banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ташко je napisao:
Ma ko tebe cita covjece. I meni se omakelo :lol:

To su mi bili kraci i jasniji postovi danas, samo sto je Schlagziju neugodno da odgovori :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Kada je Davor digao glas protiv izdajničke politike Stevandića (mnogo prije nego je napustio SDS) Vulin se krio u mišjoj rupi. Ne želim da budem nekorektan (ipak ovo nije mjestoza to) a imao bih štošta napisati. MI koji ga lično poznajemo znamo da su ovakve priče apsolutna neistina, jedna obična bljuvotina koja ne priliči osobi koja treba da objedini snage i predvodi SDS u gradu na Vrbasu. I dalje vjerujem da će razum da prevlada i da doći izvinjenje i da se pruže ruke saradnje koja mora uslijeiditi. Sviđalo se nekome ili ne Šešić je dobio podršku 40% delegata i to se mora uvažiti. Zauzvrat dobio je običnu bljuvotinu kao zahvalnicu na izjavu "Čestitam profesoru Vulinu i samo zajedno idemo naprijed."
Davor je dijete SDS-a i ovo mu je jako teško palo, prosto nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako za celi dan nije shvatio da treba uputiti izvinje je, sumnjam da ce i kasnije, a i ako to uradi svima je jasno da ce izvinje je biti zbog mira u kuci, tako da od iskrenog odnosa nema nista...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Onda je "Profa" kako to Šlager voli reći zabio kolac u leđa banjalučkom SDS-u. Onom izjavom je ponizio 40% delegata. Predsjednički, nema šta.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Profa je alat. Ono sto je rekao je nauceno.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
"Kad ti trojica kazu da si pijan,lezi i valjaj se,cak i ako nisi liznuo alkohol".....a meni ovdje to ne govore trojica,vec petnaestorica.....12 me i ne boli...navikao....ali oca trojica brace iz Sds koji me nazivaju potrckom i placenikom....jbg....ipak malo previse za mene..... Jednom mi je neko rekao " mogu se protiv citavog svijeta boriti za tebe.ali protiv tebe ne mogu"....i ja sam se godinama ovdje "borio" protiv "apoliticnih ali"......medjutim,protiv sds-ovaca ne mogu ...to je i za mene previse....emotivac jebeni..nastavite gdje sam ja stao i volite SDS!!!....nema opravdanja za drugo...i za trideset godina ako me neko sretne u domu penzionera i ja mu pocnem srati " napustio sam sds zbog ovog ili onog"-nek me slobodno pljune po sred lica!!!!!

Poslednji put menjao Schlager dana 24 Feb 2016, 19:19, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa ti si prvi pokrenuo takav nivo diskusije izvodeći zaključke da je Davor blizak SNSD-u. Zbog takve diskusije si kod mene "pao" kao ozbiljan sagovornik.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slagzi kenjas, navijacki...

Tvoj problem u diskusiji je sto nemas politickih ambicija, pa samim tim ni zelja da promenis drustvo na bolje. Gledas stranku kroz simpatije i realno, boli te kurac ko je na celu iste, ti ces ga podrzati jer vodi tvoj sds...

Ali ljudi koji imaju neke politicke ambicije gledaju malo druacije, pa ih prozivke da su izdajnicu verovatno bole

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stas ti pio? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Jbt u šta se pretvori ova tema.
Po meni, izabran je najgori mogući kandidat ali samo zato što sam subjektivna što se tiče dr Ećim pa sam navijala za nju a Davor mi je bio na drugom mjestu.
Međutim...dal zato što sam apolitična :D znam da ovakve Šlager "najviše voli" :D pa se ne kontam najbolje u ovu visoku politiku ali, ja sam Profinu izjavu upravo i shvatila kako je Šlager negdje i naveo, tj ne da je Ećimovku ili Davora nazvao izdajicama jer tako nešto sa njima nikad ne bih ni moga povezati pa mi ne bi ni palo na pamet, a s druge strane, imajući u vidu afere kao npr "papak". Vidjeli smo i da Ećimovka nije povezala to sa sobom, a u skladu sa Davorovom izjavom, ni on ne smatra da se na njega odnosilo. Samo moje mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisu culi/razumjeli sta on prica. Drugacije se cuje na tv kada govori direktno u mikrofon, a drugacije kada si metar iza njega u guzvi i galami.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
The_new_Statesman je napisao:
Nisu culi/razumjeli sta on prica. Drugacije se cuje na tv kada govori direktno u mikrofon, a drugacije kada si metar iza njega u guzvi i galami.

