banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 12:55 Danas je 15 Jun 2026, 12:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4402 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2026, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pa ja nisam napisao ovo kao olakšavajucu okolnost, već što se ovdje moralise o nekim potezima covjeka ko je politicar (a 90% ljudi to isto ponekad uradi). Teško će se bilo ko ovdje na formu pronaći ko bar nekad nije sjeo za volan poslije par pića (računam da nije vozila mortus pijana), ili da nekoga da nije pogledao u telefon tokom voznje (evo ja prvi bas se trudim da nikad ne diram telefon dok vozim jer mi je to nešto najgluplje, ali opet ne mogu reci da BAS NIKADA nisam pogleda u telefon).

Sta je radila prije ovoga,jel bahata nije...ne znam,ne pratim bas rad dotične.

Treba platiti sve kazne koje su predviđene za ovakav prekršaj, treba nadoknaditi štetu I zapaliti svijeću u crkvi....ali ono što ja ne kontam,jeste da se proziva za neko bahacenje, za nešto što je velika većina ljudi bar nekada uradila i jbg, neko je imao sreće pa nije bilo ništa, ona završila kako je završila (opet možemo reći da je nakon svega imala sreće).

Službeno vozilo je i državno i privatno, pa ako nekome daš pravo korišćenja 24h, on to može korisiti. Druga stvar jeste ko je napisao takav pravilnik i da li bi ljudi trebali dobijati pravo korišćenja vozila...može se diskutovati na tu temu, ali ona to sigurno nije izmislila samo za sebe,pa da kažeš da je njeno bahacenje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
O cemu pricas, ko je to ovde od nas uzeo sluzbeno auto i skrko ga pijan, drogiran i ko zna sta. Kao da se to svakodnevno desava obicnom narodu, ne seri zivota ti. Mala kobila je simbol nove crveno-kmerske mladezi, bahata, nadobudna, samouvjerena kao da je boga za muda uhvatila.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 12:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Raspravljate o moralu i osjećaju odgovornosti osobe koja se kod Srba politikom? I to osobe koja se ničim drugim u životu nije ni bavila nego je izabrala da cio život bude parazit? Gori ste vi od nje vala.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Novi đenosajd na pomolu:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/jesu-li ... /260611096

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Malo će se palamuditi o tome i na tome će se brzo završiti.

Mala burla će platiti za prekršaj neku simboličnu kaznu, a osiguranje sve ostalo - auto po kasku, a štetu na konstrukciji, skelu i šta je tu već bilo - po polisi autoodgovornosti.
I sve to jer će pisati da nije imala alkohola u krvi - ali interes javnosti će već uveliko završiti, pa nikog neće biti briga.

Neko "običan" kad napravi ovakvo sranje, odmah se u medijima u rekordnom roku zna sa koliko promila i kojim autom je to urađeno, i kolika kazna čeka lika/likušu.

Čim se ovoliko razvuklo sve, to je završena priča.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma priznala je da je pila...nema šanse da to pokrije kasko, treba sve ići na njen trošak, do zadnje marke

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
wizzy_bl je napisao:
Pa ja nisam napisao ovo kao olakšavajucu okolnost, već što se ovdje moralise o nekim potezima covjeka ko je politicar (a 90% ljudi to isto ponekad uradi). Teško će se bilo ko ovdje na formu pronaći ko bar nekad nije sjeo za volan poslije par pića (računam da nije vozila mortus pijana), ili da nekoga da nije pogledao u telefon tokom voznje (evo ja prvi bas se trudim da nikad ne diram telefon dok vozim jer mi je to nešto najgluplje, ali opet ne mogu reci da BAS NIKADA nisam pogleda u telefon).

Sta je radila prije ovoga,jel bahata nije...ne znam,ne pratim bas rad dotične.

