banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Supljak doduse

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Archangel je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Prva stvar koju SNSD treba napraviti jeste ciscenje svojih kadrova. Sto vise tih supke skloniti u stranu, neke stare njuske penzionisati, uvesti nove mladje likove u BL i pripremiti se za iduce izbore. Kad god da budu.

Da li je tvoj stav da bi se ovo desilo da Drasko nije pobjedio? Bi klinac...To je poenta ovih izbora... Da se vlast malo presabere i napravi nesto, a ne samo da, sto ti kazes, budu na drzavnoj sisi... Samo pogledaj ko nam je do sada na vlasti bio... prosjek kilaze 130... Sve sami trut do truta, samo jedu po restoranima, a dve daske u glavi nemaju.... A ako nemaju 130kg, onda imaju mozak kao ona Sonja i Momcilo...

A i iskreno, bolje i Drasko bez plana, nego "pametni" SNSDovci koji kradu i sakom i kapom... Tj, nije bolje, ali nije ni gore... Zato sto Drasko nema plan, nista nece napraviti, a SNSD bi sve pokrao, tako da je obicnim ljudima isti djon...

Moj stav je da mi nemamo politicara vrijednog paznje... Tj, mozda i imamo, recimo 10 ukupno, ali su razbacani po poziciji i opoziciji, pa nista ne mogu konkretno napraviti.... Ali brate, treba mjenjati vlast svake 2 godine... Ako Drasko bude radio dobar posao, e pa za dve godine, glasati za opozociju na opstim izborima... ako Drasko ne bude radio dobar posao, onda glasati za poziciju... I tako svake dve godine, dok ne nadjes osobu koja nesto radi....

Takodje, pretvori se tema u Draska, a naslov teme je totalno drugaciji :D
Slozio bih se sa tobom da imamo vise kvalitetnijih politicara u razlicitim partijama. Ovako, vecina iole kvalitetnog kadra je u SNSDu, ima ih i po drugim strankama, ali ih tamo mozes nabrojati na prste ruke..ono sto im je zajednicko, da su svi ti kvalitetniji u svojim strankama(i SNSD) manjina. Zasto onda SNSD?

Pa zbog kvantiteta. Samo u SNSDu postoji i teoretska sansa da bitnije funkcije pokrijes sa kvalitetnijim kadrom (ili jedan dio tih funkcija) ,kod ovih drugih...ne postoji ni teoretska sansa da iko normalan dodje na bilo koju bitniji funkciju.

Uostalom, pocev od samog Draska. Najzbiljnije se zapitajte, da nije tog negativnog stava prema SNSD-u , da li bi ikom od vas palo na pamet da glasate za njega (po njegovim kvalitetima, stucnom znanja, pameti, itd...). Bi kurac. Kao i onda kad se kandidovao za odbornika u Gradu, ljudi se sprdali sa njegovom kandidaturom, isao svima na *urac sa bilbordima kod Ekonomskog faksa,itd...
Za razliku od Mome Antonica (sa tog istog fakulteta), kakav god da bio,kada se kandidovao, niko se nije ni trzno, vec je odmah povjerovao u to da ce biti u toj istoj Skupstini.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Neko pitao za budzet

https://www.bl-portal.com/banjaluka/prv ... -za-plate/

Koja je ovo logika, bice ali u rebalansu. Za dom zdravlja manje, na plate ipak ukupno vise, tolika prica obilbordima a u planu neko sitno povecanje, Dolac ide Cesma ne ide, prodacemo nesto zemljista, bez kakvih takvih kredita se nece moci.

Gradonačelnik najviše računa i na rast ostalih neporeskih prihoda, u ukupnom iznosu od 7,9 miliona KM. Tako bi dodatni milioni trebalo da se prikupe na naknadama za uređenje građevinskog zemljišta i rentama, zakupu, taksama za firme, parkingu i komunalnim naknadama.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
boban1982 je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Opozvace ovi nasi Draska, nista ne brini. Svakim danom postaje sve dosadniji i iritantniji.

