banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2012, 02:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
alkibijad je napisao:
Veceras na RTS1 Да Можда Не,pola 10
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/% ... D0%B5.html

Gost moj ujak Божидар Делић, генерал Војске Србије у пензији....
p.s. jesam li rekao da mi je on ujak?

po načinu kako se češlja (pljuvačkom, jelte) odmah sam skonto da je jew.

inače, mislim da nije dobro da se negira hiljadugodišnja zločinačka politika slobodana miloševića sada kada je i pravno dokazano da je sve bilo legalno i cakum - pakum po ps.-U.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 08:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ni jedan sud ne sudi narodu već pojedincima.Da je tako u Nirnbergu se nebi sudilo ratnim zločincima već Njemačkom narodu.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
spijo je napisao:
Ni jedan sud ne sudi narodu već pojedincima.Da je tako u Nirnbergu se nebi sudilo ratnim zločincima već Njemačkom narodu.

Али се, у нашем случају, на основу пресуде појединцима гради стратегија према читавом народу.

Видели смо и у случају Маркача и Готовине да је њихово ослобађање доказ "невиности хрватске акције Олуја" и потврда "одбранбеног карактера домовинског рата." Тако веле Немци...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Silvio Dante je napisao:
spijo je napisao:

Али се, у нашем случају, на основу пресуде појединцима гради стратегија према читавом народу.

Видели смо и у случају Маркача и Готовине да је њихово ослобађање доказ "невиности хрватске акције Олуја" и потврда "одбранбеног карактера домовинског рата." Тако веле Немци...

Ma koja strategija?Neka nova,neviđena ili nedoživljena . Prosto pitanje šta se to bitno mijenja u strategiji Evrope ili svijeta prema srbima u novijoj istoriji.Ništa.Niko od nas ovaj sud nije ni smatrao nekakvom svijetskom pravdom i ne znam čemu toliko zgražanje na presude.A ako već voliš da čitaš onda ti preporučujem jednu knjigu koja mnogo toga otkriva o odnosima srba i hrvata i stvaranju hrvatske države.http://www.scribd.com/doc/47751423/Magn ... 0%B0%D0%BA

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
spijo je napisao:
Silvio Dante je napisao:
spijo je napisao:

Ma koja strategija?Neka nova,neviđena ili nedoživljena . Prosto pitanje šta se to bitno mijenja u strategiji Evrope ili svijeta prema srbima u novijoj istoriji.Ništa.Niko od nas ovaj sud nije ni smatrao nekakvom svijetskom pravdom i ne znam čemu toliko zgražanje na presude.A ako već voliš da čitaš onda ti preporučujem jednu knjigu koja mnogo toga otkriva o odnosima srba i hrvata i stvaranju hrvatske države.http://www.scribd.com/doc/47751423/Magn ... 0%B0%D0%BA

Магнум кримен ми је познат.

Оно на шта је скрећен пажњу је да након пресуда (вероватно максималних могућих) Младићу и Караџићу кренућа кампања контра РС, која ће своје упориште наши управо у центрима моћи Западне Европе, а којима су ове пресуде (како ослобађајуће, тако и осуђујуће) неопходне да би развили једну нову стратегију у смислу да за своје потезе нађу легитимну и правну подршку кроз интернационалне институције и на тај се начин оправдају и пред својим медијима и народом за потезе које су радили, раде или ће радити.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Sipci sretna vam stogodisnjica postojanja :P
nije da bi mi bili ista civilizovaniji.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=esJh2PJuoVs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Drugi im stvorili jednu drzavu, sad i drugu, pa hoce da se jos prosire - pametan narod, puste druge da se bore za njih, ne ko neki - oslobode jedne, druge, trece - pa im onda ti isti zabiju noz u ledja i jos za to budu nagradjeni.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Malo crnog humora: Koja je pozitivna strana njegovog oslobadjanja? Pojeftinice dop :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]