banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 10:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, бећ зато што се ничег не стиде!" - Јован Дучић

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Hvala nasim politicarima dodiku,tadicu,kostunici...Sve smo nase ljude dali sipi i hagu,da smo ih makar zrtvovali za neki visi cilj,pa i da kaze covjek nesto....Sta se dodik sad iscudjava a sam je pricao da sve nase treba izruciti i da mi svoje obaveze prema medjunarodnom sudu nepravde trebamo ispuniti.Drago mi je zbog ove presude,jer je ovo jos jedan pokazatelj, gdje nas ova politicka garnitura vodi i u kojoj je gabuli ovaj nas ponizeni i uspavani narod.Svakom po zasluzi,tako i nama.Pisaj po sirotinji...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ravnogorac je napisao:
Svakom po zasluzi,tako i nama.

To je to, o tome pričam.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Apelaciono veće je utvrdilo i da granatiranje Knina, Gračaca, Obrovca i Benkovca nije bilo nezakonito,

Konačnom presudom, utvrđeno je i da odlazak civila posle legalnih napada ne može biti smatrano deportacijom

Sad je jasno gdje smo pogriješili, znači trebali smo im haubicama i tenkovima tući po kućama, a dok bježe u stopu ih pratiti granatama minobacača i ostale artiljerije i tako sve dok ne budu izvan dometa, a ne ko mi, skupimo ih, damo ručak i čokoladu, organizujemo besplatan prevoz i pratnju da ih ko usput ne dira, pa normalno da smo počinili zločin, normalno da mi trebamo biti kažnjeni, jer ne ratujemo kako treba i kako je logično.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Hristov je napisao:
Ja se samo bojim da ce ovo Hrvatskoj dati moralnu legitimaciju da Srbima ne vrate imovinu, otezaju vracanje a procesi koji vec teku budu pausalno odluceni u korist Hrvata.

To već rade uveliko! I pored toga što ih svakodnevno putem medija čašćavaju imenima poput "srbočetnici" sada će biti i gore. Neko se ovdje na forumu bio ponadao da će Srbi moći lakše izganjati nepravdu koja ih je zadesila kada Hrvatska postane članica EU. Danas su vidjeli da od toga nema ništa! Hrvatska nije ni država nego projekat katoličke crkve a blesavi Srbi su joj 1918. udahnuli život umjesto da su gledali svoja posla.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 16 Nov 2012, 13:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Naravno da je do toga kako smo mi, a kako oni postupali. A ne do toga ko je stajao, ili nije stajao, iza njih. A ko iza nas.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nasi politicari se sada gadjaju izjavama i floskulama...pa picka vam materina sto niste to radili zadnjih mjesec dana. Sad pametuju kada je sve gotovo.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka

Sada nam je bitno da nam pamćenje ne bude kao kod kišne gliste i da prestanemo sa bratstvo-jedinstvo sranjima jer jedino kod nas to još uvijek pali!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da ima u Srbij Srba, sada bi odmah i bezuslovno pustili sve Srbe iz srbijanskih kazamata koji tu čame zbog navodnih ratnih zločina, da ima Srba u Srbij ova presuda bi čak i dobro došla, ali Srbija šuti, ko pizde su se uhinjili, čekajući da ih Merkelova potapše po glavici :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka

danijell je napisao:
Naravno da je do toga kako smo mi, a kako oni postupali. A ne do toga ko je stajao, ili nije stajao, iza njih. A ko iza nas.

Njima je rat i odgovarao. Postupali su upravo onako kako su i isplanirali! Sam Tuđman je na kraju rata rekao da je Hrvatska ta koja je željela rat. Glupi Srbi su po ko zna koji put nasjeli!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka

old fashion men je napisao:
Da ima u Srbij Srba, sada bi odmah i bezuslovno pustili sve Srbe iz srbijanskih kazamata koji tu čame zbog navodnih ratnih zločina, da ima Srba u Srbij ova presuda bi čak i dobro došla, ali Srbija šuti, ko pizde su se uhinjili, čekajući da ih Merkelova potapše po glavici :roll:

Danas mi čitaš misli!

Nisam nikada bio radikalan ali ova presuda će me zaista natjerati.

Čitao sam čak na b92 da su ljudi koji su podržavali Čedu prešli u DSS a sada bi čak prešli u SRS.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
i kasnije kazu OFM lud.
ja bi volio da gotovina tuzi sud,dobije bruku para,i sa oricem ode u bg da trose te pare po splavovima.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
haški sud ne isplaćuje takvu vrstu naknade štete

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tako to radi narod kojemu je stalo do svojih ciljeva, interesa, do svojih ljudi, svoje nacije.
Još jednom svaka im čast.
Učimo od njih, učimo kako se ratuje, kakav se odnos ima prema svojim vojnicima, kako se postupa sa drugim narodima, manjinama, učimo i primjenimo to, samo tako će nas poštovati i uvažavati.

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
uopste necu da citam izjave ove nase bande,cka im materina svima odreda,bjesan sam od jutros

dva dana sam gledao tu kolonu ljudi sto su bjezali sa svojih ognjista,neko na traktoru,jugicu,konjskim kolima

fuj kako mi se zgadila ova srbija a i svi srbi da je to smijesno.kod nas niko ne smije da spomene seselja,mladica,karadzica a oni drze mise po crkvama.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka

Ja se jedino uzdam da će neko od Srba odnekuda iz dijaspore ucmekati obojicu po kratkom postupku. Od Srbije ne očekujem previše osim "oštre protestne note" a onda će nastaviti po starom optužujući Srbe na kazne od po 20 i kusur godina.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
podjeća da je sudija Teodor Meron koji je naredio da se hrvatski generali oslobode, "srušio 45-godišnju kaznu (bivšem načelniku štaba hrvatske vojske u Mostaru) Tihomiru Blaškiću, ali i utrostručio kaznu (bivšem oficiru i komandantu JNA u Vukovaru) Veselinu Šljivančaninu za zločine počinjene u Vukovaru

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
divan jedan čovjek
pravi profesionalac

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Da smo narod organizovali bi veceras paljenje svijeca za zrtve...ali nismo.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.index.hr/sport/clanak/ciro-g ... 47036.aspx

ovaj idiot je prije 2-3 godine setao gospodskom,kud ga nije razvezao preko usta zvaljavih,cka mu materina

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]