banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jul 2015, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Нова Варош je napisao:
apokalipto je napisao:
JSumnjam da ovaj čin ima ikakve veze sa odbranom nacionalnih interesa i bojim se da se iza toga kriju nažalost lični interesi.

Apsolutno, jebe se lemiju i kompaniji za narod, rs, i sve ostalo, samo daj da račun u banci ostane netaknut.

+1

Boji se da ne prođe kao Sanader.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2015, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
ozna je napisao:
Nemojte vi biti naivni,ovo sto radi sds je veleizdaja.Necu da ulazim u Dodikove motive ali ovo sto radi je u interesu Srpskog naroda i Republike Srpske
.

Griješiš.
Ko radi u interesu naroda ? Dodik ? SNSD ? SDS ? Ne radi oni u interesu naroda oni rade samo za interes svog džepa ! 20 godina je prošlo od rata za tih 20 godina niko q nije mrdno zarad nacionalnih interesa i sada se javljaju poseban naglasak na Dodika.Znaš li ti druže šta je nacionalni interes našeg naroda? Nacionalni interes je da svaki građanin ima tri obroka dnevno,nacionalni interes je da svaki uposleni građanin ne mora da podnosi šikaniranje svog gazde samo zato što ovaj ima loš dan pa je odlučio da malo svoje frustracije prenese na svoje podređene.Nacionalni interes je da radnik koji trpi uvrede i ponižavanja može da tuži gazdu,da može da da otkaz potraži bolje radno mjesto,da mu institiucije entiteta shodno njegovim sposobnostima pronađu drugi posao da ga zaštite da ne strepi,da ne guta govna i poniženja jer nema alternativu jer ga kod kuće čekaju žena koja je 15 godina na birou i dvoje gladne djece e to je NACIONALNI interes.Nacionalni interes je da se pročešlja SPC da se izbace vladike i popovi koji se bogate na račun muke vjernika,da se SPC distancira od njih da ih prokaže da ih liši ovlasti koje su im date da u SPC dođu ljudi kojima je riječ božija i skromnost na prvom mjestu a ne euri i audiji da se narodu vrati povjerenje da se vrati najstarijoj instituciji koju imamo.Nacionalni interes je češljanje političara koji harače zadnjih 20 godina da im se oduzme imovina i da ih se strpa u zatvor,da na vlast dođu ljudi kojima je čast i briga za narod prva na mjestu.Nacionalni interes je da svaki građanin RS-a bude jednak pred zakonom a ne kako kome po dubini džepa i po rodbinskoj liniji.I prije svega nacionalni interes je da vratimo povjerenje jedni u druge u institucije u zakon u neki red i poredak.To je nacionalni interes ! Hoće li Dodikov sin biti na liniji ako se zapuca ? Neće. Bit će na Floridi i pijuckat će neki koktel od 50 dolara i pucat će mu q...a ja i ti ćemo biti u rovu sa 100 metaka,10 automata,4 ručne bombe i jednom zoljom koje treba rasporediti na 15 ljudi.Nacionalni cilj je da na vlast dođu ljudi koji će raditi u interesu onih koji su ih birali I DA ONI KOJI BIRAJU OTVORE OČI NE GLASAJU NA OSNOVU POVRŠNOSTI,LIČNIH INTERESA I KRATKOVIDNOSTI i kada do toga dođe e onda možemo gledati kako se čupati iz ovih govana a do tada JA IM NE VJERUJEM ni SNSD-u ni SDS-u niti tim malim govnarskim partijicama koje prelijeću iz jednog u drugi tabor kako vjetar puhne!Ova politika koju sam spomenuo iznad će nam pomoći da isplivamo a ovo što Dodik radi i bratija sa njim nas gura na dno,možda i u nestanak!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
u tim antisrpskim organima, kao sto su visoki sudski i tuzilacki savjet i sud i tuzilastvo bih sjede srbi delegirani od strane nase skupstine, oni ne rade nista i druze se sa pasama i ustasama, a ovim drugim i trecim svaka cast

sta je znacilo glavnom tuziocu rs da nema politicke volje da se goni krupni kriminal u rs, to je rekao jednom prilikom na tv, ostao sam sokiran cinjenicom da je to javno na tv izjavio

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 07:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tu i tamo ima poneki stranac :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve da je stvarno neko izgubio telefon ja ne shvam sta poruka dokazuje :D

Na stranu sto dio price sa advokatom djeluje dostojan najlosijih zapadnjihckih filmskih scenarija o zadnjem ratu na Balkanu. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 09:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
apokalipto je napisao:
ozna je napisao:
Nemojte vi biti naivni,ovo sto radi sds je veleizdaja.Necu da ulazim u Dodikove motive ali ovo sto radi je u interesu Srpskog naroda i Republike Srpske
.

