banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 11:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2008, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ortodox2 je napisao:
truli miris podsjeca na umjesanost SAD...
jedan mudar covjek rece da cg i makedoniji treba granice zatvoriti samo 15 dana i svi bi pocrkali od gladi-mislim da istina nije tako daleko, sjeme im se zatralo

Ma ko će se drugi umješati.

Istina je ovo za Milu i Co.
Istina je i da opozicija u CG ima više birača crnogoraca nego vladajuća stranka.
E sad što svi šiptari galasju za Milu i Co. to je druga stvar. Da nisu priznali Kosovo, već na sledećim izbormia bi pakovali kofere. Neki za zatvor u Italiji a neko kud koji mili moji...

I najbolje od svega je izjava ambasadorke CG u Srbiji: '' Crna Gora želi da ima i dalje dobre odnose sa Srbijom'' Kakav cinizam majko moja mila. Sva sreća pa je u sekundi postala ''persona non grata''.

Ne bih želio da diskutujem da Srbija zatvori granicu sa Crnom Gorom i Makedonijom.
Bilo bih previše svega...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
"Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima”, Milo Djukanovic, Andrijevica 13. jul 1990

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ehhh,jos da je on jedini politicar/mafioso,koji je "reko pa poreko"...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.novosti.rs.sr/sr/opcija/btg_ ... Crnoj/Gori
Ovaj skroz izhlapio.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
SÄFFLE je napisao:
http://www.novosti.rs.sr/sr/opcija/btg_novosti/0/7538/Neprihvatljiva/posjeta/Kuzmanovica/Crnoj/Gori
Ovaj skroz izhlapio.

Ko "izhlapio"??????

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa predsjednik Ku...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Bivši predsjednik Crne Gore Momir Bulatović uputio je danas izvinjenje građanima Srbije, povodom odluke crnogorskog rukovodstva da prizna nezavisnost Kosova, istakavši da ta odluka ne predstavlja većinsku volju crnogorskih građana.

"Zbog ove odlike osjećam tugu i stid. Ne mogu ni da zamislim šta bi na nju rekli Njegoš, kralj Nikola, Marko Miljanov i svi drugi koji su stvarali Crnu Goru", kazao je Bulatović za crnogorski list "Dan".

On smatra da to što je "Đukanovićeva vlada" zavnično priznala "kvazi državu" na teritoriji Srbije, a kojoj je, navodi on, glavni grad "američka vojna baza", predstavlja "veću bruku, nego štetu".

Prema njegovim riječima, američka politika prema Kosovu je definisana odmah nakon Daytona.

"Za nju je tražen lokalni izvođač radova. Ta uloga je bila meni ponuđena, ali ja na nju ne bih pristao pa da je u pitanju glava, a ne samo prolazna politička moć. Svoju slobodnu volju sam zadržao, jer nije postojao ni jedan osnov da budem ucijenjen", zaključio je Bulatović.

a milo se prodao za dolare i slobodu .. dobro je poznato da su protiv njega bile podignute optuznice koje su odjednom nestale ..
koje je to govno od covjeka.

zao mi je samo jadnog naroda sto ce da se zavadi, sto ce poceti da mrze jedni druge a to nam nikako ne treba ..
BRUKA ZA SVE SRBE I PRAVE CRNOGORCE ..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
SÄFFLE je napisao:
http://www.novosti.rs.sr/sr/opcija/btg_novosti/0/7538/Neprihvatljiva/posjeta/Kuzmanovica/Crnoj/Gori
Ovaj skroz izhlapio.
"izhlapio" :roll: jel to na bosanskom :lol: ?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
XentoniX je napisao:
Bivši predsjednik Crne Gore Momir Bulatović uputio je danas izvinjenje građanima Srbije, povodom odluke crnogorskog rukovodstva da prizna nezavisnost Kosova, istakavši da ta odluka ne predstavlja većinsku volju crnogorskih građana.

"Zbog ove odlike osjećam tugu i stid. Ne mogu ni da zamislim šta bi na nju rekli Njegoš, kralj Nikola, Marko Miljanov i svi drugi koji su stvarali Crnu Goru", kazao je Bulatović za crnogorski list "Dan".