Vjerujem da tebi i tvojim ide na živce :-D

Ovo je mač sa dvije oštrice, jer ako bi Stanivuković preživio opoziv (što je moguće, jer je masa ljudi glasala protiv SNSD-a na ovim izborima) onda bi mu to dalo dodatni motiv, ali i poene kod puka za "okršaj" 1 na 1 na narednim izborima sa Dodikom.

Možda im je trenutno bolje da ide na Željku (da ne kažem da je "žrtvuju"), nego da ugroze Milu. I da rade na reorganizaciji stranke.

Poslednji put menjao Choban dana 13 Feb 2021, 21:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Ako vlada i skupstina budu blokirale Draska i razvoj Banja Luke, vi onda trebate biti prvi u redovima na glasanju 2022. da mijenjamo stoku.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Trenutno nemaju šta da blokiraju, a možda i bi.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:16 
Veteran
Veteran

Pfc88 je napisao:
Ako vlada i skupstina budu blokirale Draska i razvoj Banja Luke, vi onda trebate biti prvi u redovima na glasanju 2022. da mijenjamo stoku.

Ako Drasko bude blokirao skupstinu i razvoj Banja Luke, sta cemo onda da mijenjamo. Nije valjda Drasko = razvoj. Nisam bas siguran da je Drasku bitniji ravoj od glasanja 2022.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:
Itekako...ne mogu svariti njegovu samopromociju (ego trip),lazi i lupetanje raznih gluposti i obecanja.

Vjerujem da ce ubrzo i vecina ovog naroda sto je glasala za njega (trazeci neku promjenu) ubrzo skontati kakav je to cirkusant, nesposoban da bilo sta zavrsi u Gradu, te da ce skontanti da promjene ne znace nuznu nesto bolje. Da trebas promjeniti onda kad imas boljeg kandidata, a ne neuporedivo losijeg.

Radije gledati Draška i njegovo naslikavanje, nego kumiće i rodje kako hapaju, dok običan narod rmbači i jedva sastavlja kraj sa krajem. Kvalitetan kadar u bilo kojoj stranci je samo onaj koji svoj posao smatra poslom i za isti odgovara.

Pošteni Srda je napisao:

Trenutno, dobro napisano.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tabako Pit je napisao:
Pfc88 je napisao:

Ako Drasko bude blokirao skupstinu i razvoj Banja Luke, sta cemo onda da mijenjamo. Nije valjda Drasko = razvoj. Nisam bas siguran da je Drasku bitniji ravoj od glasanja 2022.
Za tebe imam samo jedno pitanje, jesi usao u ovaj tim sto Dodik formira?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Kako ce Vlada blokirati Draska i razvoj BL, samo se nece petljati i gledace sa strane. Najbolje tudjom kitom po gloginjama mlatiti. Drasko bi razvijao Grad, a da Vlada placa taj razvoj. Jesi ti blentav. Eto mu budzet pa nek sad razvija koliko hoce i pravi kolektore i svaka neka cudesa. Vidjeces kakav ce to biti razvoj i vidjeces da nece moci nista ispuniti od silnih predizbornih obecanja. Naravno, ici ce prica, nisam ja kriv, da me je Vlada podrzala sve bi bilo drugacije.

Jedini mu je izlaz da se pokusa uvuci u dupe strancima i da oni pljusnu neke pare ( sto za gradjane ne bi bilo lose), ali naravno...bice onda precrtan kao engleski izdajnik (sto u sustini i jeste citav PDP, cak i Jelena koju itekako postujem me znala sokirati sa svojim prozapadnim ispranim mozgom, kad su ekonomija i drustveno uredjenje u pitanju. Godine raznih razmjene studenata, Erasmus programa i raznih stipendija je ipak negativno uticalo na nju...jbg, ne zamjerim joj puno, tako nas unistavaju i osvajaju...tj namecu svoj nacin razmisljanja).

