banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2011, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Silvio Dante je napisao:
Марио Боргезио: Младић је мој херој

Италијански политичар Марио Боргезио, члан Европског парламента и председник Лиге за север, изјавио је данас да је Ратко Младић патриота и додао да су Срби у Босни и Херцеговини могли да зауставе продор ислама у Европу...
...Према његовим речима, Срби су у Босни и Херцеговини "могли да зауставе продор ислама у Европу", да их свет у томе није спречио.

Ja ne znam koju istoriju je on učio/alternativno na kakvim je drogama, ali očigledno ne razlikuje Cara Lazara i Ratka Mladića, ili smatra da je islam prisutan u Evropi nekih 20 godina.
No, čovjek ima pravo na vlastito mišljenje, to poštujem.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
To su oni zajebanti sto su pisali i o Srbinu koji je skokom sredio ajkulu u Egiptu ...izmedju ostalog :wink:
http://www.njuz.net/

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 18:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Okt 2009, 09:08
Ratko Mladic mirno i dostojanstveno medju zadnjim izasao iz "kuce velikog brata"-od strica :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Miting i kontramiting
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kUELPORGXEU[/youtube]

-------------------------------------------------------------------

Citiraj:
3.000 ruža za stradale Višegrađane

Višegrad
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje
Aktivisti i aktivistice Inicijative mladih za ljudska prava BiH (YIHR BH) učestvovat će danas u obilježavanju 19 godina stradanja Višegrađana.U organizaciji Udruženja građana i porodica nestalih osoba "Višegrad 92" u 12 sati na ćupriji Mehmed paše Sokolovića bit će odata počast svim nevino stradalim Višegrađanima i u rijeku Drinu će u znak sjećanja biti spušteno 3.000 ruža. Dan nestalih u Višegradu obilježit će se na mezarju Stražište klanjanjem zajedničke dženaze u 14 sati i 30 minuta identificiranim Višegrađanima.

"Simboličnim učešćem i u ovom tužnom danu, Inicijativa mladih za ljudska prava Bosne i Hercegovine želi pružiti podršku porodicama stradalih i dati do znanja da se žrtve ratnih zločina tiču svih nas", izjavila je Alma Mašić, direktorica YIHR BH, te istakla da je promoviranje kulture sjećanja na rat u BiH 1992. do 1995. jedna od važnih zadaća Inicijative.

Saradnja aktivista i aktivistica Inicijative sa Udruženjem građana i porodica nestalih osoba "Višegrad 92" počela je prošle godine kada su dobrovoljno učestvovali na iskopavanju masovne grobnice na području jezera Perućac. Tom prilikom je iskopano oko 400 tijela Bošnjaka ubijenih u posljednjem ratu. Za zločine na području Višegrada na 15 godina zatvora osuđen je Mitar Vasiljević, pripadnik paravojne jedinice "Beli orlovi", dok je vođa te jedinice Milan Lukić nepravomoćno osuđen na kaznu doživotnog, a Sredoje Lukić na 30 godina zatvora.

Inicijativa mladih za ljudska prava obrazuje mlade ljude da kritički razmišljaju o svom okruženju i da se aktivno angažuju u promjenama u društvu. YIHR BH gradi nove veze među mladim unutar Bosne i Hercegovine, posebno uključujući podijeljene zajednice i ohrabruje i podržava mlade ljude u BiH da se zalažu za socijalnu i političku akciju o pitanjima koja su bitna za mlade ljude.

U narednom periodu možemo očekivati više ovakvih dešavanja.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Republiku Srpsku nam niko nece i ne moze zabraniti. Ona je nasa majka a svi mi svo njena djeca. Ja cu prvi dati svoj zivot da vasa djeca imaju sutra svoje sutra. Ako je njima dobro nama je jos bolje. Uzdignute glave branimo ono sto je nase. Svoje volimo - tudje postujmo. Za sve ono lose sto nam se dogodilo krivi su pojedinci, dok su oni bili u zatvoru mi smo bili slobodni, sad, kad su oni slobodni mi smo u zatvoru. Zato, borimo se za slobodu i spas REPUBLIKE SRPSKE.

Ratko Mladic, 5.10.1994.

Insert kada se General VRS obracao naciji.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 22:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Zasto je Tadicu trebao takav ispad, gotivio sam tog covjeka sada pljujem kada cujem njegovo ime..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
filozof sa vrbasa je napisao:
ERROR je napisao:

Igrate se Hrvata ;)???

Bez zeze, iako licno podrzavam da se svi optuzeni trebaju naci iza resetaka, ma o kojoj strani da se radi, nit me vise sta cudi, nit mi smeta...
Sinoc slucajno saltajuci kanale, zadrzah se mrvu na HRT, kad neki lik, osvojio nagradu za neku muziku, te na sred bine ispred mase veli da je posvecuje "nasim junacima, herojima koji sjede u Hagu..."
:confused2:
Ovo, kao i oni bilbordi po Dalmaciji, su ista stvar, ako ne i gora od slike na Palasu, jer se zna ko i koji se kunu u zapad i "demokraciju", pa kad taj isti zapad sudi i osudi, valjda se to postuje i slijedi?
S druge strane, ako mogu Hrvati, kao "najblizi EU", da se pishaju na vrijednosti i supljake koje podastiru zapadu za ulazak u EU, ne vidim sto bi se vi i "mi" ustrucavali , tako da ... samo naprijed....

