banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2014, 08:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ташко je napisao:
Ovakvi zumbuli kao on samo stvaraju kontra-efekat.

Vala baš...Znaš kad se ja vodim idejom da glasam za SDS koliko je sati onda...Samo Aci u inat.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 08:57 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
:D

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
U Laktašima ne mogu pronaći nikoga da bude kandidat za načelnika ispred SNSDa.Baš vruća stolica.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 12:00 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Ja nigdje nisam spominjao niti gurao nekakvu maglu i demagogiju o pobjedi SNSD-a, napretku, boljitku, medu i mlijeku i slično što su radili neki SDS zaluđenici na forumu.
Samo činjenice o onome što valja i onome što ne valja... što u ovoj vlasti, što u prošloj... iz ugla jednog "casual" iliti običnog građanina (koji vozi SDI :D ).

Zoka, bio sam kod Dodika na ćevapima... kaže nema ništa od posla. :cry: Ne može oprostiti što sam se na kuma okomio, kaže da je bilo ko drugi progledao bi mi kroz prste, ali kumašina ne diraj. :cry:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Što,izdaja kumstva je u tradiciji srBskog naroda.Od Lazara i Brankovića ,Karađorđa i Obrenivića preko Vuka i Voje do Mile i Ranka.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Samo je pitanje ko ce koga prvi?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 17:48 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Interesantno pitanje... a što se tiče izbora isto bi mogao biti zanimljiv duel Cvijanović - Ivanić. Možda i mnogo zanimljiviji od duela za predsjednika i skupštinu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Aco, drzi se SDI teme.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 18:22 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Оки-доки, интересовало ме мишљење старих лисаца о том дуелу. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
најглупља могућа ствар која се евидентно понавља из уста снсд је та да су поплаве одрадили врхунски! скоро као фк Реал Мадрид овај прелазни рок, да нам је РС још љепша и у рекордном року ће бити обновљена до краја. е, ако то буде главни адут у рукаву, остаћете кратки.
и није ми јасно чему оволико засједање у Лакташима и толики проблеми око кандидатуре за начелника? у ствари, да ли је проблем кога кандидовати, да ли је екстра квалитетног кадра толико да је врх странке на слатким мукама? мислим да ипак није! нисам могао да вјерујем, али изгледа да је снсд у Лакташима разбијен инутра и то искључиво својом кривицом! шта ли ће тек до избора да буде, не знам, али оволико прљавог веша неће моћи вјечно да се крије. да ствар буде гора, ако "обичан" народ види и зна неке ствари, шта ли је тек са опозицијом? то ме вуче на закључак да ће кампаља бити најпрљавија у историји!
и што се тиче кадра на обе стране, немају ни једни ни други много тога за ставити у излог. опозиција АКО гурне оног проф Шупљу причу у техеран и неће имати толики проблем. функција и опис посла члана предсједништва из РС у пбх се своди на лупање контре и реваншизам! кад они избуше нешто наше, стрпиш се и сачекаш прилику да ти избушиш њих. поприлично једноставно, тако да би и Млађо то могао да ради...актуелна премијерка исто тако тако да ми полемика ко би ту био бољи дође као 0-0, ништа ништа.

а дуел Леми Тадић, ееееееее, то ће да буде вриједно гледања у прајм тајму на тв-у! Додик ће сам себи нанијети више штете у тим дуелима и то би могло бити кључно јер све мање људи хода по зборовима, пардон, митинзима. свима је лакше погледати на тв, послушати понеког аналитичара и формирати мишљење(ко га већ нема)....

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Raskoljnikov je napisao:
_зока je napisao:
danijell je napisao:
Ako SNSD izgubi izbore da dođe do raspada, mnogi će se sjetiti svojih SDS članskih knjižica/kartice :)

I to će biti najbolja stvar koja se desila SNSD-u u zadnjih deset godina...

I onda ce u SNSD-u ostati samo postenjacine?
Ako u toj stranci postoji samo jedan posten i dobar covjek, eto, odmah cu glasati za njih.