Treba platiti sve kazne koje su predviđene za ovakav prekršaj, treba nadoknaditi štetu I zapaliti svijeću u crkvi....ali ono što ja ne kontam,jeste da se proziva za neko bahacenje, za nešto što je velika većina ljudi bar nekada uradila i jbg, neko je imao sreće pa nije bilo ništa, ona završila kako je završila (opet možemo reći da je nakon svega imala sreće).

Službeno vozilo je i državno i privatno, pa ako nekome daš pravo korišćenja 24h, on to može korisiti. Druga stvar jeste ko je napisao takav pravilnik i da li bi ljudi trebali dobijati pravo korišćenja vozila...može se diskutovati na tu temu, ali ona to sigurno nije izmislila samo za sebe,pa da kažeš da je njeno bahacenje.

Mjesas babe i zabe. To ako neko uzme svoje auto i skrka zato sto je popio jeste problem, ali ona je drzavni sluzbenik, placamo je ti, ja i hrpa drugih ljudi i ona se ne moze porediti sa obicnim covjekom i na toj poziciji treba da bude uzor. A ne da slupa auto od 60k (za koje znamo da nece platiti nista iz svog dzepa, nego iz tvog i mog), i da tek zbog pritiska Dodika da ostavku. Kao sto Vlakanje rece, da je normalna drzava ona bi skroz zavrsila sa politikom nakon ovog.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U ovom momentu ne znamo hoće li platiti štetu od svojih para, ili će pokušati prevaliti na osiguranje. Ako bude ovo br.2 onda se mogu složiti za upotrebu pojma bahatosti,ali ja samo kažem da u ovom momentu to ne znamo, ali pišemo kao da se to već desilo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 17:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Nećemo ni znati. Koliki su silni novinari tražili info od državnih organa za koješta pa ih razvlačili u nedogled. Eto pitaj Entera koliko se razvlači sa GU pa mu ne daju odgovor, a dužni su. Poenta je da žena treba da se povuče sa javnih funkcija ako ne do jeseni , možda da onog sledećeg ciklusa glasanja i izbora. Pa ako je opet izaberu, bujrum. Podsjeća malo na lika iz PD i grljenje šolje, što se tiče političke štete, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 18:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
U ovom momentu ne znamo hoće li platiti štetu od svojih para, ili će pokušati prevaliti na osiguranje. Ako bude ovo br.2 onda se mogu složiti za upotrebu pojma bahatosti,ali ja samo kažem da u ovom momentu to ne znamo, ali pišemo kao da se to već desilo.
Ako si izazvao udes pod uticajem alkohola štetu isplaćuje osiguranje, a onda ono tereti tebe. Nema svaljivanja na njohov trošak u tom slučaju.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam iz te oblasti pa ne znam kako to ide (niti sam imao kad kasko,niti neko potraživanje od osiguranja) , ali mislio sam ko će u konačnici platiti. Ako pokuša izmamunisati da ne plati ona (a pila i gledala u telefon), onda se mogu složiti za bahatost...ali ako i to uredno ona prihvati kao njen trosak, tj prihvati svoju grešku, onda mislim da većina ovdje malo previše moralise (bar u ovom slučaju).

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Baš će osiguranje kod kojeg skupština osigurava ko zna koliko auta zatezati oko pišljiivih 50-60 iljada . . . Koji vam je k?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2026, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
Vukanović i Crnadak prijavili koaliciju za NSRS

Predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović i predsjednik PDP Republike Srpske Igor Crnadak prijavili su danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH koaliciju za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Crnadak će podržati Vukanovića za člana Predsjedništva BiH, dok će Crnadak biti nosilac liste u banjalučkoj izbornoj jedinici za Narodnu skupštinu Republike Srpske

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=649284

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2026, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prati li neko Jelenu na FB? Noćas je okačila klip neki nešto svira i pjevuši tipa "krivoooo je mooooore", žena niti umije naštimati gitaru, ne umije ni pjevati jer nema sluha . . . Ali očigledno nije svjesna svega toga.
Ugl, napljuvaše je mnogi (sa razlogom) no to me ponukalo da razmislim malo u drugom smjeru - šta ako je isto tako nesposobna i na ostalim poljima a ne zna i ne vidi, niko neće da joj kaže?
https://www.facebook.com/reel/1903318170366519

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2026, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Očajno, ne može se slušati.Koliko je samo ljepše kad ga ruljak iz bakinaca zaroža ispod šatora....

