Stubborn je napisao:
može li mi neko reći bar jedan plan, bar jednu programsku tačku (ako postoji program) u koju je siguran da će nikolić provoditi?
ja mu ne vjerujem ni sekunde
sa tadićem si znao na čemu si, ali ovaj debil... daleko bilo da sam za tadića...
jednostavno nije bilo dobrih ponuda , narod nije zadovoljan kandidatima, tako da je nesto oko 1/5 stanovnika srbije izabralo nikolica za predsjednika
ma i da toma ima neku istiniitu namjeru da nesto mijenja, on tesko da moze bez parlamenta... vidjecemo sad sta ce se desavati
ima jedna opcija koju niko ne spominje, a to je da ako trecina novoizabraniih poslanika bojkotuje konstitutivnu skupstinu, onda se raspisuju novi izbori. dss i sns zajedno imaju preko trecine.
vidjecemo sada kada je toma dobio tu notu institucionalnsoti, da li ce sprovesti neku istragu oko krađe u prvom krugu
Pa Tadić je imao dva mandata da ostavri svoje programske tačke. I ?
Od 200k novih zaposlenih, došli od 400k novih nezaposlenih. Od ulaska u EU, do muke da se dobije samo status kandidata za kandidata. Od politike
I EU i Kosmet, do toga da dođe Merkelova i u Bg kaže da nema ništa od toga... Itd... A u vrhuncu kampanje se uhvatili priče o diplomi NIkolići. U Srbiji u kojoj su milioni fakultetski obrazovani pa će se sablazniti nad tom pričom. U kojoj na sličan način dolazi do diplome ...
I ljudi su glasali protiv Tadića, a ne za Nikolića.
Evo ima Tadić sada šansu da zaista pokaže da je spreman i sposoban voditi Srbiju. Neka preuzme funkciju premijera... Sa te pozicije se mogu stvari pokrenuti, ali postoji ona druga strana. Za neuspjehe ne možeš optužiti Dinkića, neke članove vlade, ...