Griješiš.
Ko radi u interesu naroda ? Dodik ? SNSD ? SDS ? Ne radi oni u interesu naroda oni rade samo za interes svog džepa ! 20 godina je prošlo od rata za tih 20 godina niko q nije mrdno zarad nacionalnih interesa i sada se javljaju poseban naglasak na Dodika.Znaš li ti druže šta je nacionalni interes našeg naroda? Nacionalni interes je da svaki građanin ima tri obroka dnevno,nacionalni interes je da svaki uposleni građanin ne mora da podnosi šikaniranje svog gazde samo zato što ovaj ima loš dan pa je odlučio da malo svoje frustracije prenese na svoje podređene.Nacionalni interes je da radnik koji trpi uvrede i ponižavanja može da tuži gazdu,da može da da otkaz potraži bolje radno mjesto,da mu institiucije entiteta shodno njegovim sposobnostima pronađu drugi posao da ga zaštite da ne strepi,da ne guta govna i poniženja jer nema alternativu jer ga kod kuće čekaju žena koja je 15 godina na birou i dvoje gladne djece e to je NACIONALNI interes.Nacionalni interes je da se pročešlja SPC da se izbace vladike i popovi koji se bogate na račun muke vjernika,da se SPC distancira od njih da ih prokaže da ih liši ovlasti koje su im date da u SPC dođu ljudi kojima je riječ božija i skromnost na prvom mjestu a ne euri i audiji da se narodu vrati povjerenje da se vrati najstarijoj instituciji koju imamo.Nacionalni interes je češljanje političara koji harače zadnjih 20 godina da im se oduzme imovina i da ih se strpa u zatvor,da na vlast dođu ljudi kojima je čast i briga za narod prva na mjestu.Nacionalni interes je da svaki građanin RS-a bude jednak pred zakonom a ne kako kome po dubini džepa i po rodbinskoj liniji.I prije svega nacionalni interes je da vratimo povjerenje jedni u druge u institucije u zakon u neki red i poredak.To je nacionalni interes ! Hoće li Dodikov sin biti na liniji ako se zapuca ? Neće. Bit će na Floridi i pijuckat će neki koktel od 50 dolara i pucat će mu q...a ja i ti ćemo biti u rovu sa 100 metaka,10 automata,4 ručne bombe i jednom zoljom koje treba rasporediti na 15 ljudi.Nacionalni cilj je da na vlast dođu ljudi koji će raditi u interesu onih koji su ih birali I DA ONI KOJI BIRAJU OTVORE OČI NE GLASAJU NA OSNOVU POVRŠNOSTI,LIČNIH INTERESA I KRATKOVIDNOSTI i kada do toga dođe e onda možemo gledati kako se čupati iz ovih govana a do tada JA IM NE VJERUJEM ni SNSD-u ni SDS-u niti tim malim govnarskim partijicama koje prelijeću iz jednog u drugi tabor kako vjetar puhne!Ova politika koju sam spomenuo iznad će nam pomoći da isplivamo a ovo što Dodik radi i bratija sa njim nas gura na dno,možda i u nestanak!

Primarni nacionalni interes je svakako sloboda a slobode nema bez Republike Srpske.Sta nam vredi ako imamo sve to sto ti nabrajas ako nema slobode.Naprimjer pogledaj kako zive preostali Srbi na Kosovu.Bez Srpske Srbima bi sigurno bilo mnogo gore u BIH.