Sve u svemu, buducnost nam donosi totalnu stagnaciju i nazadovanje, dosta kuknjave i teatralnih obracanja naseg gradonacelnika (svi su krivi osim mene), kao i hrpu neispunjenih predizbornih obecanja. I ono sto je sigurno, ja necu dobiti sanaciju ulice, ajd sto Drasko nema para, vec sto je ulica glasala protiv njega.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sanacija tvoje ulice na kraju Draškovog drugog mandata 100%.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma propast ziva, najebali smo.
Znam sta nas jedino moze izvuci, najava nekog novog referenduma za otcjepljenje.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:
Pfc88 je napisao:
Kako ce Vlada blokirati Draska i razvoj BL, samo se nece petljati i gledace sa strane. Najbolje tudjom kitom po gloginjama mlatiti. Drasko bi razvijao Grad, a da Vlada placa taj razvoj. Jesi ti blentav. Eto mu budzet pa nek sad razvija koliko hoce i pravi kolektore i svaka neka cudesa. Vidjeces kakav ce to biti razvoj i vidjeces da nece moci nista ispuniti od silnih predizbornih obecanja. Naravno, ici ce prica, nisam ja kriv, da me je Vlada podrzala sve bi bilo drugacije.

Jedini mu je izlaz da se pokusa uvuci u dupe strancima i da oni pljusnu neke pare ( sto za gradjane ne bi bilo lose), ali naravno...bice onda precrtan kao engleski izdajnik (sto u sustini i jeste citav PDP, cak i Jelena koju itekako postujem me znala sokirati sa svojim prozapadnim ispranim mozgom, kad su ekonomija i drustveno uredjenje u pitanju. Godine raznih razmjene studenata, Erasmus programa i raznih stipendija je ipak negativno uticalo na nju...jbg, ne zamjerim joj puno, tako nas unistavaju i osvajaju...tj namecu svoj nacin razmisljanja).

Sve u svemu, buducnost nam donosi totalnu stagnaciju i nazadovanje, dosta kuknjave i teatralnih obracanja naseg gradonacelnika (svi su krivi osim mene), kao i hrpu neispunjenih predizbornih obecanja. I ono sto je sigurno, ja necu dobiti sanaciju ulice, ajd sto Drasko nema para, vec sto je ulica glasala protiv njega.

A šta je majke ti do sad nam donosila budućnost ?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Pa zbog kvantiteta. Samo u SNSDu postoji i teoretska sansa da bitnije funkcije pokrijes sa kvalitetnijim kadrom (ili jedan dio tih funkcija) ,kod ovih drugih...ne postoji ni teoretska sansa da iko normalan dodje na bilo koju bitniji funkciju.

I za sve godine koje su na vlasti, "kvalitetan kadar" se moze pobrojati na prste jedne ruke.
Mozda.

Sasvim je OK da podrzavas SNSD, al' ovo gore je floskula koja u najboljem slucaju vrijedi pola marke.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Itekako...ne mogu svariti njegovu samopromociju (ego trip),lazi i lupetanje raznih gluposti i obecanja.

Vjerujem da ce ubrzo i vecina ovog naroda sto je glasala za njega (trazeci neku promjenu) ubrzo skontati kakav je to cirkusant, nesposoban da bilo sta zavrsi u Gradu, te da ce skontanti da promjene ne znace nuznu nesto bolje. Da trebas promjeniti onda kad imas boljeg kandidata, a ne neuporedivo losijeg.

Radije gledati Draška i njegovo naslikavanje, nego kumiće i rodje kako hapaju, dok običan narod rmbači i jedva sastavlja kraj sa krajem. Kvalitetan kadar u bilo kojoj stranci je samo onaj koji svoj posao smatra poslom i za isti odgovara.

Pošteni Srda je napisao:

Trenutno, dobro napisano.
Trenutno i ubuduce... Ne moze nista pokrenuti jer nema para ni za onaj obaveza dio finansiranja sto je obaveza Grada, kao predlagaca nekog projekta. Vidis da ne moze navuci proslogodisnji budzet za DZ.

Jedino ako ocekuje da ce nesto proci kao zajednicko ulaganje na fazon "ja ulozim ideju za projekat, vi ulozite pare" i onda pricati..
tako ja razvijam Grad :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:37 
Veteran
Veteran

Pfc88 je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Pfc88 je napisao:

Za tebe imam samo jedno pitanje, jesi usao u ovaj tim sto Dodik formira?

Ma jok, za koje babe zdravlja da se sa tim bakcem.

