banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Apr 2014, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
O kakvim dogovorima na relaciji sds-sda je juče pričao Radojičić?Zna li ko?

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
The_new_Statesman je napisao:
Moze li se negdje naci spisak zakona, propisa itd. koje je inicirao SDS kao opoziciona stranka?

Trazim li puno?

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@spijo

sto na ovoj temi pitas sta je mislio radojicic?

posalji mu mail,pitaj njega,ili jos bolje onog njegovog sekretara i desnu ruku,zorana novakovica zengu....pretpostavljam da sds hoce da izvrsi neku izdaju,a da su tu radojicic i novakovic da nas brane....ne znam sta bi drugo moglo biti.

a mozda je mislio i na ovo potpisivanje izjave sds sa evropskom narodnom partijom (najvecom politickom grupacijom u evropi)...tu istu izjavu su potpisale i ostale bh partije narodnjacke orjentacije,hdz jedan,drugi,sda...uglavnom,nisam gatara da znam na sta je radojicic mislio.

Citiraj:
Moze li se negdje naci spisak zakona, propisa itd. koje je inicirao SDS kao opoziciona stranka?

Citiraj:
Trazim li puno?

Sta ti galamis? :D

Ako te stvarno to zanima detaljno,onda posalji mail na info@sdsrs.org

A ako je to nesto ovo u fazonu da zelis reci da SDS nije predlagao nista,vjerujem da si mogao bar Zakon o porijeklu imovine upratiti,ako vec nisi pratio ostale inicijative.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
shoole je napisao:
Добра слика на тему "СДС некад":

Slika

A, evo i "SDS sad":

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kome su gusle odvratne,uvijek mu ostaje sator.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Schlager je napisao:
kome su gusle odvratne,uvijek mu ostaje sator.

Ima i ona, najbrojnija - ni sator, ni gusle.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ovdje se vec mogu sloziti s tobom.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, to o porijeklu imovine je politicka prica cas jednih, cas drugih. Ima li nesto konkrevetnije za nas obicne smrtnike. Eto na Ekonomiji vec neko vrijeme piskaramo o besmislicama u vezi pokretanja vlastitog biznisa. To vecinom nisu neka politicka pitanja, vec najobicnija tehnicka problematika koja se samo treba utegnuti.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 13:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kazem ti,nisam poslanik u narodnoj skupstini da bih tacno znao sta je,i da li je predlagano i u tom pravcu...dao sam ti mail gdje se mozes detaljno informisati...

a ono sto znam,je da ce uskoro biti objavljen program sa tacnim spiskom mjera sta ce biti uradjeno ukoliko sds preuzme vlast...cak je i akcenat na ekonomiji....ideja je da se krupne politicke teme gurnu u drugi plan,i da se vidi sta se moze promjeniti u cilju poboljsanja svakodnevnice....program ce biti tako koncipiran da ce u njemu biti jasno oznacene ne samo ideje i planovi,vec i rokovi u kojim sta treba biti provedeno,i na osnovu toga ce biraci moci pozivati sds na politicku odgovornost ukoliko se stvari ne realizuju.

naravno da je jos prerano otkrivati sve karte,ali posto odgovorni ljudi rade na tom programu,vjerujem da ces biti zadovoljan kad bude publikovan.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
A ako je to nesto ovo u fazonu da zelis reci da SDS nije predlagao nista,vjerujem da si mogao bar Zakon o porijeklu imovine upratiti,ako vec nisi pratio ostale inicijative.

Још да видим да неко, било ко, сам себи одузме имовину. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, znaci u osam, devet godina su stigli napraviti jedan plan :) Ajde dobro, maliciozan sam malo ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sinip je napisao:
Schlager je napisao:

Још да видим да неко, било ко, сам себи одузме имовину. :)

Ima jedna jako ruzna ratna prica za Stevandica u kojoj Miline cigare izgledaju kao posten biznis :lol:
Al necu zbog bata Slagera da unosim nemir pred kampanju :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vjeruj da ne znam...ja cak mislim da on nije tad ni bio,bar zvanicno u SDS,vec da se tek prije par godina uclanio...znam samo one bapske price,stevandic,sos,crvene beretke,tortura nad nesrbima,sokolsko drustvo,stevandic debejac,citav rat otvorena linija sa jovicom stanisicem,ovo,ono...

stvarno bi bilo glupo da grijesim dusu i pisem o stvarima o kojima pojma nemam...cuo sam i X drugih prica porodica koje je izvukao iz banjaluke..

e sad,da li za pare,ili iz humanistickih razloga,to znaju on i te porodice...vidi Bog sve,i ako je okrvavio ruke,njemu je najteze...ali ja zelim da vjerujem da nije.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja zelim da vjerujem kako ce u svijetu pobjediti ljubav :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pa zar on nije u SDS dosao kad su se Gugo Lazarevic i ovi njegovi pripojili SDSu?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Pa zar on nije u SDS dosao kad su se Gugo Lazarevic i ovi njegovi pripojili SDSu?

Isto kao u fudbalu, sto dalje u istoriju -transferi marginalni i jeftini :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

pa da,to sam i ja napisao...djordje umicevic,on i jos neki....

iz ratnog vremena se vise SDS-u mogu zamjeriti brdjina ili vukiceva lajanja,koji su sto puta gore stvari (javno!) govorili nego sto su zaista radili ili mislili :( :( :( ...

dok su na drugim stranama "radili" i cutali, :( :( :( ...i to mnogo gore stvari!

a uz to,cak pricali neku bajkovitu multietnicku pricu :angry4:...a mnogo je etnicki cistija FBIH nego RS!!

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, necemo oko toga sada dramiti. Mladost-ludost, bitni su pragmatizam i evolucija ako se zeli biti uspjesan politicar. I Mile je s A.Markovicem mahao crvenom knjizicom i bio ateista. A danas ima svoju kucu i njen je cuvar :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
i svoju crkvicu
slager,pitao sam saznanja radi,nemoj ljutis :D

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2014, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Djoka. Nema svoj brod :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]