banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jun 2025, 00:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
[video]https://youtu.be/1KLNrV822Uc[/video]

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Poslednja vijest....Tramp najavio povlačenje američkih NATO trupa iz Sirije

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Citiraj:
It's so quiet in the Hillary camp, you can hear an email get deleted.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Citiraj:
Hrvati u strahu: Pobedio Tramp, izgubićemo Piranski zaliv

Politički analitičar Žarko Puhovski je uveren da će, posle pobede Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima, Hrvatska izgubiti Piranski zaliv, a kao razlog tome navodi njegovu suprugu Melaniju, inače, Slovenku.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Čiča iz Rogače je napisao:
Poslednja vijest....Tramp najavio povlačenje američkih NATO trupa iz Sirije

Spoiler:
Slika

Jel ozbiljno ?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Nije.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Gledao rano jutros na TV-u prije ozvaničenja pobjede Trampa, a okačili su skoro snimak.
CNN-ov anlitičar plaky... :lol: A htjeli su slaviti pobjedu Hilari :lol:

http://edition.cnn.com/videos/politics/ ... ts-sot.cnn
Citiraj:
Emotional Van Jones: How do I explain this to my children?
CNN political commentator Van Jones gets emotional during a panel discussion of a possible Donald Trump presidential upset.

Nisu okačili cijeli snimak diskusije :( , dobio je odgovor od jednog Republikanca :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
borke je napisao:
Slika

Prije da nazdravlja Melaniji :D
Joj sad kad Marinko dobije poziv na inauguraciju il' bar molitveni doručak :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 07:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sad će Tramp da sredi da se skine rampa na Šehutlucima.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://ba.n1info.com/a121666/Svijet/Svi ... jedio.html
2

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lumberu,zar stvarno misliš da su ameri presednika izabrali glasanjem :D ?Po svemu sudeći presednik se bira se negdje u Pentagonu,nekom njegovom "sobičku",glasanje običnog puka sa tim nema nikakve veze.Presednika je izabrao upravo taj establišment kojeg je Tramp stalno kritikovao jer se u zadnju deceniju iskristalizovalo toliko mnogo otpora prema američkoj vanjskoj politici.Imali su dvije solucije...da nastave sa istom politikom i da svijet "dave" ucjenama tražeći od njega otpor prema ruskoj expanziji što bi u skoroj budućnosti eskaliralo u jedan ogroman sukob.Čisto sumnjam da se do u tančine nisu presabrali ko bi u tom slučaju izvukao deblji kraj.Pri tome ne mislim na ljudske žrtve već na ogroman kapital kojim raspolažu ljudi koji kreiraju američku politiku.
Tramp im je idealan izbor za promjenu kursa,za dobijanje ponovnog povjerenja svjetske (i domaće) javnosti u američku administraciju.Posebno je idealan jer je i sam dio tog establišmenta kojem treba neko baš ovakav lucidan,smio i bezobrazno bogat.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma zanimljiv mi je drugi razlog, a još će mi biti interesantni stavovi oko "demokratije i ljudskih prava" u narednom periodu. Možda i Tramp dobije nobela :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobit će Nobela,da ga svijet još više zavoli :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:38 
Nisam pisao ovdje jer mi se j za politikom, ali moje misljenje je da ce Tramp biti manje vise dobar predsjednik i da se onim predizborni cirkusom sluzio samo da dodje do glasova. Sada ce se vjerovatno smiriti i normalno obavljati svoju duznost.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Čiča iz Rogače je napisao:
Lumberu,zar stvarno misliš da su ameri presednika izabrali glasanjem :D ?Po svemu sudeći presednik se bira se negdje u Pentagonu,nekom njegovom "sobičku",glasanje običnog puka sa tim nema nikakve veze.Presednika je izabrao upravo taj establišment kojeg je Tramp stalno kritikovao jer se u zadnju deceniju iskristalizovalo toliko mnogo otpora prema američkoj vanjskoj politici.Imali su dvije solucije...da nastave sa istom politikom i da svijet "dave" ucjenama tražeći od njega otpor prema ruskoj expanziji što bi u skoroj budućnosti eskaliralo u jedan ogroman sukob.Čisto sumnjam da se do u tančine nisu presabrali ko bi u tom slučaju izvukao deblji kraj.Pri tome ne mislim na ljudske žrtve već na ogroman kapital kojim raspolažu ljudi koji kreiraju američku politiku.
Tramp im je idealan izbor za promjenu kursa,za dobijanje ponovnog povjerenja svjetske (i domaće) javnosti u američku administraciju.Posebno je idealan jer je i sam dio tog establišmenta kojem treba neko baš ovakav lucidan,smio i bezobrazno bogat.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
BeckaSkola je napisao:
shakal je napisao:
Sve gospoda.