On smatra da to što je "Đukanovićeva vlada" zavnično priznala "kvazi državu" na teritoriji Srbije, a kojoj je, navodi on, glavni grad "američka vojna baza", predstavlja "veću bruku, nego štetu".

Prema njegovim riječima, američka politika prema Kosovu je definisana odmah nakon Daytona.

"Za nju je tražen lokalni izvođač radova. Ta uloga je bila meni ponuđena, ali ja na nju ne bih pristao pa da je u pitanju glava, a ne samo prolazna politička moć. Svoju slobodnu volju sam zadržao, jer nije postojao ni jedan osnov da budem ucijenjen", zaključio je Bulatović.

a milo se prodao za dolare i slobodu .. dobro je poznato da su protiv njega bile podignute optuznice koje su odjednom nestale ..
koje je to govno od covjeka.

zao mi je samo jadnog naroda sto ce da se zavadi, sto ce poceti da mrze jedni druge a to nam nikako ne treba ..
BRUKA ZA SVE SRBE I PRAVE CRNOGORCE ..
A i sestru mu "ujgur" kara(Milovu) :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 16:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
cg ce na kraju morati izruciti mila -e to ce biti spektakl i kooperativnost

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 02:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e da mi je i to dozivjeti ...
kad smo vec kod govneta.... http://www.lpcg.org/detail.php?module=2&news_id=663

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
urbana_extravaganca je napisao:
Најжалосније од свега је што Србија по овом питању неће да уради ништа.

A šta bi trebala da uradi?

Vratili smo ambasadore u one zemlje iz kojih smo ih povukli kad su priznale Kosovo, ali bi nekako bili najbolje da zaratujemo sa Crnom Gorom. Šta serete svi tu? Pogledajte malo iza sebe od nastanka Srbije do danas, ko je jedini uvijek bio uz nju. Evo samo malo podsjećanja na noviju istoriju, tipa zadnjih 100 godina..

Kad je Srbiji objavljen rat 1914. Crnoj Gori je ponudjena neutralnost uz novčanu naknadu, na šta je Crna Gora odgovorila objavom rata AU i Njemačkoj. Zna se kakve su bile žrtve CG, znalo se i prije rata, ali su stajali uz Srbiju u tim trenucima.

Kad je naša vojska krenula u povlačenje preko Albanije, na čelu sa regentom Aleksandrom i vojvodom Putnikom ostavljajući sve iza sebe na milost i nemilost okupatoru šta je uradila Crna Gora? Serdar Janko Vukotić sa šačicom Crnogoraca je čuvao odstupnicu ne žaleći sopstvene žrtve..

Kad su se od početka 1990. svi krenuli okretati protiv Srbije, koja je naravno uvijek igrala vodeću riječ u bivšoj nam državi, Crna Gora je ostala uz njih.

Naravno, naša je logika da su oni sve to tako morali, jer eto.. mi smo neka kao braća..

Srbija je sama kriva za sve i krajnje je glupo da mi ovjde raspravljamo o tamo nekom faktu da je CG priznala Kosovo, kao da je to razlog što smo ostali bez njega..

Hipotetički, banalan primjer.. Ja sjedim u kafiću, moj telefon, do koga je meni stalo je na stolu. Ti kreneš da mi uzmeš taj telefon. Ja imam dva izbora.. Prvi je, da ti u momentu slomim ruku, ne vodeći ni namjanju brigu za tvoje nazovi prijatelje koji su te nahuškali da mi uzmeš telefon, jer znam da iza mene stoji moj stariji brat.. Drugi je da ti kažem da možeš uzeti moj telefon, ali da mi daš svoj zlatni lanac, i još jedno 200KM. Svako normalan bi izabrao jednu od ove dvije opcije. Srbija je izabrala treću opciju.. Samo je stajala i sve to posmatrala.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

srbija je zajebala stvar, to je svima jasno ..
ali opet, realno gledajuci da su probali bilo sta drugo isto bi se zavrsilo ...
zapad ima ciljeve koje ce ostvariti na ovaj ili onaj nacin ..

