banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2021, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Rocker je napisao:
Dce/02 je napisao:
Za argumentaciju samo pogledaj njegov politički, a bogami i lični, interesni, finansijski put.

Чим Драшко инсталира "породично дрво" идем погледати, јер немам други начин да стекнем увид у Додикове финансије.
Citiraj:
Ali kao što rekoh, iako ni ja nisam vidovit, ubrzo će sve da se pokaže koliko je riječ o šupljoj priči kao i milion puta do sada.

Слажем се да је могуће да Додик у неком тренутку одустане од тренутних захтјева, да ли због властитог интереса или пријетњи или из хира, то је мање важно.

Али, оно што је важно је да је он прецизно апострофирао проблеме које Република Српска има унутар БиХ државног оквира, проблеме који су изузетно озбиљни и представљају пријетњу по наш биолошки опстанак на овим просторима. Ти проблеми неће нестати сами од себе или гурањем под тепих.
To i jeste poenta svega srž...

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 06:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da ljudi misle da im je u ovoj drzavi glavni problem Dodik sa svojim nekim licnim interesima (to je sad ova prica unazad godinu dana dve dana, sto su stranci rekli opoziciji da forsiraju ako misle. dobiti izbore) .Neciji licni interesi ce uvijek biti tu, sto Castra napisa... promjena na bolje je pozeljna, ali je moguca i na gore.. ne znas.

Kao sto neko gore napisa, Dodika najvise krivim jer je zanemario desavanja u svojoj stranci, te se napravio los sistem vrijednosti u kojem isplivaju razne budale do vrha stranke, a samim tim zauzmu i neke bitnije pozicije u drustvu. To normalnom covjeku izgleda kao da ga tuces cekicom po glavi i onda razumjem tu ogorcenost. Jednu dve budale bismo mogli istrpiti, ali stotine... ne mozes. Opet, ne moze ni Dodil na 100 frontova...ali morao je u stranci postaviti neke bolje ljude koji ce to sve drzati pod kontrolom i koji ce biti primarni filter za dalje.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
skeva je napisao:
Za sposobnost se slazem, ali ne vjerujem u njegovu iskrenost. Dodik je nestvaran potencijal za izdajnika, prevrtljiv u proslosti, dokazani protivnik RS u ratu i poslije, zagrizao u kriminalu i lako ga je pritisnuti, covjek bez jasnog pravca, neistrajan u bilo kojom politickom i ljudskom pravcu u kom je jahao.
Ne, njemu se ne moze vjerovati nista vise nego Bakiru. Tacnije Bakiru njegovi mogu vjerovati, covjek ima pravac kojem marsira od malih nogu, kriminal usput je prihvatljiv za njegove pristalice...

jbg Skeva, nešto se ne sjećam kako je bilo ranije ali u posledniih pola godine si u modu nižeg ešalona komentatora BN-portala.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Možemo prditi koliko hoćemo, problem je taj što smo u fazi Rusije '99. Imamo pijanog Jeljcina i nadamo se nekom Putinu. To za suživot stoji. Ali ne može ea te takav neko vodi van. Dobeu metaforu je dao Milanović skoro , u drugoj priči, ali se može primjeniti na nas i Milu. Prvo sapun pa onda parfem, gospodo. A za ove što su se sasrali ko pičke izbora drugih mjesto debelog, a nama kao pričaju da su imali kockastija muda '91 nego mi sad. poručujem da budu hrabri kao tad i zarolaju tu kockicu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Rocker je napisao:
Ја, наравно, нисам видовит али једном сам погодио већу-мању на покер апарату све до блокаде почевши са 1 кредитом. Ти сад контај колико је то до 12.000 и нешто.

Damn!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
čojek je 1 monstrum.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
munja.alex je napisao:
..ali se može primjeniti na nas i Milu. Prvo sapun pa onda parfem, gospodo.

Slažem se naravno.
Ali pazi sad ovo, situacija je zapravo ovakva.

Sad smo umazani blatom. U aktuelnoj opoziciji ja ne vidim sapun, već govna. Želimo li da se umažemo govnima, ili je bolje biti umazan blatom dok ne nađemo sapun?

