Schlager je napisao:
znao sam jos sinoc,ovo sto vukota objelodani veceras u prijedoru....mislim da je zavrsni skup na kastelu otkazan,iz razloga da bi se islo sa grupom pzd u petak u 18h...
a sad,kako ce to biti upakovano sutra na pressu,tu cu u dobroj mjeri vidjet i vukotine liderske sposobnosti....ako i dalje bude isao na politicku korektnost,i ko ce sta reci ili pomisliti....to je sviranje q...
kontam da je nakon svih saznanja,vrijeme da se skinu maske,i ako ih je i bilo...da se javno pozovu svi nasi clanovi da dodju tu,cak i ako mup pokusa zabraniti to...ja zbog te grupe pzd ne bih dosao nikad,otkad su Novicu izvrijedjali...ali dosao bih zbog srpske demokratske stranke i szp,da se konacno prebrojimo!!!
nema vise rukavica....imaju oni,imamo mi....onaj kome ne smeta ni sve ovo sto se u medjuvremenu saznalo..da inspektori nisu izasli na uvidjaj....da su dvojica sakrili gace kao krunski dokaz..da je djelo okvalifikovano kao ubistvo....da je karan lagao da je momak narkoman na lsd,a ilic da je lopov.....taj kome to sve ne smeta,da se ubije djecak,pa se jos lazno pokusa predstavit lopovom koji je opljackao kucu, i teskim narkomanom koji se davi u crkvenoj...takav neka ide na parking vlade,i slusa cecu ili koga ce vec dovesti,i nek pjeva sa ubicama...nek vjeruje da je ovo nakon 16 laznih narandzastih revolucija,koje su izmislili rtrs,lazanski i ceranic....da je ovo konacno prava...i nek ide tamo...koji ce mi q...
onaj koji misli da je bilo dosta...i koji se ne boji..nek dodje na trg...
kazem,vrijeme je da se prebrojimo..i u petak i u nedjelju.....pa ako vidimo da smo u manjini,brate poklopi se po usima i pushi i sledecih 12 godina....i budi spreman i na konsekvence sto si jeo govna a ostao u debeloj manjini
volio bih da vukota ovako nastupi....a ne neki sterilan nastup tipa,jebao bih se al da mi ne udje..
Tako je, momak je bio haker, nije se tukao zbog džointa i pive, pravo srce. Vi iz SDS-a ste toliki idioti da je to jebeno nevjerovatno. Znači politika vam se sastoji (kao i poziciji) iz presipanja šupljeg u prazno, umjesto da se pozabavite time, očajnom ekonomskom situacijom, natalitetom itd, da stavite nekog normalnog da vam bude kandidat (npr. Miličević koji je najnormalniji u stranci), vi stavljate govedarice, mektiće i ostale idiote koji ne znaju 3 rečenice sastavit. Samim tim tjerate i glasače, a i potencijalne članove. Bukvalno pucate sami sebi u noge, idete na neke skupove pravda za davida, još da odete na paradu ponosa i tjt. Konstantno ga drkate na Vučića, komedija. A i pr tim vam je zakon, pogotovo ovi slogani su STRAVA. Velika govna ste bili kad ste držali vlast, tražili borcima prve kategorije SDS knjižice da bi dobili posao, a sad ste kao nešta užasnuti time, aha, hau jes nou. Komedija od partije, SNSD se bukvalno puni SDS preletačima, pa vi idite po pravdama, dižite šatore sa trobojkama, mlatite sa tri prsta kad niste smjeli u ratu bit tako hrabri...