Džontra je napisao:
Fino je Bubi Frubi rekao neki dan, zna narod ko je Dodik i SNSD, i šta su uradili...da već godinama živimo taj njihov boljitak, gdje narod biva jeban, a pojedinci žive sjajno...
Stiče se utisak da opozicija i "elita" koja ju podržava želi to, sad je red da mi vladamo, i uživamo...Čak su i ime promjenili iz Savez za Promjene u Savez za Pobjedu...nije više bitno da se stvari promjene, bitno je da mi pobjedimo...
Ako izuzmemo silovanje PzD-a, na čemu se temeljila kampanja opozicije? Osim floskula, kriminal, korupcija, mladi...Govore o stvarima koje su porazne za njih, nema imena nekog iz SDS-a, da nije neko sranje napravio...evo Šarović, na google, u prva tri rezultata to kako njegova žena dobila posao u Centralnoj banci, bez ikakvog konkursa...I oni mi pričaju kako će da smanje korupciju?
Govorimo o ljudima koji na sjednicu dolaze da duvaju u pištaljke, o ljudima koji na namontiranim vajber porukama pokušavaju da izmuzu neki rezultat...govorimo o ljudima koji uzimaju jednog Šupkala, samo zato što sere po vlasti, iako je lkizao Dodikov šupak prije godinu i nešto...a lizaće ga i opet ako mu bude bilo koristi, i pljuvaće po SDS-u, kao što je pljuvao po SNSD-u...
I šlag na tortu, ulažimo u selo, podsticaji za poljoprivredu za ruralne krajeve, i sinoćnje svršavanje kako su urbani ljudi glasali za njih a primitivci seljaci za SNSD...
Сума сумарум свега.
+1001