banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2016, 16:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Upravo. Slavko Mitrović je siva eminencija SNSD-a, bar je bio. Al' lider je Dodik. Zašto? Zato što narod neće uglađenog i finog pametnjakovića nego nekoga kao Mile.

Slavko je imao i nekih drugih epizoda sa početka rata u Gradišci.....za mene pozitivnih :D ...al sa strane image SNSD(i njihovih početaka,pogotovo! 8) ) i evrointegracija,vjerovatno nepopularnih...zato se to i ne pominje više :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Na koga RTRS i sl. bace oko taj je završio karijeru u SDS-u :)

Kakvo bi rasulo nastalo ako bi nakon izbora vezano za Bosića uzeli primat BN-u. A imaju razloga...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 16:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

najpametniji post danas :D

ako mi oni nameću miću mićića,ili svi ostali njihovi mediji-davora šešića kao sigurnog pobjednika,još izjavljujući da profa nema ni promil šansi-odmah mi se pali lampica za alarm :lol: :lol: :lol:

al ne sviđa mi se ova tvoja i moja prepiska...možda sad RTRS promjeni taktiku i počne veličati nekog za koga bih ja žmureći glasao :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Schlager je napisao:
Evo me...ovim pisanjem u međuvremenu,Philby,Taško i ostali,samo ste me uvjerili da smo svi u pravu :D ...iako pišemo skroz različite stvari...

A kako jej taj perpetumobil,ta alhemija,kako je to moguće,da pokušam objasniti.... 8)

1-Forumaši koji nisu u SDS,a godinama pišu iste stvari,da smo "nesposobni" i sl,su u pravu jer mnogo prije bismo došli na vlast sa Mićom Mićićem nego sa Mladenom Bosićem....Ili ovdje sa Davorom Šešićem umjesto Vulina...mnogo,mnogo prije....RTRS je tako Miću ispromovisao u onim poplavama,i pred naš kongres (lajući po Mladenu i Miću veličajući svako veče).....jebeš Kongres,ali to Mićino pojavljivanje svaku noć i svaki dan u uniformi Civilne zaštite tokom poplava,je kod prosječnog glasača donijelo stav "jebote,kakav čovjek!!!!"

Odavno bi Mićo ušao u "Vladu nacionalnog jedinstva" sa njima.....Ovo sve se ne odnosi na Davora,osim da vjerovatno fizički ljepše izgleda nego Profa,a žene su pola biračkog tijela :D

2-Ja sam u pravu zato što mi je draža Srpska Demokratska Stranka u opoziciji sa Mladenom Bosićem i Predragom Vulinom,nego u vlasti sa Mićom Mićićem na čelu.....!....

3-Forumaši koji su u SDS su isto u pravu,jer ovaj gore moj stav je prilično neracionalan i šizofren :D ....smisao osnivanja,i uopšte postojanja političke stranke je borba i dolazak na vlast...tako da su i oni u pravu...

Znači,eto sjajan način da okončamo ovu diskusiju,zaključkom da smo baš svi u pravu!!! 8)

Citiraj:
ako si glasao za g slavka dunjića,oprošteno ti je sve,pa i ovo citiranje raznih "mustafa"! 8)

hahaha...bravo Despote!

ali ovo nije unutarstranački :D ....koliko se sjećam ovo sam ti pisao da se nadam da si glasao za našeg kandidata a ne snsd-ovog nikolu kragulja,ili ko je već bio u gradišci :D

al i da sam se tad zajebao,niko mi ne bi mogao zamjeriti jer Slavko je u stranci bio duže nego ja :(

Pa za razliku recimo od Obrena i treba reći za Micu u tom periodu BRAVO COVJECE. Ne znam koliko je realno pomogao, ali budi uz svoj narod, pokazi se da si tu da im barem koliko-toliko bude lakse. A ne kao Obren koji se javlja 4-5-tog dana, valjda dok je osigurao svu imovinu. Svakako da je i za stranku bolje bilo da pricaju pozitivno o Mići, nego da fokus stave na Obrena.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Огласио се и Васковић.
http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/

Citiraj:
SDS nastavlja da jede svoju djecu. Tako je pojeden i mladi Davor Šešić, kojeg je vrh stranke formalno javno podržao u trci za novog predsjednika Gradskog odbora SDS-a, a suštinski, podzemno, skršio. Bez milosti.