A sto ste toliko osjetljivi, pa napisao samo isto sto i ti ali je perverzija da je po tebi tvoje iz nekog razloga ispravnije. U principu ja o tome pisem, ali je izgleda lakse stvari gledati crno bjelo.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Svi ste vi ljubomorni (pogotovo vanja) sto je drale trpo VV a sad ovu malu nikoliju. I zato sto ga vole cistacice iz gu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

I za sve godine koje su na vlasti, "kvalitetan kadar" se moze pobrojati na prste jedne ruke.
Mozda.

Sasvim je OK da podrzavas SNSD, al' ovo gore je floskula koja u najboljem slucaju vrijedi pola marke.

Napisao sam da postoji kvalitetan kadar, sto i sam znas, i da ga teoretski mozes iskoristi (sjeti se samo Seranica, sta je radio prije nego ga je neko izvukao iz mora takvih). Uostalom, dugo godina sve losije i losije biraju kadrove na bitnijim pozicijama i to je glavni razlog sto su izgubili na izborima.Ako ociste sopstvene redove i naprave neke promjene u kadrovskoj politici u sopstvenoj stranci, onda ce lako i Draska poslati u istoriju. Za sada ne vidim da se ista bitno desava u u SNSDu.

Pitao sam jutros koliko placaju pisanje po internetima, ali sad si me sjebao sa ovih pola marke, ocekivao sam da mogu honorarno zaraditi bar petaka dnevno :/

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
wizzy_bl je napisao:
Ne kazem da SNSD nije pravio sranja po gradu. Jeste. Previse se tu supaka na razne nacine nakacilo na drzavnu sisu i stvarno je postalo iritantno gledati neke tipove koji uzimaju i kapom i sakom, a znamo svi da su to najobicniji papci i levati. Uostalom, to im se odbilo od glavu i zato je Drasko pobjedio.

Medjutim, smatram da ce obicnim gradjanima biti puno gore sa postenim_draskom (umalo da napisem SRDOM) , nego sa svim onim iritantnim debilima iz SNSD (koji vjerovatno i ne znaju sta je uopste SNSD, niti zasto se treba korisiti politika, ali znaju dobro kako ukrasti). Zasto, zato sto SNSD (koji nisu samo ti idioti) ima 100 puta jacu bazu i vecu pamet nego sto ima Drasko sa svojim okruzenjem.

Opet se vracam na ove supke koji su naviknuti da sisaju drzavnu sisu.E pa ti isti supci, ili neki novi slicni njima, ce se vrlo brzo pribliziti Drasku. Znam da on to ne zeli, da on nije takav, ali zanemarujete moc tih supaka i lizaca guzica. Uvuci ce se oni i u njegovu guzicu, te onda pocinje isto ono iritantno sisanje drzavne sise, koje ce svaki obicni gradjanin primjetiti...i sta mislite ko ce mu biti kriv.

Na to dodaj da ce grad ustopati u iducem periodu, nece se moci bilo sta uraditi, nece biti para za bilo sta...i vrlo brzo ce se pokazati da Drasko mozda nije bio dobar izbor. Ok, moze mu se priznati da jeste zanimljiv ovako na YT kad gledas iz tople sobe, onako isfuran sto nemas vecu platu, ili sto viids razne idiote i levate kako su u boljoj poziciji od tebe, ali...kad pocnes gubiti i ono sto si imao sa tom proslom, mrskom vlascu, onda se lako promjeni i misljenje.

Prva stvar koju SNSD treba napraviti jeste ciscenje svojih kadrova. Sto vise tih supke skloniti u stranu, neke stare njuske penzionisati, uvesti nove mladje likove u BL i pripremiti se za iduce izbore. Kad god da budu.
Ajd sad opet procitaj ovaj svoj post pa se zapitaj u kom grmu lezi zec. Al malo ukljuci mozak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Valjda znas da idealnog sistema nema, kako kod nas, tako i u citavom svijetu. Anomalije poput tih supaka su sastavni dio svakog sistema. Moja teza jeste da se SNSD bolje nosi sa anomalijama (iako se zadnjih godina gubi kontrola) nego sto ce Drasko i njegovi ikada biti u stanju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]