banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jan 2016, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Нико не може преко 50%, уколико излазност буде преко 55%.

Што се тиче ЧТЧ приче, није то само ЧТЧ прича. Има ту још разних удружења, организација и корова у друштву + страних пара. Тако да уопште не сумњам да ће нове демократско либералне наде у старој кожи прећи цензус. Само тако и могу. Појединачно не.

Што се тиче СРС-а, ок сви смо ми очекивали Војину упечатљивију улогу. Али једноставно, морамо бити свјесни чињенице да је човјек провео 12 година у казамату. Да му још није пресуђено. Да је добио повратак, али и да тај повратак има своју цијену. Ради на терену, покушава "подмазати" инфраструктуру странке тамо гдје је то могуће. Велики дио људи у Западној Србији се поново активирао, војвода држи трибине, предавања, промоције. Оне нису у празним салама. Нисам сигуран колико помоћ има од стране младе гарде (или барем оног што је остало од те младе гарде СРС-а). На њима је да привуку младе људе себи. СРС засигурно ће имати значајно бољи резултат него на претходним изборима. И то јесте заслуга Војислава Шешеља. Јужна и Југоисточна Србија такође има моћне људе који се желе активирати, а који су разочарани односом АВ-а коме су помогли. Не би ме чудило да стану иза СРС-а.

ДСС-Двери - ништа од тога. И ако пређу цензус то ће бити посљедица мале излазности више него стварне политичке рационалности ова два, највјероватније коалициона партнера. Ништа против истих, иако Рашковићку не подносим органски.

Што се СНС-а тиче, издоминираће, на жалост свих нас који нисмо будале и који спинове и причу о бољем животу и ЕУ интеграцијама не схватамо за озбиљно.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 02:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... u-Beogradu

"POPOVIĆ SA SNS?

KAKO "Novosti" saznaju, predizbornoj koaliciji koju će predvoditi SNS najverovatnije će se pridružiti i Srpska narodna partija Nenada Popovića - saznaju "Novosti".

Lider te evroskeptične stranke, koja se zalaže za jaču saradnju sa Rusijom kao i za zaštitu granica zbog migranata, navodno je već razgovarao sa Vučićem."

Можда је и скептичан на унију, али на евре дефинитивно није.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Слика и прилика Србије, у сваком погледу.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
дринин вук je napisao:
Нико не може преко 50%, уколико излазност буде преко 55%.

Што се тиче ЧТЧ приче, није то само ЧТЧ прича. Има ту још разних удружења, организација и корова у друштву + страних пара. Тако да уопште не сумњам да ће нове демократско либералне наде у старој кожи прећи цензус. Само тако и могу. Појединачно не.

Што се тиче СРС-а, ок сви смо ми очекивали Војину упечатљивију улогу. Али једноставно, морамо бити свјесни чињенице да је човјек провео 12 година у казамату. Да му још није пресуђено. Да је добио повратак, али и да тај повратак има своју цијену. Ради на терену, покушава "подмазати" инфраструктуру странке тамо гдје је то могуће. Велики дио људи у Западној Србији се поново активирао, војвода држи трибине, предавања, промоције. Оне нису у празним салама. Нисам сигуран колико помоћ има од стране младе гарде (или барем оног што је остало од те младе гарде СРС-а). На њима је да привуку младе људе себи. СРС засигурно ће имати значајно бољи резултат него на претходним изборима. И то јесте заслуга Војислава Шешеља. Јужна и Југоисточна Србија такође има моћне људе који се желе активирати, а који су разочарани односом АВ-а коме су помогли. Не би ме чудило да стану иза СРС-а.

ДСС-Двери - ништа од тога. И ако пређу цензус то ће бити посљедица мале излазности више него стварне политичке рационалности ова два, највјероватније коалициона партнера. Ништа против истих, иако Рашковићку не подносим органски.

Што се СНС-а тиче, издоминираће, на жалост свих нас који нисмо будале и који спинове и причу о бољем животу и ЕУ интеграцијама не схватамо за озбиљно.