Vrh SDS-a podržao je izvjesnog Vulina, za čijeg ranijeg vakta na čelu GO SDS BL, ta stranka gotovo da nije ni postojala u Banjaluci.

Način na koji su zgazili Šešića je neljudski, pokvaren, vulgaran, bolestan; Tog mladog čovjeka su toliko ocrnili i ispljuvali da je ono što Dodik za njih govori, spram onoga što su oni učinili Šešiću, tek limunadica.

Šešić je, ostane li u SDS-u, politički mrtav. Jedini izlaz mu je da napusti tu stranku, što ga je bezobzirno uništila, ali ne i da se priključi Režimu.

Mnogo je onih koji su u odlasku iz SDS-a, mahom mladih, i sa njima bi Šešić trebao zajedno tražiti sopstvenu političku budućnost. Nikako u Režimu, ni u SDS-u, niti bilo kojoj drugoj stranci Saveza za promjene.

6.
SDS je ponovo prodao Banjaluku, kao i 2012. godine. I nije to iznenađenje, jer bi iznenađenje bilo da je drugačije.

Linija Vulin (SDS), Talić (PDP) i Talić (NDP) ne mogu pobijediti nikoga, a kamoli SNSD&co na izborima za gradonačelnika Banjaluke ni kada bi Dodik već sada politički bio prošlost. Talić (PDP) jeste sposoban mlad čovjek, ali nedovoljno jak da sa političkim mrtvacem Vulinom i nepostojećim NDP-om napravi bilo šta ozbiljno.

SNSD ne treba da brine za svoju budućnost u Banjaluci (zaključak se ne odnosi i na ostatak RS), a SDS je stranka bez budućnosti.

7.
“Ubili” su Šešića, inaugurisali Zombija Vulina, kako bi pokušali primitivnom alhemijom Tadića povratiti među žive. Što je realno kao i kandidatura Mladena Bosića najavljena 2016. za predsjedničke izbore održane 2014.

Naravno da Bosić pokušava oživiti Tadića, kako bi mogao tu političku slinu suprotstaviti jakoj sarajevskoj SDS-liniji, potom onoj Prnjavorskoj, koja snažno buja, dok Dobojska i Bijeljinska žive poodavno same za sebe. A vrh stranke dođe nešto kao neformalno tijelo, kojeg niko ozbiljan više ne doživljava ozbiljnim. Tadić je Bosiću potreban kako bi mu čuvao poziciju predsjednika, jer je potonji izgubio vođstvo. Ustvari, vrh SDS-a izgubio je politiku.

“Slučaj Šešić” je pokazao da SDS više ne postoji kao stranka, već kao Unija Regija. Pokazao je da SDS opstaje kao Unija, jer većina nema kud, kao i da vrh stranke ne zna voditi organizaciju, niti koristiti njene resurse.

Sva njihova politika svela se na čekanje Šta će Mektić uraditi?!

To nije politika, već gledanje Dnevnika. Na bilo kojoj TV.

8.
Odstreljivanjem Šešića ponižen je i Vukota Govedarica, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini RS. Jer jedini poslanik SDS-a iz Banjaluke nije mogao da postane predsjednik GO SDS BL, što je Govedaricu dodatno oslabilo.

Nije Govedarica bolje ni zaslužio, jer nije ništa ni učinio da pomogne Šešiću u borbi protiv ostataka crne bezbjednjačke aure, koji nastavljaju dominaciju SDS-om u Banjaluci.

9.
Za SDS je postalo notorno da nikako ne uspijevaju razumjeti procese koji dolaze, a i kada se dese ne shvataju šta je bilo.

Pronicljivost i analitičnost poodavno su protjerani iz SDS-a. Mjesta ima samo za klimoglavce. I nešto Dodikovih igrača, koji su od avgusta do danas uništili GO SDS BL i na kraju tog uništenja su još i nagrađeni.

Tipično za politiku “Ubij bližnjeg svog”, koja u SDS-u caruje već deceniju.

