vlakanje je napisao:
најглупља могућа ствар која се евидентно понавља из уста снсд је та да су поплаве одрадили врхунски! скоро као фк Реал Мадрид овај прелазни рок, да нам је РС још љепша и у рекордном року ће бити обновљена до краја. е, ако то буде главни адут у рукаву, остаћете кратки.
и није ми јасно чему оволико засједање у Лакташима и толики проблеми око кандидатуре за начелника? у ствари, да ли је проблем кога кандидовати, да ли је екстра квалитетног кадра толико да је врх странке на слатким мукама? мислим да ипак није! нисам могао да вјерујем, али изгледа да је снсд у Лакташима разбијен инутра и то искључиво својом кривицом! шта ли ће тек до избора да буде, не знам, али оволико прљавог веша неће моћи вјечно да се крије. да ствар буде гора, ако "обичан" народ види и зна неке ствари, шта ли је тек са опозицијом? то ме вуче на закључак да ће кампаља бити најпрљавија у историји!
и што се тиче кадра на обе стране, немају ни једни ни други много тога за ставити у излог. опозиција АКО гурне оног проф Шупљу причу у техеран и неће имати толики проблем. функција и опис посла члана предсједништва из РС у пбх се своди на лупање контре и реваншизам! кад они избуше нешто наше, стрпиш се и сачекаш прилику да ти избушиш њих. поприлично једноставно, тако да би и Млађо то могао да ради...актуелна премијерка исто тако тако да ми полемика ко би ту био бољи дође као 0-0, ништа ништа.
а дуел Леми Тадић, ееееееее, то ће да буде вриједно гледања у прајм тајму на тв-у! 2 Додик ће сам себи нанијети више штете у тим дуелима и то би могло бити кључно јер све мање људи хода по зборовима, пардон, митинзима. свима је лакше погледати на тв, послушати понеког аналитичара и формирати мишљење(ко га већ нема)....
Sviđa mi se komentar, ali volio bih da malo pojasniš ovo podebljano... na čemu konkretnom temeljiš to ?

Za ovo pod 2. nisam baš siguran. Činjenica stoje iza Dodika, od očuvanja RS pa dalje... dok Tadić (o kojem ja imam ok mišljenje) može samo ponuditi obećanja.

Generalno njegov problem je što iza sebe ima stranku koja nije impresionirala dok je bila na vlasti, da je u SNSD-u bio bi po meni favorit za izbore. A ne bi me iznenadilo da kroz koju godinu zamijeni stranu i pređe u "crvene".
Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini