banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 02 Okt 2018, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Džontra je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Srbi nemaju veceg neprijatelja od onoga koji im je podmetnuo demokratiju.

A promaja?
A sapun?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Ja sa familijom ništa politički ne smijem.
Politika nije za Srbe još manje demokratija.

Tu je Manitu u pravu.

Treba nam korejska uprava.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 22:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
znao sam jos sinoc,ovo sto vukota objelodani veceras u prijedoru....mislim da je zavrsni skup na kastelu otkazan,iz razloga da bi se islo sa grupom pzd u petak u 18h...
a sad,kako ce to biti upakovano sutra na pressu,tu cu u dobroj mjeri vidjet i vukotine liderske sposobnosti....ako i dalje bude isao na politicku korektnost,i ko ce sta reci ili pomisliti....to je sviranje q...
kontam da je nakon svih saznanja,vrijeme da se skinu maske,i ako ih je i bilo...da se javno pozovu svi nasi clanovi da dodju tu,cak i ako mup pokusa zabraniti to...ja zbog te grupe pzd ne bih dosao nikad,otkad su Novicu izvrijedjali...ali dosao bih zbog srpske demokratske stranke i szp,da se konacno prebrojimo!!!
nema vise rukavica....imaju oni,imamo mi....onaj kome ne smeta ni sve ovo sto se u medjuvremenu saznalo..da inspektori nisu izasli na uvidjaj....da su dvojica sakrili gace kao krunski dokaz..da je djelo okvalifikovano kao ubistvo....da je karan lagao da je momak narkoman na lsd,a ilic da je lopov.....taj kome to sve ne smeta,da se ubije djecak,pa se jos lazno pokusa predstavit lopovom koji je opljackao kucu, i teskim narkomanom koji se davi u crkvenoj...takav neka ide na parking vlade,i slusa cecu ili koga ce vec dovesti,i nek pjeva sa ubicama...nek vjeruje da je ovo nakon 16 laznih narandzastih revolucija,koje su izmislili rtrs,lazanski i ceranic....da je ovo konacno prava...i nek ide tamo...koji ce mi q...
onaj koji misli da je bilo dosta...i koji se ne boji..nek dodje na trg...

kazem,vrijeme je da se prebrojimo..i u petak i u nedjelju.....pa ako vidimo da smo u manjini,brate poklopi se po usima i pushi i sledecih 12 godina....i budi spreman i na konsekvence sto si jeo govna a ostao u debeloj manjini

volio bih da vukota ovako nastupi....a ne neki sterilan nastup tipa,jebao bih se al da mi ne udje..

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Okt 2018, 23:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
V@nja je napisao:
Kako ja mogu biti kriv kad ja nemam veze sa SDS? :lol:

Distanciranje, iskusno, svaka cast

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Vanja nema veze sa SDS a zna sve omladinke.

Nije cudo sto on nece da se zeni. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nači Šlager idemo na trg ?

Ja bih radije otišao u ponedjeljak, jer će Davoru trebati podrška i posle izbora. Ovako, njegovog skupa možda i ne bude ako Veliki Vožd odluči da "nije bezbjedno".

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 23:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mislim da ga precjenjuješ....

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2018, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Koga ?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Eto prilike da SDS završi jedan i započne novi ciklus u BL. Od kontramitinga prije malo više od tačno 21 godine. Kada su mnooogo jaču četvoricu K iskulirali i crkva i senatori i ...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 00:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Schlager je napisao:
znao sam jos sinoc,ovo sto vukota objelodani veceras u prijedoru....mislim da je zavrsni skup na kastelu otkazan,iz razloga da bi se islo sa grupom pzd u petak u 18h...
a sad,kako ce to biti upakovano sutra na pressu,tu cu u dobroj mjeri vidjet i vukotine liderske sposobnosti....ako i dalje bude isao na politicku korektnost,i ko ce sta reci ili pomisliti....to je sviranje q...
kontam da je nakon svih saznanja,vrijeme da se skinu maske,i ako ih je i bilo...da se javno pozovu svi nasi clanovi da dodju tu,cak i ako mup pokusa zabraniti to...ja zbog te grupe pzd ne bih dosao nikad,otkad su Novicu izvrijedjali...ali dosao bih zbog srpske demokratske stranke i szp,da se konacno prebrojimo!!!
nema vise rukavica....imaju oni,imamo mi....onaj kome ne smeta ni sve ovo sto se u medjuvremenu saznalo..da inspektori nisu izasli na uvidjaj....da su dvojica sakrili gace kao krunski dokaz..da je djelo okvalifikovano kao ubistvo....da je karan lagao da je momak narkoman na lsd,a ilic da je lopov.....taj kome to sve ne smeta,da se ubije djecak,pa se jos lazno pokusa predstavit lopovom koji je opljackao kucu, i teskim narkomanom koji se davi u crkvenoj...takav neka ide na parking vlade,i slusa cecu ili koga ce vec dovesti,i nek pjeva sa ubicama...nek vjeruje da je ovo nakon 16 laznih narandzastih revolucija,koje su izmislili rtrs,lazanski i ceranic....da je ovo konacno prava...i nek ide tamo...koji ce mi q...
onaj koji misli da je bilo dosta...i koji se ne boji..nek dodje na trg...

