nepokoreni je napisao:
Ne moze suckor da skonta da pljuvanje po nakaradnom sistemu, korupciji, lopovluku i ostalim blagodetima naseg drustva nije autosovinizam i pljuvanje po otadzbini. Ako sam nesto skupo platio i zavrijedio a ono ne radi kako treba, mislim da je logicno da ga psujem i grdim ili po potebi mijenjam.....
A sad Beclija idi marljivo radi i procitaj nesto usput, a posto si mrzovoljan jer te niko ne zove na rostilj kraj Vrbasa, eto zvacu te ja kad budem rostiljao. Treba mi neko ko ce oprati resetku i sudje a tu si expert cujem....
Poslato ćebetom pomoću dimnih signala
Vuces me za jezik ovuda, a kad bi ti odgovorio dobio bi trajni ban.
Onda grdis tu uslugu, a ne drzavu. Pa nisi ti jednom covjece napisao republika sumska, sto se pravis lud.
Na klixu medju muslimanima si se odlucno uklopio sa svojom pricom, ostani tamo.
Od ovog sindroma pljuvanja po vlastitoj drzavi bas mnogo pate Srbi i Bosnjaci, Hrvati djelomicno. A slusam recimo moje kolege na faksu iz Slovenije, kako oni imaju zdraviji nacin razmisljanja... nikad nijedan nece pljunuti po svojoj dezeli. Znaci ne valja politicar, ne valja ovo, ne valja ono, ali nikad nijedan nece reci jebes Sloveniju, dabogda nestala.
Alkibijad Dajguz V je napisao:
Aufff, najgora sorta, prepoznam ih po faci. A i po smradu, ovakav tip ljudi bas i voli da se kupa.
"Cegevara, dubioza kolektiv, legalizujmo marihuanu, srbi da odgovaraju za svoje istorijske greske" tip revolucionara.