A evo bečki konjušar se sad razumije i u američke lokalne političke prilike...Najs.

Garavi... pakuj se i pravac sa svojima.. sa turcima i hrvatima da sa nato-m branis otcjepljenje kurdistana.

Slika

shakal je napisao:
Ako se dobro sjećam, Švarci je jedan od rijetkih koji je podržavao Trumpa?

Švarc i Šešelj....a hilari jay z i bijonse, i pitaju se ljudi kako je pobjedio

BeckaSkola je napisao:

Alki daj jos slika uplakanih americkih trifunovica...

ova slika je već sad postala legendarna i simbol ovih izbora,
Slika

Spoiler:
Slika
Slika
Slika

Poslednji put menjao Alkibijad Dajguz V dana 10 Nov 2016, 10:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Nisam pisao ovdje jer mi se j za politikom, ali moje misljenje je da ce Tramp biti manje vise dobar predsjednik i da se onim predizborni cirkusom sluzio samo da dodje do glasova. Sada ce se vjerovatno smiriti i normalno obavljati svoju duznost.

I ja slično mislim. Ionako ne vodi on politiku nego sto nekih savjetnika i kabineta. On je tu samo da da konačnu odluku. Mislim da se Amerikancima je*e za imidžom kakav on ima i za njegovim seksističkim i rasističkim izjavama. Svi smo mi pomalo seksisti i rasisti i ljudi koji su glasali za njega to znaju. Sa druge strane mislim da je pokvarenost Klintonove bila neoprostiva i afere u koje je bila umiješana mnogo više boli ljude. Mislim da je mnogo veći zločin da te FBI istražuje u toku kampanje nego da izjaviš kako ćeš izgraditi zid između SAD-a i Meksika i da žene ocjenjuješ na skali od 1 do 10 i to apsolutno svi znaju samo što su se mediji zbog toga okomili na Trampa čisto iz razloga jer je bio kandidat za predsjednika, inače se ne bi ni osvrnuli. Sa druge strane i njihova demokratska stranka je kriva jer su namjestili unutarstranačke izbore tako da Klintonova pobijedi, a koliko sam skontao Berni Sanders je bio milion puta popularniji. Meni je Tramp u ovoj čitavoj priči daleko pozitivniji lik i da sam ja Amerikanac glasao bih za njega. I jedna njegova jako dobra izjava:

Citiraj:
"Unlike candidates from the two major parties, my candidacy would not represent an exercise in career advancement. I am not a political pro trying to top off his resume. I am considering a run only because I am convinced the major parties have lost their way."

A trenutni protesti u SAD-u protiv pobjede Trampa samo pokazuju puno licemjerstvo te nacije. Čovjek je izabran pošteno, demokratski u zemlji koja isporučuje demokratiju ostatku svijeta i sad je ta ista demokratija problem. Vjerovatno je broj ljudi koji protestuju zanemariv ali i dalje pokazuje koliko su nakaradni.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Alkibijad Dajguz V je napisao:
shakal je napisao:
Ako se dobro sjećam, Švarci je jedan od rijetkih koji je podržavao Trumpa?

Švarc i Šešelj....a hilari jay z i bijonse, i pitaju se ljudi kako je pobjedio

I Švarci se na kraju distancirao od Trampa i rekao da ne može da glasa za njega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]