tesko je s tobom kolega o politici diskutovati kad svaki drugi post i cinjenice fulas..polako,jebo ga ti,stanes,pogledas,procitas otkad je pavic na celu dns,kad je kostic otisao odatle,a kad je bio direktor kbc...
a tek na taj tvoj kladionicarski zargon..
Citiraj:
Degutatno je uopste pomisliti da Tadic ima bilo kakve sanse protiv Dodika, a Micicu sigurno nije ni na kraj pameti da se kompromituje za Bosicev racun.
ne znam kako da drugacije odgovorim nego ono sto zaista mislim,a to je da sam uvjeren u pobjedu sds-a...vise snsd nije siguran ni u banjalauci da ce pobjediti,a u ostatku RS ce se pojavljivati na nivou statisticke greske...kazem,i za banjaluku im je frka,neposredno pred ove poplave ne daju nam dvoranu borik za skupstinu,i to ono mangupski,cekaju 57 dana i odbiju nam zahtjev

(zakonski rok za odgovor je 2 mjeseca),placamo kazne zbog odstampanog plakata za tribinu u mjesnoj zajednici (sad moramo u dvoristima kuca nasih clanova te pozive lijepiti),i da ne nabrajam jos 50 stvari koje su oni doktorirali,i doveli do savrsenstva....naravno,sve je to u skladu sa zakonom,nije predizborna kampanja da bi se lijepile pozivnice gdje kome padne na pamet (osim ako nisu za skupove snsd

)...ali toliko je opustena situacija kod nas da sa veseljem primamo ovakve vijesti,jer smo svjesni kolika im je frka cak i za banjaluku....da su oni sigurni kao ranije,ili da je sds u onakvom raspadu,jedva bi docekali da nam daju dvoranu i snimaju na rezimskim medijima prazna mjesta,a sad znaju da bi 6000 bilo