S "trece" strane, sad ce ljeto, dijaspora, "svedjani", te bi vlasnici lokala, butika i sl. u blizini ove "reklamice", trebali biti spremni na odredjeni minus u kasi ovog ljeta, ako ga do tad ostave...

Sviranje qrcu na duge talase sa tom slikom, 15 godina se lijepe posteri, policija skida, šaraju grafiti, grad briše i sada niko to ne dira.

Aaa, to nesto kao i ovdje na forumu, imaju s ovim slikicama fraj par dana dok ga ne isprate, pa ce opet poslije sminka i riktanje po ps-u... radi mira u kuci :wink:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jesam li samo ja ili ima jos neko da ovoga errora nista zivo ne razumije? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 22:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Citajuci komentare ovdje i njihove tamo, jedno je izvjesno, iz dana u dan smo blizi novom ratu.
Svedska, eto nas opet :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ О РАТКУ МЛАДИЋУ

http://rtrs.tv/av/player.php?id=13264&x=1

Поставио сам ово да би они који нису гледали чули изјаве Ејупа Ганића. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 01:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2566 ... -je-kreten

Сасвим случајно овај чланак излази у режимском Блицу а у недељу митинг подршке Младићу организује СРС.

Ово је толико бедно од стране Блица и провидно да заиста треба бити идиот да би се поверовало у овакво нешто.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 08:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mislim da je u srbiji veci medijski mrak sad nego kad je slobo vladao

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma u Srbiji je mrak kako god okreneš, još od 45'.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 08:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/256696/General-Ratko-Mladic-Seselj-je-kreten

Сасвим случајно овај чланак излази у режимском Блицу а у недељу митинг подршке Младићу организује СРС.

Ово је толико бедно од стране Блица и провидно да заиста треба бити идиот да би се поверовало у овакво нешто.

najbolje kad su napisali da je rekao da voli jelenu kerusu,pa koliki debil mozes biti da tako nesto napises i da ti to neko povjeruje.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Rekao sam ja da je Mladić seljačina i bahata komunistička sirovina.
Citiraj:
Sramota je kako se Vojislav Šešelj ponaša u Haškom sudu. Bruka sebe, ali bruka i državu! Ovako je, kako piše beogradska štampa, Ratko Mladić, dojučerašnji najtraženiji haški begunac, opisao lidera radikala prilikom saslušanja u beogradskom Specijalnom sudu.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/140402/Mladic-porucuje-Seselj-je-kreten

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 09:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
old fashion men je napisao:
Rekao sam ja da je Mladić seljačina i bahata komunistička sirovina.
Citiraj:
Sramota je kako se Vojislav Šešelj ponaša u Haškom sudu. Bruka sebe, ali bruka i državu! Ovako je, kako piše beogradska štampa, Ratko Mladić, dojučerašnji najtraženiji haški begunac, opisao lidera radikala prilikom saslušanja u beogradskom Specijalnom sudu.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/140402/Mladic-porucuje-Seselj-je-kreten

Jel postoji video snimak na kojem se to moze vidjeti i cuti?

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Bruno Vekaric pozvao Karlu da ispiju dve flase vina koje mu je ona poklonila. Na jednoj je etiketa sa likom Karadzica a na drugoj sa likom Mladica. Poklonila mu je to dok je bila tuzilac ipozeljela da ispiju kada ih uhvate. Kakva je ovo sramota. Pa zar nisu mogli da ga uhapse i sute nego likuje. Eeeeeee srbi....

A da ce se politika prema Srbiji nastaviti dokaz je i izjava Volfgana Islingera:

Citiraj:
Postoji jos jedna velika prepreka koja mora da se prevazidje. To je odbijanje Srbije da se ozbiljnmo pozabav pitanjem Kosova i potrazi resenje.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A sta je ovde laz u vezi Seselja?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 29 Maj 2011, 12:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Slika

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
ferdinand je napisao:
Bruno Vekaric pozvao Karlu da ispiju dve flase vina koje mu je ona poklonila. Na jednoj je etiketa sa likom Karadzica a na drugoj sa likom Mladica. Poklonila mu je to dok je bila tuzilac ipozeljela da ispiju kada ih uhvate. Kakva je ovo sramota. Pa zar nisu mogli da ga uhapse i sute nego likuje. Eeeeeee srbi....

A da ce se politika prema Srbiji nastaviti dokaz je i izjava Volfgana Islingera:

Citiraj:
Postoji jos jedna velika prepreka koja mora da se prevazidje. To je odbijanje Srbije da se ozbiljnmo pozabav pitanjem Kosova i potrazi resenje.

Ništa novo sa ljigavog Zapada! Problem Kosova nije stvorila Srbija nego taj isti Zapad koji se nadao da će to lako progurati međutim ne ide uopšte kako su zamislili i sada Srbija treba da rješava njihove brljotine. Problem treba da rješava onaj koji ga je stvorio tako nakaradnog. Srbiji je u interesu status quo. S obzirom da Srbija neće u EU ni za 15 godina a postavlja se pitanje da li će EU i opstati uopšte joj se ne žuri da išta radi što joj nije u interesu a podrška Albancima da se igraju države na Kosovu i Metohiji sigurno nije nikakav interes.

Najveća prepreka ulasku i u takvu uniju je ekonomija koja je u Srbiji u očajnom stanju. Srbija nije ni sređena zemlja. S obzirom koliko su ažurne sve dosadašnje vlade trebaće joj upravo nešto više od 15 godina da se sredi.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 29 Maj 2011, 12:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]