The_new_Statesman je napisao:
Pricam o Vukanu, a koliko sam upratio niko njemu nije trazio pare.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/crnadak ... /211211062Neka neko ovom licumuru objasni da sutra ima izbore u Prijedoru uzrokovane sustinski istom stvari.
Nesto se ne sjecam da je bilo ko od opozicije stao u odbranu tupavog lovera iz PD, ali zato sada placu nad nista pametnijim Begicem.
Fuj!
Pa nije baš isto. Meni nije bio neki problem što je gradonačelnik slao goluždrave slike nekoj ženščini, koliko to što sa ustima punim tableta?! leži obeznanjen kraj WC šolje. To je crvena linija... Psihički potpuno nestabilna osoba da upravlja životima drugih ljudi, ne ide. Begić, s druge strane, ne djeluje kao psihički neuravnotežena osoba, ali, iako kod njega nema tableta ili crta, da se ne pretvaramo da nije problem što je muželožništvo u pitanju... problem je po više osnova. Prvo, ne bih htio da neko sa takvim sklonostima sutra sjedi u parlamentu kad se bude glasalo o zakonima koji pogađaju obrazovanje djece, samo jedan primjer... druga stvar, takvi političari su daleko podložniji ucjenama što predstavlja ogromnu opasnost. Neko ih finansijski pogura da dođu na vrh, a onda ih drži u šaci, a preko njih i državu. Rekao bih sad nešto za neke političare iz Srbije, bivše i sadašnje, ali pošto nema dokaza, da ne bude trač... Ipak ne vidim što bi Begićev pad morao potegnuti nove izbore, kako je to u PD. Vratio mandat uredno i to je dosta. A kad bi se krenuo otkrivati prljav veš te vrste, po onom što se već duže priča u gradu, tek bi reputacija SNSD nastradala, zbog nekih viđenijih gradskih finih momaka

Naravno, prvo treba biti glup pa se snimati... Ko će znati čega ćemo se sve nagledati/naslušati, možda bude tu i montaža čisto da se ostvari neka kratka prednost... mnogo prljavo, obostrano...
A na kraju, treba biti pošten pa u odbranu tog momka reći da je priznao sve, nije glumio da mu je naštimano, da je CGI i ne znam ni ja šta. Iskreno mi ga je žao, mislim da je to narušavanje dostojanstva jednog čovjeka, muškarca, tj. na sam čin mislim, pa makar on i osoba B bili jedini na svijetu... Opet, ne želim da mu sudim, nadam se da će u životu naći neki put da se bar ustručava te sklonosti, ako ne već da je se riješi.
Nego, šta će ispasti na kraju, jesu li Tanjina mater i bivši muž dobili dobru lovu da dižu halabuku, ili je romansa realnost