Како није могуће узети 50% на излазност од 55%. То ми сад баш и није јасно? Може појашњење.

Што се резултата тиче, пролеће ће све показати, па ћемо упоредити ко је био ближи :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2016, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Хипотетички је могуће узети и 70%. Говорим што је мања излазност то су веће шансе да неко има 50%. У овом случају СНС. Не говорим о процентима у парламенту, већ изборном резултату. ;)
Ипак не треба прецјењивати напредњачку моћ.

Наравно. Нек смо живи и здрави, генерално, за српски народ и друштво би било боље да излазност буде што већа. Волио бих, као наицоналиста, да десни блок прође што боље. Јасно ми је да он неће изаћи уједињен на наредним изборима. То не мора да буде лоше, али умањује шансу десничарским самосталним листама. Јер разлика између 5% и 4,8% је огромна.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2016, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

дринин вук je napisao:
Хипотетички је могуће узети и 70%. Говорим што је мања излазност то су веће шансе да неко има 50%. У овом случају СНС. Не говорим о процентима у парламенту, већ изборном резултату. ;)
Ипак не треба прецјењивати напредњачку моћ.

Наравно. Нек смо живи и здрави, генерално, за српски народ и друштво би било боље да излазност буде што већа. Волио бих, као наицоналиста, да десни блок прође што боље. Јасно ми је да он неће изаћи уједињен на наредним изборима. То не мора да буде лоше, али умањује шансу десничарским самосталним листама. Јер разлика између 5% и 4,8% је огромна.

Каква год излазност да буде ја мислим да СНС неће преко 50%, иако ће наравно да мобилишу и живо и мртво. Овај тзв. опозициони блок који гледа ка ЕУ је тек туга. Десни блок са ДСС-ом и Дверима има добре могућности да пређе цензус, а колико ће гласова узети зависи само од тога колико новца успеју да скупе за кампању.

СРС - биће негде на граници цензуса са тенденцијом преко цензуса, а најбоље што може да им се деси је да ови ухапсе Шешеља (што сигурно неће урадити пре избора), јер би им то донело још гласова.

Оно што сам скоро читао је да Српски народни покрет Ненада Поповића (некада ДСС-а) улази у коалицију са СНС-ом :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2016, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не би да звучим параноично. Али нека екстремно ниска излазсност (Читај испод 50%) би итекако могла значити 50.000001% СНС-а. Наравно, тешко је очекивати да ће и бити екстремно ниска.

Што се тиче опозиционог ЕУ-либерала блока, пратим њихове наступе и бар оно што се пише по медијима. Чедица и Неђо сецесија су истакли да не желе ништа имати са Шутановцем и Петровићем. Е сад, да ли је заиста тако? Да ли ће се Пајтић одрећи њих? Да се разумијемо, ради се о два олоша белосвјетска, ни остатак није бољи, али олоша која итекако путем криминалних миљеа могу допринијети кад је бирачко тијело ЕУ-либерал блока у питању. Идемо ли даље, видјећемо да Борис Тадић не ужива повјерење дојучерашњих партијских другова. Многи му замјерају излазак и оснивање сопствене странке. Генерално, мислим да је за ту цијелу ДС-ЕУ-ЛИБЕРа равнотежа причу најјача политичка личност Ђилас, али....

Силвио човјече, због чега такав став о Војиславу? Мсм, ок, свјестан сам ја свих мањкавости дијела његове идеологије, као и политичке реалности и стања свијести у Србији, али опет, не можеш ме убједити да ће Немања Шаровић допринијети, да не помињем стару гарду...
Ок, чињеница је да је много тога кад је СРС у питању уништено. Да је много тешко из почетка градити темеље, који ипак, показало вријеме, нису били довољно добри и у својим редовима нису имали лојалне другове по сваку цијену. Курва политика.

Иначе не сумњам за кога ће дојучерашњи радикал Мартиновић гласати! :-)

Неђа дебели. Ништа неочекивано.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2016, 01:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Čanak je đubre ali bar nije dezerter i časno je učestvovao u "velikosrpskoj agresiji" JNA na suverene Hrvaćane 1991 godine.