10.
Donedavno je važilo pravilo da SDS jeste opozicija, ali ne i alternativa. Nakon Vulina, SDS u Banjaluci nije baš ništa.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nakon ovog na slobinom blogu,potpuno sam siguran da sam u pravu 8) ....nadam se da nece i forumasi koji su ga godinama ismijavali sad ovaj text poceti odjednom koristiti cak i kao argument 8) .....od mora gluposti,izdvojio bih ovu da davor mora momentalno napustiti srpsku demokratsku stranku :(

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pa rekao je Davor da će naredni izbori pokazati ko je pobjednik a ko poražen......ti to shvati kako hoćeš

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako komentarišeš stavku 10?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Schlager je napisao:
Citiraj:

najpametniji post danas :D

ako mi oni nameću miću mićića,ili svi ostali njihovi mediji-davora šešića kao sigurnog pobjednika,još izjavljujući da profa nema ni promil šansi-odmah mi se pali lampica za alarm :lol: :lol: :lol:

al ne sviđa mi se ova tvoja i moja prepiska...možda sad RTRS promjeni taktiku i počne veličati nekog za koga bih ja žmureći glasao :lol: :lol:

Срам те било, и ти оптужујеш Шешића да је човјек СНСД-а. Даље те не сматрам озбиљним саговорником већ обичним полтрончићем појединаца. Сви бањалучани који познају Шешића и његову породицу знају колико су привржени СДС-у (његов отав је у оним тешким временима знао проводити дане дежурајући у просторијама СДС-а, ономад кад су нас прогањали као јевреје у нацистичкој Њемачкој). Гади ми се свака особа која без аргумената овакве бљувотине пише. Момка напросто тјерају, линчују и на правди Бога прогањају. Дубоко је разочаран харангом која се створила а иза које не постоји ништа него болесна амбиција да се неко обрачуна са младом и успјешном особом.

Иако сам мислио да се неће огласити ипак јесте (Васковић), не волим га али је хируршки прецизно описао ситуацију. са једном замјерком. Шешић не треба напустити СДС и отићи у неку другу партију (сигуран сам да неће) већ треба наставити гдје и јесте и потронској багри запушити уста радом. Вријеме ће показати ко је вјера а ко невјера!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlagzi upamti da je nas nekoliko godinama ranije pisalo ovo sto Vaskovic sada skrabucka.

Evo ova stavka deset je nebrojano puta napisana na ovom forumu od 2012. godine.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Shako,Stavku deset povezujem sa jedinom tackom slobinog texta sa kojom se slazem....da nam je kompletan koncept spao na to koga ce sve Dragan i Petica uhapsiti....i pravedno procesuirati....a ne samo stavljati lisice pred kamerama kao dosad :( ....to ce neuporedivo vise odluciti oar sledecih izbora nego to da li je sinoc pobjedio Profa ili Davor.i koliko sam ja "sigurnih glasova" na terenu obezbjedio.... @Blagora,posten stav...ostani uz Sds bez obzira na sve

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam zadovoljan odgovorom.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Данас сам се чуо са мноштвом људи (оних 136 који су гласали "издајнички"). Међу њима омладина, неки од оснивача бањалучког СДС-а, пензионери, одборници итд... Готово сви су осудили онакву изјаву синоћ и готово сви стоје иза тога да је извињење најмање што мора да услиједи, не Давору, него свима њима. Извињења још увијек нема!

Poslednji put menjao blagora dana 24 Feb 2016, 18:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mektica ste odredili za politicki odstrel ako se sta izjalovi oko banke (a vjerovatno je i sam shvatio da hoce). A Boske i Ogi ce ostati nevini, cisti i posteni. Mozda cak i zrtve. Zivi bili pa vidjeli.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Неће Давор напуштати СДС и нема разлога за то, понижен јесте, али оно што те не убије то те ојача.
Биће он предсједник ГО брзо, након локалних избора, а можда и прије тога.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije problem sto on nece napustati, ali je neozbiljno od sadasnjeg rukovodstva da u stranci zadrzavaju papke i izdajice.

Ili je trudan ili nije. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Realno.
Je li SNSDov kandidat ili nije. Ako jeste, napolje. Ako nije, profesora na dnevni red.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to pricam citav dan. Ili je jebo ili nije. Nema malo jebo :D

Ako je jebo, da vidimo dokaze koga i kad. Kako ne mora :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 24 Feb 2016, 18:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma ko tebe cita covjece. I meni se omakelo :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možda je jeb'o al' nije prsk'o.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]