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 05:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Stevandić ipak najviše sluha ima

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Rocker je napisao:
Baš će osiguranje kod kojeg skupština osigurava ko zna koliko auta zatezati oko pišljiivih 50-60 iljada . . . Koji vam je k?
Sva priča završena, preduhitrio si me. Velikodušno će pokriti trošak osiguranje, ako dobiju sledećih par nabavki vozila zagarantovano.
A što se tiče moralisanja, svi se uzjebali oko male, a niko na ulice da izađe. Eto šanse na jesen su izbori, pa da se onda morališe sa gl. listićem u rukama. Ona nit je prvi nit zadnji slučaj ovog raka u kojem smo kao nacija. Nismo u stanju Miline skinuti pošteno, Draškić je samo prelaz, ako ove uspijemo skačiti, on je onda plitak potok. Samo brze izmjene nas sad poslije ovoliko syebavanja mogu spasiti od hobotnice nepotizma.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
Najgore od svega toga je što ženski burle junior, kurčevit0 izjavljuje u medijima kako je ona poslala vozača kući, popila koju i vozila. Ali klizav kolovoz je sje8ao.
Da je ćurka u 4 ujutro nazvala, digla vozača iz kreveta i naredila vozaču da se nacrta i vozi je, jer je popila, mislim da bi 99% penzosa glasalo za nju s ponosom.
Rekli bi mlada a tako odgovorna. Kupila bi ih za života.
Ovako samo ispala bahata brbljiva ćurka.

Fascinira me koliko su retardirani a sve imaju na tacni.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2026, 23:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Pa ako je nekome trebala ova saobracajka da shvati nesto o Ljubojevicki... Bahata, bezobrazna i osiona. Sve sto gledamo u skupstini vec cetiri godine.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2026, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Karbo je napisao:
Najgore od svega toga je što ženski burle junior, kurčevit0 izjavljuje u medijima kako je ona poslala vozača kući, popila koju i vozila. Ali klizav kolovoz je sje8ao.
Da je ćurka u 4 ujutro nazvala, digla vozača iz kreveta i naredila vozaču da se nacrta i vozi je, jer je popila, mislim da bi 99% penzosa glasalo za nju s ponosom.
Rekli bi mlada a tako odgovorna. Kupila bi ih za života.
Ovako samo ispala bahata brbljiva ćurka.

Fascinira me koliko su retardirani a sve imaju na tacni.

Ништа ново, тако је и Рим пропао.

Rocker je napisao:
Prati li neko Jelenu na FB? Noćas je okačila klip neki nešto svira i pjevuši tipa "krivoooo je mooooore", žena niti umije naštimati gitaru, ne umije ni pjevati jer nema sluha . . . Ali očigledno nije svjesna svega toga.
Ugl, napljuvaše je mnogi (sa razlogom) no to me ponukalo da razmislim malo u drugom smjeru - šta ako je isto tako nesposobna i na ostalim poljima a ne zna i ne vidi, niko neće da joj kaže?
https://www.facebook.com/reel/1903318170366519

Ојој. 30 секунди је био максимум, није се више могло.
Да не будем на крај срца, похвале за љубав према музици и гитари. Али ово није било за објавити...
А не мора значити да је непсособна за друге ствари, нико се није родио са свим талентима, међутим има ту можда други проблем - можда одбија да прихвати да је неспособна за нешто и мора да буде све по њеном. Мали Вучић.

Vrh

[ 4402 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]