraj:
Bravo sa mektica
Citiraj:
Ovaj Mektic mi je vec neko vrijeme jedini drag politicar, da mi je neko prije rekao da ce mi biti drag neko iz SDS-a rekao bih mu da je lud...
Citiraj:
Mektic za predsjednika
Citiraj:
COVICEVO MASLO.. UPLASIO SE EMIGRANATA SADA CE RECI HRVATI PRISILJENI ISELJAVAT SE.... LOS MU POTEZ.... MEKTICU NISTA LABAVO SAMOOSTRO
Citiraj:
Mekticu, kandiduj se za clana Predsjednistva BIH i imas moj potpis, ODMAH!!
Citiraj:
Bravo jedini sa mudima bravoo svaka cast
Citiraj:
Ja sam Bošnjak ali za ovog bi glasao 100% da bude predsjednik BiH
Citiraj:
Bravo i aferim Dragane!!!
Samo đubre ustaško u hapsanu strpati!
Citiraj:
da mi je neko reko da ce SDSovac cuvati ustav drzave BIH objesio bih se.... nemrem blivit....
Citiraj:
Gosp. Mekticu brate imate daMu ! RESPECT ...bosnjacki minderaši ŠUTE ko mumije !!!!!!!!! SRAM VAS BILO GNJIDE jedne tj. pickice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
Dajte Mektića za predsjednika sa neograničenim trajanjem mandata! Lik je alfa i omega...
ne da mi se dalje čitat,ali vjerovatno su i ostalih par stotina komentara ovakvi
Doduše,ima i koji maliciozan komentar,vjerovatno srpski
Citiraj:
Bravo Mektiću, samo povedi Bošnjake protiv Hrvata. Ti to možeš.