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
BlackHand je napisao:
Šta serete svi tu?

Prvo...ovdje niko ne sere i smanji ton.Samo je ogromna vecina isfrustrirana cinjenicom da je Crna Gora i pored toga sto se oko 80% stanovnista ne slaze sa tom odlukom priznala jebeno Kosovo.Ne pozivaj se na istoriju jer to ne igra sad nikakvu ulogu.Pogotovo ako uzmes u obzir kakva gnjida vodi drzavu.A i Srbija je masu stvari odradila u proslosti pa sve one "duznike" zaboli qratz za tim.Sagledaj situaciju na terenu sad,a istoriju ostavi za podforum koji uredjujes.
Slazem se sa tobom da je vracanje ambasadora najveca moguca glupost koju je ova jebena vlada odradila.
I najlakse je sad ovo "guzenje demokratske Srbije iz chopora" kad su svi nesto kao jaki.I jos na kraju se govori da ovo nije usmjereno porotiv Srbije.Ma neka popuse qratz i oni i njihova dobra namjera.Sve se ovo odnosi i na Makedoniju da se razumijemo.Svi se nesto izdrkavaju i dijele neke lekcije iz morala i postenja Srbiji.Neka se zabiju sa tim u po Pristine.Ali znamo da vazi ona:sve se vraca,sve se placa.Raspasce im se njihove drzavice pa ce onda da traze pomoc od Srbije (barem politicku ako ne mogu vojnu).
I da...treba da najostrijim mjerama zasuti i CG i Makedoniju jer su oni priznali Kosovo nakon ove usvojene rezolucije u UN.Ko zadnje picke.Da su ga odmah priznali,lakse bi bilo.

P.S.
Pola studenata u Srbiji koji su na budzetu dolazi iz CG.Samo da se zna.

P.P.S.
Cg primorje... :fist:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

XentoniX je napisao:
zapad ima ciljeve koje ce ostvariti na ovaj ili onaj nacin ..

Jeste, pokazali su u Gruziji..

P.S. Ko nije shvatio metaforu "starijeg brata" iz moje priče?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Black Hand potpuno si izvršio zamjenu teza.

NAROD Crne Gore (njih 85% prema strateškom istraživanju) je protiv priznanja Kosova od strane Crne Gore.

Ono što je uradila vladajuća oligarhija u CG je najmanje licemjerno.

To šta se dešavalo u prošlosti... nek se ostavi u prošlosti.
Nisma primjetio da je neko pomenuo bilo kakav rat protiv CG, Čak mislim da ono što su uradili Vlasti Srbije da protjeraju ambasadorku, veeeeliki plus za Srbiju.

Možda i jeste Srbija kriva za Kosovo, ali ko je to ''pametan'' u CG da kaže da je priznanje Kosova put ak miru u regionu???
Koliko je to CG vezanija za Kosovo nego za Srbiju??

Ako je tvoj post bio u korist odbrane onog što je uradila Vlada CG, onda ti stvarno nemaš pojma o stvarnim činjenicama.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
pominju se tuzbe ali opet meni to nekako nije drago, jer ako i tuzba se rijesi pozitivno po srbiju kaznjen bi bio narod cg a milo bi se snasao...

najpametniji potez bi bio masovno okupljanje gradjana cg i protesti da se odluka ponisti! to bi bio pravi put a mozda i prekretnica za dalji tok dogadjaja, sad bi opozicija trebala da odradi posao u cg jer milo je u malo skakljivoj situaciji jer se nalazi ne izmedju 2 vatre vec izmedju 3 (vecina gradjana u cg , SAD i siptari)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Блек Ханд ајде мало уозбиљи се. Ко прича о рату и спомиње рат? Користиш историјске аргументе оне историје које се данашња црногорска власт одрекла јер је та историја, српска историја.
Црна Гора јесте помогла Србији али Србија храни ту Црну Гору већ деценијама.
ЦГ студенти у Србији имају већа права него српски. Након референдума нису изгубили ни један промил тих права. Као своји смо. Највећи проблем је што ми још увек мислимо као своји смо а они нас јебу на сваком кораку јер ето они нису наши.
Ок ако је тако онда дај да и ми окренемо плочу.

