Па не сјећам се да су демонстранти и у Србији 2000. године умирали од глади или сједили у јавним кухињама. Или кад је твој љубљени Додик демонстрирао против СДС да је умирао од глади. Мислим да ти уопште немаш појма о чему причаш. Са овим сатанистима си рекао све.
Овдје власт апсолутно не дозвољава појаву било какве озбиљне опозиције. И сваки пут када било каква опозиција покушава да организује било какву акцију против власти, то се у коријену сијече. На парламентарним изборима у децембру 2011. године десила се велика изборна крађа и људи су почели све више и више да испољавају своје незадовољство. Власт је први пут допустила демонстрације јер су знали да не могу да се претварају да се ништа не дешава јер је интернет пун доказа о крађама. И појавиле су се неки нови лидери који су до тада били активни искључиво на интернету на разним форумима и блоговима. Све више им се власт додворава са по мени само једним циљем - кочењем њиховог даљег развоја. И тада крећу с оном тактиком коју је стално радио Слоба. Они митинг - ми митинг. И тако је све ишло до предсједничких избора. Путин ту наравно растура све (јер није ни имао противкандидата нормалног) и све се смирује. Од захтјева опозиције наравно ништа, само су промјењени закони о формирању партија и регистровању на изборима. И тако опет по тактици Слобе, разбиј опозицију на милион малих партија и миран си. Путин је данас устоличен и миран наредних 6 година и стварно ми није јасно зашто му треба да онако туче народ. Нек се и даље окупљају, ионако ништа не могу да ураде.
Приче о неким американцима ту су стварно депласиране јер већина те опозиције је чак и огорчена на владајућу власт што је превише мека према западу и САД.
Ето ја се мало расписа, ваљда ми је досадно

, наравно без иједног аргумента.
Аргументи су код тебе Дринин о сатанистима и иним непријатељима васколике Руси!