Citiraj:
Ja mislim da ce crveni bez i najmanje sumnje biti katapultirani nakon ovih izbora. Vise nema posla u kojem nisu izvukli pare, a samo partijski zaludjenici to ne mogu ili ne zele vidjeti. Jebiga, ne mozes vjecno vladati, pogotovo na ovakav nacin.
Enivej, gora je stvar sto ce glomazna administracija nazalost ostati, da li u novom ruhu sa novom armijom kadrova te nove pozicije, ili novom-starom gardom samo sa novim partijskim knjizicama - najvjerovatnije mjesavina svega toga. U svakom slucaju goruci problemi ostace isti, nova vlast kukace zbog kriminala stare, niko nece ni imati muda da cacka mecku zbog toga sto ce im ti isti takodje trebati, i sve ce na kraju ostati isto.
Meni se iskreno politicari i uopste politika uzasno gade. Na zalost, igrom slucaja znam dosta njih i s jedne, i druge strane. Zajednicka im je crta sto svi u sustini hoce hljeb bez motike, pretjerano seru, a svako neobavezno caskanje koriste za samopromociju i predizborni govor sa sve onim supljim floskulama koje svakodnevno citamo i gledamo u medijima. Tacno vidis da nikad nista u zivotu nisu radili, a govorili bi drugima sta da rade. Naravno, svima im kazem da cu upravo za njih glasati.
potpis celog posta
Aleksandar MK je napisao:
Dobro su odradili izbor kandidata za lokalne izbore (opozicija)... ali da imaju kadra za opšte - nemaju.
pa nemaju ni u snsd-u...na listi iz bl im penzioner dragoljub koga u gradu zovu zgradoljub i kradoljub,radulovicka koja narucuje alkohol za vrtice...radojicic koji je bio na celu kadrovske komisije koja je dala najgora resenja za direktorska mesta...ministarka nada tesanovic koja je delila pare bez kriteriijuma...
Aleksandar MK je napisao:
napisao sam pre da se socijalisti bore da predju prag...nije ni zanimljivo ni cudno sto su sa tim radikalima jer je to posljednji pokusaj da dobiju vise glasova nego sto imaju sada...godinama su bili u vlasti mozda ce na visegodisnji odmor

vise je zanimljivo sto nema cudica na listi socijalista a on im je obezbedio mnogo glasova...igleda da ce prebeci pred izbore...ili ce biti u borbi za predsednika socijalista posle izbora...