Spijo,ne znam jesam li dobro dočarao šta sam htio reć,ali ja nikad neću upast u zamku da kažem Škrbić je SNSD..ili Rajko Vasić je SNSD..ili onaj iz Vlasenice osuđeni kriminalac koji gepekuje ljude je SNSD....Nit ću reć da je Dodik samo loš...mogao bih i za njega bar 5 minuta pisati dobre stvari koje je uradio..A najbolja je prebacivanje sjedišta Vlade u Banjaluku!
Mislim da je došlo vrijeme da se sa manje ostrašćenosti gleda na poliitiku,da se manje gleda harizma i ko kako izgleda,a više ko je šta obećao prije izbora,šta je ispunio a šta ne...
Uostalom,ko god da dođe,bićemo bankarski robovi i dalje,ali unutar zadanih granica može se raditi da nam kao društvu bude bar 20-30% bolje...Čini mi se da bi sa ovom strukturom SDS bilo bar malo bolje nego sad,jer stalno sam sa ljudima,i vidim da im nije krivo na malo-već na nepravo!
Ismijavali smo se onoj Vladi Bukejlovića,Cenićke itd,a oni su bez ikakvih zaduživanja,bez ikakvih milijardi od prodaja Telekoma i ostalih resursa,održavali redovnost isplata....a sigurno ekonomski nije bilo lošije nego sad,kad smo najvažniju stvar,Telekom raskrčmili,kad zadužismo i naše praunuke,a elita finansijski obezbjedi i svoje 15 koljeno

Izgleda da ja tebi nisam dobro dočarao kakav teret SDS ima sa Stevandićem.Ratna neslavna prošlost i činjenica da nije rođeni banjalučanin (Drvar
) su bili prevaga zašto je izgubio gradske izbore a ti kako hoćeš.To je tako i tako će ostati jer imamo takav mentalitet.