Čiča iz Rogače je napisao:
Sad sam vidio njegov blog.......
Ima li Schlagera igdje

Nema,Cica...
i kao sto rekoh,nece ga vise ni biti...proglasavanje da sam placenik,je i za mene previse...i to od mojih!!!!

....koliko god bio blag ili tolerantan za druge vrste misljenja
Ne znam koliko sam bio razumljiv ovim zadnjim piskaranjim,ali jedina mi je zelja da bar jedan od ovih mojih SDS-ovih djecaka koji pise ovdje shvati osnovni postulat...
Mozes u stranci zastupati kakav god hoces stav...i kakvo god hoces personalno rjesenje....ali onog trenutka kad se stav iskristalise,ili vecinski izabere ovaj ili onaj....
od tog momenta ti nemas vise sta da mislis da li je tvoj stav bio ispravan ili ne...i da li bi mozda vise volio da je izabran ovaj umjesto onoga...za tebe je stav stranke,ili personalni izbor-zakletva!!!!!
i to cak,bez obzira koliko ti se neki stav nimalo ne svidjao...
i koliko god te u suprotno ubjedjivali i bili ubjedljivi portali.....ili blogovi....ili TNS....
Za tebe je onaj koji je ostao uz SDS-Bog!!!
A sve price ovih "osnivaca"..."izvornih"....i sl,kacis macku o rep....o prelasku u vec postojecu stranku da i ne pricam.....
Ako bar jedan zapamti ovo i to mu bude zvjezda vodilja,smatracu ovih svojih 4-5 godina piskaranja na ovom forumu-uspjesnim!!
A ako budem citao (a citacu) da li je ovim ili onim stavom u pravu Stevandic.....Banjac....Dunjic.....Ili (ne daj Boze) Sesic....
Smatracu da sam izgubio sate i sate...vjerovatno i dane.... pisuci bezveze ovdje