И мени се чини. Нису трепнули.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не знам што се дигла оволика бука. Људи су гласали, изабрали већином једног кандидата по њиховом укусу и сада треба испоштовати ту већини. Вулина познајем из мојих ђачких дана и био је увек максимално коректан лик, али и прилично незанимљив. Знате оно неко ко је ок и ви га поштујете, али не можете да замислите да проводите време са њим у екипи јер је смарач. Из тог угла гледано контам да је Вулин промађај за СДС у БЛ, али сами су бирали па ће сами и сносити/уживати последице/плодове свог избора.

ПС. Изненађен сам овом изјавом профе. Није ми то некако његов ниво :-?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:

Ja lično bih možda najviše volio da to bude Davor Šešić,iako procedura kandidovanja tek počinje i svako ima priliku.
Njega bih volio zbog principa u koji duboko vjerujem,da na mladima svijet ostaje.

Ali čak i važnije od toga ko će personalno biti,meni je da sve protekne onako kako i priliči SDS,da se od kandidata ne čuje apsolutno nijedna ružna riječ za onog drugog,trećeg ili četvrtog....Ipak su to unutarstranački izbori,i svi su tu na istoj strani...ili bi bar trebali biti.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 20:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jebe čiča, uši zavrće :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako sam išta naučio iz poznanstva sa Šlagerom, a to je i on sam više puta pokušao da objasni: "Njemu ništa ne treba vjerovati!". :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Schlager je napisao:
Profa je samo rekao naglas ono sto sam ja hinjski (kako TNS poredi mene i Lolly :D ) provukao pisuci o Vaskovicu.

Prljav ves se nikad ne iznosi iz kuce,zato cu se u sledecih par redova potruditi da zvucim kao politicar,diplomata 8)

Malen je ovo grad i slabo se sta moze sakriti od ljudi....

Profu i Vesnu znam sto godina...ostala dva kandidata mnogo slabije,jednog skoro nikako....Kako se ovo pocelo primicati,normalno da sam zadnjih par dana prozvao na tel par ljudi kojima vjerujem i koji zive za Srpsku Demokratsku Stranku vec 26 godina,koji su bili na svim crnim listama stranaca i trpili svakakve progone,da se raspitam o ostaloj dvojici...

Uglavnom,veceras je pobjedila Srpska Demokratska Stranka....Da li je ovo kandidat koji ce biti svima po ukusu ili ne...nece....da li cemo pobjediti na sledecim lokalnim.....vjerovatno necemo,osim ako Mektic ne pohapsi sve zivo :lol: :lol:

Ali moj odnos prema SDS nikad nije ni zavisio od toga da li smo mi vlast ili opozicija....bitno mi je samo da smo ovo veceras MI....Predrag Vulin je SDS,pa kakvi smo,takvi smo,ali to je to....Predrag Vulin je SDS!!

I clanstvo je to prepoznalo...bar vecinski...ne mozes prevariti 186 ljudi (iako ti svi mediji namecu drugog!!!)!
Ne bih previse sirio pricu,ali mislim da sam stekao kakav takav kredibilitet da napisem ovo,jer isti mi je izvor informacija za ove stvari kao i za ono sto sam vam jutros pisao da ATV i Press lupaju da profa nema ni promil sanse da udje ni u drugi krug,a kamoli da pobjedi...mnogo vise saznas na terenu nego citajuci medije,koji su jos jednom promasili citav fudbal.

Toliko od mene o ovome.

Srecno Profesore!!!

Kad je komemoracija i sahrana SDS-a u BL?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
V@nja je napisao:
Bice kurac, a ne izvinjenje
Kao sto i postoji kurac, a ne jedinstvo u gradskom odboru SDSa o kojem govore prof Vulin, prof Ecim i Tadic (tek mi je ovo smijurija par ekselans)

Cenim poeziju.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ja Schlagera doživljavam kao šmekera i zavodnika a takav nikad ne može biti do kosti iskren u bilo kom domenu.Zato se često zapetlja ko pile u kučine-sreća njegova pa ga ne shvatamo preozbiljno,barem mi muški .....za žene me nije briga,neka se sam snalazi. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]