Citiraj:
A šta bi trebala da uradi?

1. Први потез је већ направљен избацивањем црногорског амбасадора. То је ок али је требало и Ђукановића са комплетним кабинетом прогласити као непожељне.
2. Економска блокада
3. Дизање школарина за цг студенте у Србији за 100%
4. Забрана куповине српске имовине за црногорске држављане
5. Конфискација имовине свих црногорских политичара који су стали иза овог потеза или учестовали у њему

Тако то ради једна озбиљна земља кад јој неко кога је она до јуче хранила и пазила забије нож у леђа.

Није ово сад само на примеру ЦГ, Србија се показалао као максимално неозбиљна и по питању других држава које су признале Косово.
Ми не можемо да урадимо много против великих сила али се у неким другим случајевима (нпр. Турска, Хрватска, Мађарска и сл.) могло и морало урадити више.
Међутим "наш председник" Тадић и након овога свега прича приче о једном народу и сл. Додуше и он је из ЦГ па шта ми да очекујемо.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Користиш историјске аргументе оне историје које се данашња црногорска власт одрекла јер је та историја, српска историја.

Vjerujem da pod tim "odricanjem" misliš na priznavanje Kosova. Nebitno, makar i da se odrekla, to ne mijenja činjenicu da se to desilo i da cu Crnogorci uvijek bili tu za Srbiju.

Glupost :)

Mudro, i ja baš kontam da bi se nekako trebalo iskaliti na studentima, oni su i krivi za sav taj pičvajz..

5. Конфискација имовине свих црногорских политичара који су стали иза овог потеза или учестовали у њему

Ova ti je nekako i najjača :))

DELLBOY je napisao:

Kako to?

DELLBOY je napisao:
Ako je tvoj post bio u korist odbrane onog što je uradila Vlada CG, onda ti stvarno nemaš pojma o stvarnim činjenicama.

Nemam ja šta braniti Vladu CG, boli me patka za njima, ali mi je malo banalno stotine nekih propagandnih poruka koje čujem protiv Crne Gore i Crnogoraca, kao da su izvršili Blitzkrieg na Srbiju.

Ako već po nekome treba da se sere i pljuje, onda je to Vlada Srbije, a ne Vlada Crne Gore.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Користиш историјске аргументе оне историје које се данашња црногорска власт одрекла јер је та историја, српска историја.

Vjerujem da pod tim "odricanjem" misliš na priznavanje Kosova. Nebitno, makar i da se odrekla, to ne mijenja činjenicu da se to desilo i da cu Crnogorci uvijek bili tu za Srbiju.

Mudro, i ja baš kontam da bi se nekako trebalo iskaliti na studentima, oni su i krivi za sav taj pičvajz..

DELLBOY je napisao:

Kako to?

DELLBOY je napisao:

Nemam ja šta braniti Vladu CG, boli me patka za njima, ali mi je malo banalno stotine nekih propagandnih poruka koje čujem protiv Crne Gore i Crnogoraca, kao da su izvršili Blitzkrieg na Srbiju.

Ako već po nekome treba da se sere i pljuje, onda je to Vlada Srbije, a ne Vlada Crne Gore.

Citiraj:

Да, извини живели су на рачун Саудијске Арабије до сада.

Citiraj:

Зашто да неко чија држава ради против Србије у Србији има сва права и погодности? Дићи школарине па стоци ако се не свиђа нека иду код Мила и студирају.

Citiraj:

Па теби је то смешно али се у нормалним земљама тако поступа са државним непријатељима.

Citiraj:

Знаш ли ти уопште шта пишеш?
Па извршили су Блицкриг на Србију.Јел се ти дрогираш па оно као то је само Косово.
Ја немам речи. Неко ти одузме део земље и ти као шта, па није страшно.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]