Rijetko ko od drugih lidera stranaka u Srbiji ima nekog ratnog učešća.

Meni je smješno kritikovanje opozicije za izdajništvo kad je vlast ista u našoj matici Srbiji, jedina podjela može biti na izdajnike i one koji možda nisu, ali pošto su se svi oporobali vlasti i rezultate znamo, jedino donekle mogu biti čisti marginalci i novoosnovani koji nikada nisu bili dio nikakve zajedničke šeme sa nekom od sadašnjih ili bivših vladajućih stranaka.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2016, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
E moj Vanja,kratak je put od zvijezde do qrtona :cry:
Čiča ti je sve objasnio

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LTSLLwvQ7Ys[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2016, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2016, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
On je rekao da je uveren da bi se sve opoizicione stranke ujedinile, bez obzira na međusobne animozitete, samo kad bi imali jedan glas više od SNS.

"Svi bi se oni ujedinili, čak i sa SPS-om, samo kad bi imali jedan glas više i formirali vladu", rekao je Vučić novinarima.

Hmm... SPS i opozicija u istom košu iz Vučićevih usta :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2016, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
E moj Vanja,kratak je put od zvijezde do qrtona :cry:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LTSLLwvQ7Ys[/youtube]

Мислиш Фрања? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2016, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Силвио човјече, због чега такав став о Војиславу? Мсм, ок, свјестан сам ја свих мањкавости дијела његове идеологије, као и политичке реалности и стања свијести у Србији, али опет, не можеш ме убједити да ће Немања Шаровић допринијети, да не помињем стару гарду...
Ок, чињеница је да је много тога кад је СРС у питању уништено. Да је много тешко из почетка градити темеље, који ипак, показало вријеме, нису били довољно добри и у својим редовима нису имали лојалне другове по сваку цијену. Курва политика.

http://www.nspm.rs/hronika/vojislav-ses ... ne-eu.html

:)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... ca-u-klupe
Citiraj:
VUKADINOVIĆ NA LISTI

PREMA saznanjima "Novosti", na listi DSS i Dveri mogli bi da se nađu i predstavnici Srpskog otadžbinskog fronta Siniše Kovačevića, kao i Zavetnika. Od vanstranačkih ličnosti koje podržavaju taj blok, na izbornoj listi najverovatnije će biti Đorđe Vukadinović iz NSPM, kao i bivši funkcioner SRS Dejan Mirović.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Dobro bi bilo ako uspiju dobiti javnu podrsku nekih njima tradicionalno bliskih intelektualaca. Beckovic, Jerotic... Naravno, ako Vucic nije i njih pod svoje sape stavio.
P. S. Zar ne bijase Vukadinovic na listi neke manjinske stranke prosli put? Vlasi? Kako sad nestranacka licnost? Nije mi bas pretjerano drag u zadnje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2016, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не могу добити Бећковића, зна се чији је он играч. Ово за Вукадиновића ме изненадило. Покушао је он у СНС ући, али је изгледа превише захтјевао.
Да будем искрен готивио сам га у вријеме Борханове диктатуре када је био једини аналитичар који је смио рећи нешто мимо жутих.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Dobro bi bilo ako uspiju dobiti javnu podrsku nekih njima tradicionalno bliskih intelektualaca. Beckovic, Jerotic... Naravno, ako Vucic nije i njih pod svoje sape stavio.
P. S. Zar ne bijase Vukadinovic na listi neke manjinske stranke prosli put? Vlasi? Kako sad nestranacka licnost? Nije mi bas pretjerano drag u zadnje vrijeme.

Био је на листи НОПО (Ни један од понуђених одговора). То је више била нека сатирична прича као одговор на ондашњу жуту диктатуру, мада је он већ ономад рекао да ће подржати листу али у случају неког чуда и преласка цензуса, неће узети мандат.

Мислим да он и Антонић и данас оштро критикују режим и било би добро да подржи ДСС.

Бећковић се неће мешети политички.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2016, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Вечерње новости...

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 301 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]