banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ne vjerujem, to samo dižu malo tenzije u medijima.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Kad prije majku mu ?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa nešto se spominjalo da novi premijer mora biti imenovan prije drugog kruga izbora... :?

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
WinstonWolfe je napisao:
Не знам баш да неће Николић формирати власт. У сваком случају, најбоље ће проћи Дачић. Сад може само да се завали и да слуша понуде. И врло лако би он могао бити нови премијер.

Iako je danas izjavio da ga ne zanima to mjesto, mada mislim da je to sto bi susjedi rekli "pila naopako".

Vrh

Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Panzer je napisao:
Nego, je li odlučeno za premijera? Nešto vidim članke po netu da je Đilas novi...

Zar se nije on kandidovao za gradonačelnika Beograda? Ja bih to zabranio....Ovamo iskoristiš svoju popularnost da potučeš protivkandidata,a onda odeš na drugu funkciju....Ili bih dodjelio mjesto gradonačelnika sledećem rangiranom na izborima.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Ako je i pobjedio to je pirova pobjeda...Šta mu vrijedi mjesto predsjednika kada nema vlast...Ovako su mu samo zapušili usta.

grijesis kolega mnogo...kad se okrnji bilo koja poluga vlasti,sve se rusi kao kula od karata,ne bi me zacudilo da dacic sad formira vladu sa naprednjacima...

najbolji primjer ti je 5.oktobar,to su bili samo Predsjednicki izbori,ali cim je Kostunica smijenio Milosevica,sve se raspalo kao kula od karata,iako su parlamentarni izbori bili tek sledece godine...

jako je vazno ovo,i jedino sto mi je tuzno sto nas nas Predsjednik bruka mjesajuci se u unutrasnje stvari bratske zemlje,i to cak stavljajuci se na gubitnicku stranu i zamjerajuci se onom postenijem i domacinskom dijelu Srbije...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Schlager je napisao:
nedostaje mi drinin vuk....jedino meni drago izgleda zbog tomine vjerovatne pobjede.

Bravo Srbijo!!

hahahah care!

Vuce jaaaaaaaaavinam seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Neka nam je Svevisnji na pomoci.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Вучић на рубу плача објавио побједу.
Сад ће бити занимљиво гледати ову борбу за формирање владе. Ако СНС успије да формира власт, да ли ће доћи до оних силних промјена које су најављивали, или ће ови бити још гори?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
_зока je napisao:
Ako je i pobjedio to je pirova pobjeda...Šta mu vrijedi mjesto predsjednika kada nema vlast...Ovako su mu samo zapušili usta.

grijesis kolega mnogo...kad se okrnji bilo koja poluga vlasti,sve se rusi kao kula od karata,ne bi me zacudilo da dacic sad formira vladu sa naprednjacima...

najbolji primjer ti je 5.oktobar,to su bili samo Predsjednicki izbori,ali cim je Kostunica smijenio Milosevica,sve se raspalo kao kula od karata,iako su parlamentarni izbori bili tek sledece godine...

jako je vazno ovo,i jedino sto mi je tuzno sto nas nas Predsjednik bruka mjesajuci se u unutrasnje stvari bratske zemlje,i to cak stavljajuci se na gubitnicku stranu i zamjerajuci se onom postenijem i domacinskom dijelu Srbije...

Sve bi to imalo smisla kada bi SNS stvarno bio bolji....al' čini mi se da nije. Guzicu bi dali za fotelje, a već su par puta pokazali kako se gazi sopstvena riječ.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam optimista.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Ja ne znam da li postoji dvoličnija osoba koja ujedno više vrijeđa intelekt od Nikolića. Tadić jeste zlo i koliko god mi mrzak bio mnogo je manje zlo od Tome Diplome.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma jebeš diplomu....Sjeti se priče dok je bio Šekijev kum, onda pogledaj šta priča sad...Pa onaj štrajk glađu i stiropor revolucija....Čak mi i Šešelj izgleda dobro pored Tome (btw,koji je to qrac sa Šekijevim kumovima?),a njega očima ne mogu vidjeti....

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ej, ako neko živi u blizini centrale DS (ulica Krunska), neka trkne do njih i kažem im da je predizborna tišina završena i da slobodno mogu da se oglase. Uživeli se ljudi u predizbornu tišinu, pa ne primećuju da vreme prolazi...

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

narod je gladan,osim u beogradu i jos nekim gradovima.

ovim se narod hvata za slamku,ne zanima ga ni strajk gladju ni kumovski odnosi...hoce promjene,svjestan da mu ne moze ekonomski biti gore,vec samo isto,a ljudski je nadati se da ce krenuti konacno i njima nabolje.

vrlo moguce i da ce se razocarati,ali ne moze znati dok ne pokusa,i zato im se ja divim.

ne mogu se danas nicemu radovati,ali Srbija ima od mene kapu do poda veceras.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
nema niti sme biti kohabitacije sa sps-om ds-om i urs-om....
kako god ovo je pozitivno i za srbiju i za r.srpsku...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ma jebeš diplomu....Sjeti se priče dok je bio Šekijev kum, onda pogledaj šta priča sad...Pa onaj štrajk glađu i stiropor revolucija....Čak mi i Šešelj izgleda dobro pored Tome (btw,koji je to qrac sa Šekijevim kumovima?),a njega očima ne mogu vidjeti....

Ma diploma i jeste najmanji problem, što je jako porazno. Samo mi taj nadimak skroz simpatičan. :) Slažem se s tobom u potpunosti. I za Šešelja bi prije glasao, čini mi se. On je lud, ali bar inteligentan.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ako Nikolić pobijedi ne vjerujem da će išta biti bolje narodu, jedino će njima biti bolje (više).Sve će zavisiti od njihove volje i sposobnosti da se obračunaju sa korupcijom i ekonomiju i razvoj stave u prvi plan, a eventualne obračune sa političkim protivnicima da zaborave.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
narod je gladan,osim u beogradu i jos nekim gradovima.

ovim se narod hvata za slamku,ne zanima ga ni strajk gladju ni kumovski odnosi...hoce promjene,svjestan da mu ne moze ekonomski biti gore,vec samo isto,a ljudski je nadati se da ce krenuti konacno i njima nabolje.

vrlo moguce i da ce se razocarati,ali ne moze znati dok ne pokusa,i zato im se ja divim.

ne mogu se danas nicemu radovati,ali Srbija ima od mene kapu do poda veceras.

Narod je gladan, pa onda treba da si bode nož u prsa tok kleči na koljenima? Bolje ne može biti sa Tomom, pa da rak raka seksualno zadovoljava. To je kao kad imaš neku bolest, ne znaš šta ti je, doktori nemaju pojma i ti onda odeš kod Vidovite Stane, daš joj pola svog imanja i očekuješ da će ona rješiti tvoje probleme.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Na tv duelu se moglo vidjeti kako je Tadić pravo podučen od svojih evropskih mentora , a Nikolić pravo prosto narodski priča.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]