Sto Dodiku treba da se sukobljava sa zapadnjacima zar mu nije bilo lakse da nastavi da vodi onu politiku koperativnosti i poslusnosti koju je vodio do 2006.Ebo Srbe i RS uradis sve sto ti zapadnjaci traze i onda ljepo odes pun ko brod da uzivas u miru u jahti i vili na Floridi.Vidjeli smo kako prolaze oni koji se sukobe i stanu na put zapadu Milosevic,Seselj,Krajisnik,Karadzic.Zar je Dodik toliko glup da nije naucio lekciju.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 09:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dosad samo tns-a nisam razumio,sad više ni zoku ne razumijem :(

uglavnom,ja ću nastaviti sebi razumljivim jezikom :D

kockice se polako slažu....ovi su rekli šta su rekli...bakir da će posljedice biti nesagledive...američka ambasada da rs klizi u veliku neizvjesnost....ruska ambasada izdala saopštenje da je referendum unutrašnja stvar bih...znači bih,a ne rs....još čekam šta će vučić danas reći nakon ovog sastanka sa dodikom u 11 i 30,pa da vidim da li smo zaista sami u ovom....sami i podijeljeni još,jer pola rs,a koliko vidim i više od pola foruma misli da je ovo greška u ovom trenutku... :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Sve da je stvarno neko izgubio telefon ja ne shvam sta poruka dokazuje :D

Na stranu sto dio price sa advokatom djeluje dostojan najlosijih zapadnjihckih filmskih scenarija o zadnjem ratu na Balkanu. :D

Ovo je post za onu drugu temu. Pogrijesio sam. Sorry.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlagzi, samo da te pitam da li zelis reci da treba vjerovati Bakiru na rijec?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bakirova izjava je najmanje bitna od te tri koje sam naveo.On samo doda malo jače boje onome što amerikanci kažu :D

Mnogo mi je indikativnija ova izjava Ruske federacije da je referendum unutrašnja stvar Bih.

Al dobro,sačekaću i današnji press Vučića,nakon sastanka. Ako i on ponovi isto ,da je ovo unutrašnja stvar Bih,(a ne RS),onda ću bar imati potpuno iskristalisan stav.

I nadati se da će ovaj referendum neko zabraniti,da bar čast sačuvamo :D

A ne ko pičkice,da ga sami povlačimo... 8)

Ako ga sami od sebe povučemo,više nas nikad niko neće shvaćati ozbiljno :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali si Bakira prvog stavio. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Naravno..to su naši partneri :lol:

Uostalom,sačekajmo izjavu Vučića danas..da ne izlijećem previše....On na moje stavove dosta utiče...

I mene dosta puta iznervira,pa ga nazovem pičkousti....ali,onaj ko je bio dobrovoljac na Jevrejskom groblju barem jedan sat (ubjedljivo najgora linija u prošlom ratu!),nije mogao preko noći zaboraviti da je Srbin.Vjerujem da nama u RS misli samo dobro.

Ove današnje patriote su tad imale važnijeg posla...ne vjerujem im ništa :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti ne vjerujes ni samom sebi :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ima i toga.

Ja sam svoj stav iznio,malo je reći koliko je taj stav nebitan...ali vjerujem da je Vučić mnogo više na izvoru informacija,svake sedmice kontaktira sa ljudima koji kroje svjetsku politiku....I da će nas dobro posavjetovati šta dobijamo a šta gubimo ovim.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja vjerujem da ce reci samo ono sto sluzi zadanim ciljevima :D
I da, iako sam sebi ne vjerujes, vjerujes Bosicu :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Čovjek bi pomislio da TNS ima 20 godina, jer ga meće bez prestanka i punom snagom...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://www.klix.ba/clanak/150717050?utm_source=facebook :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
izostavili su predhodnu rečenicu pa se malo mjenja smisao:

Citiraj:
Iako nisam na otvoren način postavljao to pitanje, radi se o suverenoj odluci RS.

link

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znao sam,Ćaća...ali meni to nije ni smiješno :(

Nadao sam se da će neko zabraniti ovo (OHR,Ustavni sud),a sad mi više liči da ćemo podvijati rep i ispasti smiješni pred čitavim svijetom :( ...Niko nas više ozbiljno neće shvatati...bićemo onaj pas koji samo laje na prazno...

Jebeš ovo...čim počnem o politici,iznerviram se....

Odoh na vedrije,roštiljske teme :D :D

A TNS će vam ovo sve fino objasniti,kao još jednu pobjedu i genijalnost...

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Jul 2015, 13:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2015, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Na Bigu javiše da nije dobio zeleno svjetlo za ovu avanturu iz Srbije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]