banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 07:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
The_new_Statesman je napisao:
Koliko nas slusa popove kad krenu pametovati malo sire no sto trebaju? Kako okrenem ledja tako i zaboravim sta je pricao.

Rocker fino napisa da je sve vjestacki, a ja cu reci da bi se ogromna vecina Bosnjaka bez problema pomiria sa tim da sa Srbima normalno zivi u jednoj drzavi.
Pri tome mislim da Srbija, CG i Bosna bude jedna drzava.
Medjutim, kako ni jedna od pobrojanih nije ni blizu normalne... Ondak jbg

Srbi se nebi pomirili da zive sa njima . Prije sa Hutima ili nekim africkim plemenom ljudozdera, ako bi mogli da biramo

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Koliko od ovih 5 miliona Srba se ne bi pomirlilo sa tim?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Onoliko koliko nije imalo prisni kontakt sa njima.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Onoliko koliko nije imalo prisni kontakt sa njima.

Da li je to dovoljno? Uzmi u obzir i vremenski odmak kao i lakocu manipulacije narodnim masama. Kako dobijes rat poput ovog izmedju Moskve i Kijeva, tako dobijes i zajednicki zivot.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam. Mislim da bi stvaranje opet neke mini Jugoslavije bilo pogubno ponovo za Srbe.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
motozeljo je napisao:
Koliko nas slusa popove kad krenu pametovati malo sire no sto trebaju? Kako okrenem ledja tako i zaboravim sta je pricao.

Rocker fino napisa da je sve vjestacki, a ja cu reci da bi se ogromna vecina Bosnjaka bez problema pomiria sa tim da sa Srbima normalno zivi u jednoj drzavi.

Jel to ona, ko nas zavadi? Ba?

Da li je realno da se oko 5 miliona (optimisticki) Srba osjeca ugrozeno od 1,5m Bosnjaka? Pricam o ljudima koji zive na Balkanu. Jos uvijek.

Dakle, nije to ta ko, nas zavadi, ba jer se time koriste poneki koji su zivjeli u Titino vrijeme, kao i potomci tadasnje crvene burzoazije. Vecina populacije se vise toga ne sjeca, niti im sta to znaci.
Vecina populacije se doslovno lomi izmedju izbora da li da djecu salje u Njemacku ili da ih posto poto zadrzi.

TNS prica o Balkanu je jedna prica a prica o ovoj tvorevini koja se zove BiH je druga.

Stvarni uzrok siromastva i slanja djece u nepovrat iz ovog regiona kao i iz drugih nije samo ono sto se vidi - ekonomija. Krah i bijeda ekonomije je samo posledica ideologije i zivota koji oblikuje ekipa iz Rockerove tacke 2. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uvece nakon posla se ekipe iz Bangladesa, Nepala, Pakistana uveliko setaju po gradovima i selima.
Sve pet i sve je kako treba :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Ko se seta i ko dize nove hramove i siri se mene ne interesuje dok mi radi u mojoj firmi i fabrici za minimalac... jbs!! :D
Sto rece stari Rokfeler za rupe u asfaltu Njujorskih ulica ... "Jebe mi se ja dolazim u svoj neboder na posao helikopterom a ulicama se vi vozite"!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E vidis, ti isti neboderi sada postoje i u Bangladesima. Sada cak i tamo postoji neka moc. Bez obzira sto ekipa ispod tih nebodera ruca skupa sa stakorima.

Jos jednom: Jedan Istambul ima pola stanovnika kao ostatak Balkana. A sve vecih Istambula po raznim -ima koliko hoces.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Brale001 je napisao:
Stvarni uzrok siromastva i slanja djece u nepovrat iz ovog regiona kao i iz drugih nije samo ono sto se vidi - ekonomija. Krah i bijeda ekonomije je samo posledica ideologije i zivota koji oblikuje ekipa iz Rockerove tacke 2. :D

Da ali je sve manji odliv našeg stanovništva ,bez obzira na uzrok.Jednostavno biologija je pojela brojnost omladine a sa druge strane onaj dio što je u godinama zrelim za odlazak ne želi da ode jer se i ovde može fino zaraditi ako posjeduješ određene vještine.Srbija i protesti studenata su očit primjer ove teorije da mladi koji ne žele da idu vani nakon završenog fakulteta hoće da promjenama sistema stvore uslove u kojim bi se do posla moglo doći bez stranačke knjižice.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Brale001 je napisao:
Sto rece stari Rokfeler za rupe u asfaltu Njujorskih ulica ... "Jebe mi se ja dolazim u svoj neboder na posao helikopterom a ulicama se vi vozite"!! :D

Pa opšte je poznato da neoliberalizam ima otklon od socijalne komponente države,zato je i na zalasku

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Brale001 je napisao:

Da ali je sve manji odliv našeg stanovništva ,bez obzira na uzrok.Jednostavno biologija je pojela brojnost omladine a sa druge strane onaj dio što je u godinama zrelim za odlazak ne želi da ode jer se i ovde može fino zaraditi ako posjeduješ određene vještine.Srbija i protesti studenata su očit primjer ove teorije da mladi koji ne žele da idu vani nakon završenog fakulteta hoće da promjenama sistema stvore uslove u kojim bi se do posla moglo doći bez stranačke knjižice.

