Karbo je napisao:
Najgore od svega toga je što ženski burle junior, kurčevit0 izjavljuje u medijima kako je ona poslala vozača kući, popila koju i vozila. Ali klizav kolovoz je sje8ao.
Da je ćurka u 4 ujutro nazvala, digla vozača iz kreveta i naredila vozaču da se nacrta i vozi je, jer je popila, mislim da bi 99% penzosa glasalo za nju s ponosom.
Rekli bi mlada a tako odgovorna. Kupila bi ih za života.
Ovako samo ispala bahata brbljiva ćurka.
Fascinira me koliko su retardirani a sve imaju na tacni.
Ништа ново, тако је и Рим пропао.
Rocker je napisao:
Prati li neko Jelenu na FB? Noćas je okačila klip neki nešto svira i pjevuši tipa "krivoooo je mooooore", žena niti umije naštimati gitaru, ne umije ni pjevati jer nema sluha . . . Ali očigledno nije svjesna svega toga.
Ugl, napljuvaše je mnogi (sa razlogom) no to me ponukalo da razmislim malo u drugom smjeru - šta ako je isto tako nesposobna i na ostalim poljima a ne zna i ne vidi, niko neće da joj kaže?
https://www.facebook.com/reel/1903318170366519Ојој. 30 секунди је био максимум, није се више могло.
Да не будем на крај срца, похвале за љубав према музици и гитари. Али ово није било за објавити...
А не мора значити да је непсособна за друге ствари, нико се није родио са свим талентима, међутим има ту можда други проблем - можда одбија да прихвати да је неспособна за нешто и мора да буде све по њеном. Мали Вучић.