А број поштењачина у осталим странкама, укључујући СДС је цијеним, на много већем нивоу, а? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
vlakanje je napisao:
а дуел Леми Тадић, ееееееее, то ће да буде вриједно гледања у прајм тајму на тв-у! Додик ће сам себи нанијети више штете у тим дуелима и то би могло бити кључно јер све мање људи хода по зборовима, пардон, митинзима. свима је лакше погледати на тв, послушати понеког аналитичара и формирати мишљење(ко га већ нема)....

Да, када би то био Дудек од прије 5-6-7 година. Научио је он то у међувремену. :) А иначе, народ је генерално глуп и још увијек гута шупље приче са свих страна. Гледам неки дан ПДП каже поднијеће кривичне пријаве за малверзације око фискалних каса... И све стоји што су рекли али има једна мала, малецка ситница.
Од фискализације је прошло 6 година, гдје су били прве, друге, треће, четврте и пете године? Него ће да дижу кривичне пријаве пред изборе. Аха, јесте, да...

:)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 10:25 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
најглупља могућа ствар која се евидентно понавља из уста снсд је та да су поплаве одрадили врхунски! скоро као фк Реал Мадрид овај прелазни рок, да нам је РС још љепша и у рекордном року ће бити обновљена до краја. е, ако то буде главни адут у рукаву, остаћете кратки.
и није ми јасно чему оволико засједање у Лакташима и толики проблеми око кандидатуре за начелника? у ствари, да ли је проблем кога кандидовати, да ли је екстра квалитетног кадра толико да је врх странке на слатким мукама? мислим да ипак није! нисам могао да вјерујем, али изгледа да је снсд у Лакташима разбијен инутра и то искључиво својом кривицом! шта ли ће тек до избора да буде, не знам, али оволико прљавог веша неће моћи вјечно да се крије. да ствар буде гора, ако "обичан" народ види и зна неке ствари, шта ли је тек са опозицијом? то ме вуче на закључак да ће кампаља бити најпрљавија у историји!
и што се тиче кадра на обе стране, немају ни једни ни други много тога за ставити у излог. опозиција АКО гурне оног проф Шупљу причу у техеран и неће имати толики проблем. функција и опис посла члана предсједништва из РС у пбх се своди на лупање контре и реваншизам! кад они избуше нешто наше, стрпиш се и сачекаш прилику да ти избушиш њих. поприлично једноставно, тако да би и Млађо то могао да ради...актуелна премијерка исто тако тако да ми полемика ко би ту био бољи дође као 0-0, ништа ништа.

а дуел Леми Тадић, ееееееее, то ће да буде вриједно гледања у прајм тајму на тв-у! 2 Додик ће сам себи нанијети више штете у тим дуелима и то би могло бити кључно јер све мање људи хода по зборовима, пардон, митинзима. свима је лакше погледати на тв, послушати понеког аналитичара и формирати мишљење(ко га већ нема)....

Sviđa mi se komentar, ali volio bih da malo pojasniš ovo podebljano... na čemu konkretnom temeljiš to ? :)

Za ovo pod 2. nisam baš siguran. Činjenica stoje iza Dodika, od očuvanja RS pa dalje... dok Tadić (o kojem ja imam ok mišljenje) može samo ponuditi obećanja. :wink: Generalno njegov problem je što iza sebe ima stranku koja nije impresionirala dok je bila na vlasti, da je u SNSD-u bio bi po meni favorit za izbore. A ne bi me iznenadilo da kroz koju godinu zamijeni stranu i pređe u "crvene".

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Aleksandar MK je napisao:
iza sebe ima stranku koja nije impresionirala dok je bila na vlasti.

aj ovako, ako ne racunamo rat, koliko je to sds bio na vlasti?
pa cemo onda preci na sledece stvari kao sto su zaduzenja, prodaje drzavne imovine i ostalo...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 11:22 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Kao i SNSD, otprilike. Ako sam ja u pravu, a mislim da jesam.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nisi

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Al smori za tri medalje..
:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gori je od tebe kad je u pitanju odbrana narodne vlasti
A to bas nije lako postici

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
V@nja je napisao:
Gori je od tebe kad je u pitanju odbrana narodne vlasti
A to bas nije lako postici

Da, da.. To posebno :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]