kazem,vrijeme je da se prebrojimo..i u petak i u nedjelju.....pa ako vidimo da smo u manjini,brate poklopi se po usima i pushi i sledecih 12 godina....i budi spreman i na konsekvence sto si jeo govna a ostao u debeloj manjini

volio bih da vukota ovako nastupi....a ne neki sterilan nastup tipa,jebao bih se al da mi ne udje..
Tako je, momak je bio haker, nije se tukao zbog džointa i pive, pravo srce. Vi iz SDS-a ste toliki idioti da je to jebeno nevjerovatno. Znači politika vam se sastoji (kao i poziciji) iz presipanja šupljeg u prazno, umjesto da se pozabavite time, očajnom ekonomskom situacijom, natalitetom itd, da stavite nekog normalnog da vam bude kandidat (npr. Miličević koji je najnormalniji u stranci), vi stavljate govedarice, mektiće i ostale idiote koji ne znaju 3 rečenice sastavit. Samim tim tjerate i glasače, a i potencijalne članove. Bukvalno pucate sami sebi u noge, idete na neke skupove pravda za davida, još da odete na paradu ponosa i tjt. Konstantno ga drkate na Vučića, komedija. A i pr tim vam je zakon, pogotovo ovi slogani su STRAVA. Velika govna ste bili kad ste držali vlast, tražili borcima prve kategorije SDS knjižice da bi dobili posao, a sad ste kao nešta užasnuti time, aha, hau jes nou. Komedija od partije, SNSD se bukvalno puni SDS preletačima, pa vi idite po pravdama, dižite šatore sa trobojkama, mlatite sa tri prsta kad niste smjeli u ratu bit tako hrabri...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 06:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
V@nja je napisao:
Jeste TNSu i njemu slicnima koji a priori dolaze sa idejom da je SDS govno i dozive erekciju od svakog ovakvog gafa :lol:
Kao sto je i onima koji su odlucili glasati za Vukotu svejedno .. sve i da ga je Vukota licno dovezao i pokazao mu kako da rukuje zoljom.
To si ti rekao. Ja se drzim teze da su balast.

Spijo kao intiligentiniji SDS.ovac je tek juce uocio problem loseg puta koji je nekoliko kilometara od njegovog kucnog praga.

Fora je da je taj put los zbog Integralovih kamiona koji su radili na auto putu. Poenta je da se nije nasao ni jedan jedini SDS.ovac laktaskog odbora da organizuje zasipanje rupa ili tako neke slicne pozitivne aktivnosti. Necega sto bi dovelo to asfaltiranja tih rupa.

To jeste seoski put, ali put koji je do danas bio od prilicnog znacaja za izgradnju auto puta.

Pricaju li SDS.ovci izmedju sebe ili samo gledaju sta ce Dodik reci?

evo ti razlog http://www.izbori.ba/Potvrdjeni2014/Fin ... inice.aspx

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pa ja sam mislio da SDS i koalicija ne politizuju PzD, ili su malo lagili...
Sad koliko su kukali kad je zolja ispaljena, padaju mi svakakve ideje, koliko oko Davida kukaju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Spijo, mogli ste mi fino platiti da dobijete izbore bez da se brukate sa didom ustasom :-D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ti bi to riješio kamionom šodora da pokrpiš rupe po Papažanima :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da znas da bi mi jedan kamion sodora bio sasvim dovoljan da se sve rupe zakrpe asfaltom ;-)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da se stanje ne moze bitno mijenjati do samih izbora, nemam pojma kako se niko nije dosjetio da u nocnim satima sa onim kamionima reklamira protivnicki tabor po gradu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Наводно, минути се одбројавају до објаве неких снимака, гдје се позивају навијачи Жеље да дођу на трг...
Биће бурно до недеље.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nek dođe ko hoće, dok ne prave sranja...
A bilo bi super da dođu raznorazni sa zastavama federacije i armije bej ha na taj PzD/SDS duet...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Džontra je napisao:
Nek dođe ko hoće, dok ne prave sranja...
A bilo bi super da dođu raznorazni sa zastavama federacije i armije bej ha na taj PzD/SDS duet...

Е јбг сад, не вјерујем да долазе на шетњу до Кастела и мујине ћевапе.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2018, 07:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
A sto bi pravili sranja? 2 dana pred izbore, cemu to?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]