banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 946 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 48  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Sinny je napisao:
drinin vuk je napisao:
ма знам да је јуче било,ал било је за мене пуно битнијих ствари јуче :)
Чуо сам да је око 400 мајмуна приведено.

Извини, ови што демонстрирају против Путина су мајмуни. Шта су онда они који демонстрирају против Тадића? Или Додика, или Бакира Изетбеговића???????

Ти што демонстрирају против Тадића су гладан народ.Што демонстрирају против Додика су сити ал проклети. А против Бакира демонстрирају сити,проклети и беспослени. Против Путина плаћеници демонстрирају.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ma u Rusiji švedski standard, a i poštovanje ljudskih prava pa nemaju razloga da protestvuju. Samo ako ih plate...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
drinin vuk je napisao:
Ти што демонстрирају против Тадића су гладан народ.Што демонстрирају против Додика су сити ал проклети. А против Бакира демонстрирају сити,проклети и беспослени. Против Путина плаћеници демонстрирају.

Е на ово стварно немам коментара!
Земљо отвори се и прогутај нас!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Sad će tebi Drinin reći da nisi upućen,samo čekaj.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма нећу му рећ да није упућен. Има право вјероват у шта хоће.
Ја сам изнио свој став и држим га се, имам аргументе за исти. Нажалост сиротиња је одавно престала демонстрират,за то су задужене јефтине руке које би да се дочепају два ручка.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нисам!
Просвјетли ме, о Дринин!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:20 
Administrator
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
имам аргументе за исти. .

A on nema? Nebitno što već godinama živi u Moskvi?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Не Зока!!!
Ја аргументе немам. Дринин зна како су ти који плаћају успјели да скупе неколико десетина разних партија и удружења грађана заједно, колико су им платили и шта су им наредили радити. Само ми није јасно ако нису гладан народ као у мајчици Србији, зашто онда узимају паре за демонстрирање против Путина?!?!?! Али ту је Дринин да нам објасни!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
Не Зока!!!
Ја аргументе немам. Дринин зна како су ти који плаћају успјели да скупе неколико десетина разних партија и удружења грађана заједно, колико су им платили и шта су им наредили радити. Само ми није јасно ако нису гладан народ као у мајчици Србији, зашто онда узимају паре за демонстрирање против Путина?!?!?! Али ту је Дринин да нам објасни!

Што би дринин објашњавао нешто што свак паметан зна. Међу тих 400 што су ухапшени колико их живи од социјалне помоћи? 0!
Међу тих 10000 колико је било пензионера и људи који живе од јавних кухиња?
И да (наравно да у сваком систему има незадовољних,наравно да ниједан систем не може допринијет да сви буду задовољни и сити),ови што су јуче а богами и раније организовали сличне протесте су класични плаћеници од удружења за евро Русију и сличних украјинско-америчких сатанистичких покрета. Не би ме чудило да у истим има и наших Срба који су попут кандићкиних младих јараца зарад ситне лове ушли и туку се по улицама с полицијом. Сини ако сам шта измислио, слободно реци.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Drinin zna i socijalnu kartu demonstranata ponaosob :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

дринин не зна, дринин се информише преко разних извора,дринин не живи у Москви,иако има доста познаника који тамо раде. дринин не тражи информације од тих познаника који не познају прилике,већ искључиво од извора који су на лицу мјеста. И да, разноразни покрети који чувају идеје Стаљина али и све више американизовани су главни изазивачи спорадичних митинга како би се што више позивали на одбрану људских права.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па не сјећам се да су демонстранти и у Србији 2000. године умирали од глади или сједили у јавним кухињама. Или кад је твој љубљени Додик демонстрирао против СДС да је умирао од глади. Мислим да ти уопште немаш појма о чему причаш. Са овим сатанистима си рекао све.

Овдје власт апсолутно не дозвољава појаву било какве озбиљне опозиције. И сваки пут када било каква опозиција покушава да организује било какву акцију против власти, то се у коријену сијече. На парламентарним изборима у децембру 2011. године десила се велика изборна крађа и људи су почели све више и више да испољавају своје незадовољство. Власт је први пут допустила демонстрације јер су знали да не могу да се претварају да се ништа не дешава јер је интернет пун доказа о крађама. И појавиле су се неки нови лидери који су до тада били активни искључиво на интернету на разним форумима и блоговима. Све више им се власт додворава са по мени само једним циљем - кочењем њиховог даљег развоја. И тада крећу с оном тактиком коју је стално радио Слоба. Они митинг - ми митинг. И тако је све ишло до предсједничких избора. Путин ту наравно растура све (јер није ни имао противкандидата нормалног) и све се смирује. Од захтјева опозиције наравно ништа, само су промјењени закони о формирању партија и регистровању на изборима. И тако опет по тактици Слобе, разбиј опозицију на милион малих партија и миран си. Путин је данас устоличен и миран наредних 6 година и стварно ми није јасно зашто му треба да онако туче народ. Нек се и даље окупљају, ионако ништа не могу да ураде.
Приче о неким американцима ту су стварно депласиране јер већина те опозиције је чак и огорчена на владајућу власт што је превише мека према западу и САД.
Ето ја се мало расписа, ваљда ми је досадно :) , наравно без иједног аргумента.
Аргументи су код тебе Дринин о сатанистима и иним непријатељима васколике Руси!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
дИ да, разноразни покрети који чувају идеје Стаљина али и све више американизовани су главни изазивачи спорадичних митинга како би се што више позивали на одбрану људских права.

:D :D :D :D :D :D сва срећа ова фотеља има држаче са стране. Разбио би се ко нека ствар од смијеха! :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ajd' Sinny što obraćaš pažnju na par desetina hiljada u Rusiji, pa to je kao ovde u RS protestvuje 500 ljudi. Smešno. Bagra plaćenička iz NeVladinog sektora.

E sad bi Putin trebao da sa majčicom Rusijom izvrši prvu vojnu intervenciju posle Drugog Svetskog Rata van teritorije bivšeg SSSR-a, a to je, pa pogađajteeeee...
Pa naravno na vašljivu Srbiju. :angry4: Žalosno i neverovatno da sam došao u situaciju da ću ovo ikad reći, ali bi bilo pozitivno i delotvorno, jer u Srbiji vole samo one koji ih tuku. :(

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 17:53 
Administrator
Korisnikov avatar

I ti sebe zoveš patriotom? :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Nemo kod nas Srba patriotizna bez čvrste ruke, kod nas patriotizam uspeva samo kad padnemo na dno dna i kad nas svi tuku. :(

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 17:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa prizivanje okupacije vlastite zemlje ili matice se samo u ludilu može smatrati patriotizmom. Naročito prizivanje okupatora koji je u "oslobađanju" Jugoslavije u II sv. ratu pokazao svu ljubav prema Srbima silujući žene po Vojvodini....

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Putin je jednom izrazio sumnju da Ameri potplacuju proteste protiv njega i podrivaju vlast u Rusiji pokusavajuci je ucini nestabilnom iznutra sto nije nerealno ipak je Rusija rival i Amera i EU...u nekim stvarima....

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2012, 18:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Unutrašnji neprijatelj i peta kolona. Oproban Staljinistički sistem za vladavinu čeličnom pesnicom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 946 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 48  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]