Ili ako u nekom džaku imaš sapun i govno, ne želiš baš da gurneš ruku pa izvučeš šta ti prvo padne pod prste...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Želiš li ti promjenu? Ako da, onda moraš nekad i da zagrizeš pa jal janjetinu jal govno. U suprotnom, onda ti je dobro i ne piši više nikakve pridike ( sad će braća sa strujom u Česmi i da ti šutiraju hoklicu pod nogama ). To što ne vidiš trenutno, ne znači kad se objave liste za izbore da stbarno neće biti. Do tada, stand by. Isto važi i za Lemija, do ljeta ćemo vidjeti šta će...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad mijenjaš auto, da li odeš i uzmeš bilo koji ili tražiš da ti novi bude bolji od starog kojeg već imaš?

Ne znam, možda kažeš da ti sadašnji auto ne valja, pa uzmeš prvi na koji naletiš. Šta ima veze ako će te finansijski upropastiti, ili ako mu ne rade kočnice. Jal janjetina, jal govno...

----------------------------------

Ja neću promjenu, ja hoću promjenu na bolje.

Poslednji put menjao Castra dana 12 Nov 2021, 12:41, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
E jebi ga, ovi se uhvatili licnog interesa kao da je u najmanju ruku i Dusanovo carstvo bilo sagradjeno na srpskom interesu. Nije.
Pa i Otvoreni Balkan nije ideja koja se vrti zbog srpskog nacionalnog interesa, vec zbog licnih materijalnih interesa. Ali se citava prica dobrim dijelom poklapa sa nacionalnim interesima.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Rocker je napisao:
Слажем се да је могуће да Додик у неком тренутку одустане од тренутних захтјева, да ли због властитог интереса или пријетњи или из хира, то је мање важно.

Али, оно што је важно је да је он прецизно апострофирао проблеме које Република Српска има унутар БиХ државног оквира, проблеме који су изузетно озбиљни и представљају пријетњу по наш биолошки опстанак на овим просторима. Ти проблеми неће нестати сами од себе или гурањем под тепих.

Dodik neće uraditi ništa, mlati praznu slamu jer mu se bliži kraj. Meni je zapravo nejasno otkud vama ideja da je narodu bitnija samostalna RS, nego bolji život u istoj, makar i kao entitet ?Ja ne poznajem takve, možda zato što nisam član sekte. 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne kontas... suzivot nije moguce dok imas ovakvu politiku kod muslimana. Mozes zivjeti samo kao gradjanin 2. ili 3. reda u njihovoj drzavi... ako oducis ostati Srbin.

Drugo....ko ti uopste garantuje i obecava da ces zivjeti bolje u unitarnoj BiH? Ja cak mislim suprotno, mogu napeaviti sistem u srpskim opstinama se zivi puno gore nego u muslimanski(tako da oni zive bolje.. ali na racu tvog losijeg standarda..jer im se moze). Primjer...bankarski sektor. Sva sjedita banaka pozatvaraju u RS, i otvore u FBIH. Ovdje ostavis samo poslovnice da radi obicna boranija... a svi menadzeri u Sarajevu... i. sasvim slucajno muslimani

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ili recimo Lemija opali srčka u sledećih pola god. Šta onda? Ko će onda da nas vodi u svijetlu budućnost?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa biras najboljeg od ponudjenog. Ne znam.Samo znam da je Lemi bolji politicar o sve i jednog iz opozicionih redova, a i da ima autoritet u svojoj stranci. Mozda ne moze sve ispratiti, sto je takodje normalno. ali meni je izbor izmedju Lemija i opozicije prilicno jasan.

Da moram birati izmedju sadasnje opozicije i nekoga drugog ko nije Lemi.. pa naravno da bih dorbo razmislio i vagao izmedju 2 zla.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, ali koga?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Npr. ako bi SNSD kandidovao Radojicica za neku funkciju, vrlo rado bih glasao za njega, iako se ni sa njim bas ne slazem sto se tice vanjske politike (previse je prozapadno orijentisan, ali ajde... pomirio bih se sa tim).

Sto se sadasnje opozicije tice, tu sada ne vidim nikog ko zasluzuje moj glas. Mozda bi neki zasluzili kao individualci, ali u ovakvim strankama... to nikako.
Kad bi izasao iz PDPa, kao opcija bi bio zanimljiv Milko Grmusa.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 18:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mislis, kad bi presao u SNSD??? Ahahahahaha :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa tad bi definitivno bio zanimljiva opcija... ali nisam mislio na to.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Ja bi gurno Bjelicu...taj nema šta nije prošao

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2021, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Prolongirana posebna sjednica za vraćanje nadležnosti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]