Bez rasta populacije mrka kapa.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
motozeljo je napisao:
Vjerujem da se vecina ljudi vise ne pali na Dodika. Pogotovo kad im za vratom direktno sjedi gorepomenuta ciganija. Mile im je daleko i najmanji problem u zivotu.

Pali se na instituciju Predsjednika Republike Srpske.

Zamisljam koliko bi se tek palili da su Sarovic ili Bosic na toj funkciji :lol:

Istorijski kontekst a ni prilike ti ne ide u prilog ..... smatram da nije trebalo dozvoliti smjenu Poplašena ali da objektivno teško da smo kao narod šta mogli uraditi. Sada je ipak malo drugačije, ako ko treba da sudi i zatvara naše, mi ćemo ...... ne treba nam pomoć iz Sarajeva.

Poslednji put menjao motozeljo dana 26 Apr 2025, 15:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
motozeljo je napisao:

Jel to ona, ko nas zavadi? Ba?

Da li je realno da se oko 5 miliona (optimisticki) Srba osjeca ugrozeno od 1,5m Bosnjaka? Pricam o ljudima koji zive na Balkanu. Jos uvijek.

Dakle, nije to ta ko, nas zavadi, ba jer se time koriste poneki koji su zivjeli u Titino vrijeme, kao i potomci tadasnje crvene burzoazije. Vecina populacije se vise toga ne sjeca, niti im sta to znaci.
Vecina populacije se doslovno lomi izmedju izbora da li da djecu salje u Njemacku ili da ih posto poto zadrzi.

Jeste baš ta ...... u Republici Srpskoj nas nema 5 miliona, nema nas ni milion ...... ali to i nije toliko bitno, jer juče reče jedan muslimanski političar da se ni u srpskom a ni u hrvatskom narodu nigdje ne priziva rat a još manje spominje .... a muslimani to redovno rade i po tome su već izgubili (ako budu tražili ino podršku za svoje ratne namjere) jer su društvene mreže i portali puni takvih ratnohuškačkih izjava od muslimanskih političara.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 15:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jbg ovaj put ce oni morati onda da budu agresori, ako misle nesto napraviti.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Govorim o ukupnom brojnom stanju na Balkanu.
Elem, Bosne bez Srba i Hrvata u svom punom formatu nema.
Bosna bi se samo sa "gradjanima" za 20-30 godina svela na 1 milion gradjana i 1 milion garavih. Pa bujrum hima.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Braca Kroasani onako random:

Spoiler:
GRANIČNI PRIJELAZI
Ažurirano 26.4.2025. 17:22

27. travnja na graničnom prijelazu Jasenovac-Gradina od 00:00 do 18:00 sati bit će obustavljen promet teretnih vozila, a od 06:00 do 18:00 sati promet svih kategorija vozila, zbog radova na državnoj cesti M14 Donja Gradina-Draksenić u Bosni i Hercegovini.

https://www.hak.hr/info/stanje-na-cesta ... -prijelazi

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Korekcija TNSu, većina Muslimana bi živjela sa Srbima u istoj državi ali da su oni većina koja odlučuje, a ne stvarna većina....

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
motozeljo je napisao:
Vjerujem da se vecina ljudi vise ne pali na Dodika. Pogotovo kad im za vratom direktno sjedi gorepomenuta ciganija. Mile im je daleko i najmanji problem u zivotu.

Pali se na instituciju Predsjednika Republike Srpske.

Zamisljam koliko bi se tek palili da su Sarovic ili Bosic na toj funkciji :lol:

Istorijski kontekst a ni prilike ti ne ide u prilog ..... smatram da nije trebalo dozvoliti smjenu Poplašena ali da objektivno teško da smo kao narod šta mogli uraditi. Sada je ipak malo drugačije, ako ko treba da sudi i zatvara naše, mi ćemo ...... ne treba nam pomoć iz Sarajeva.

To sa Poplasenom je cak i balavom meni bio kratkovid potez od strane Dodika. Ali nije to tema, poenta je Dodik ima potencijal da dize emocije Mahali i da su se samo zbog okomili na funkciju predsjednika. A buduca istorija se moze mijenjati :)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

munja.alex je napisao:
Korekcija TNSu, većina Muslimana bi živjela sa Srbima u istoj državi ali da su oni većina koja odlučuje, a ne stvarna većina....

Mislis da bi vecina vise voljela Ramu Isaka i slicne da vladaju sa njima, nego sposobne, obrazovane ljude sa opstom drustvenom svjescu pa taman to bili Srbi?
Ajde da se ne lazemo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]