banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2012, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A to je kao da su oni nesto mnogo dobro za Srbe? :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
no entiendo?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ni ja ne razumijem cemu tolika lozacina.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 21:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vuk vježba za Španiju?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Зоране у праву сте.
Ал збиља човјек поставља питања на нивоу питања дјетета од 2,5 година. Питања која немају смисла!

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledao sam taj Dverski program. Pa to je grupa obicnih kretencina...
A vi se popalili na njih, bez imalo rezerve... Stvarno trebas biti malo zesci pljuger da kupis one folove.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
_зока je napisao:
SPO 4
JS 3
Pokret veterana Srbije 1
Partija demokratskog delovanja 1
http://www.parlament.rs/народна-скупштина/састав/политичке-странке.16.html

СПО је у прошли сазив скупштине ушао као део коалиције окупљене око ДС-а и 4 посланика су му следовала по коалиционом уговору.

ЈС, иста прича само друга коалиција.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
A vi se popalili na njih, bez imalo rezerve... Stvarno trebas biti malo zesci pljuger da kupis one folove.

Тата ти је пљугер.

На изборима је утврђено толико неправилности као у време Милошевића.

РИК је одбио све пријаве и то по два основа:
1) подносилац неовлашћено лице
2) закаснела пријава

Ја не знам како пријава на неправилност може да буде закаснела, јер прво нешто мора да се одржи па онда да се жалиш на то а приде у року од 96 сати могу да се поднесу коначни резултати, самим тим у том року би требало да могу да се поднесу и пријаве о неправилности.

http://www.mondo.rs/s243941/Info/Srbija ... adica.html

Citiraj:
"Kako je moguće da ja, kao predsednički kandidat nisam dobio 91.400 glasova kao što je bilo objavljeno, nego sam dobio 63.262 glasa? Uz sve, u momentu objavljivanja rezultata, vreće sa listićima iz Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša i Kanjiže su bile još u Subotici", rekao je Pastor.

http://www.mondo.rs/s243933/Info/Srbija ... _2502.html

http://www.mondo.rs/s243931/Info/Srbija ... _2211.html

Све у свему, потврђено је само да се народ у Србији потпуно изгубио а да је на политичкој сцени нова диктатура завијена у демократски мрак и да ће ови са власт отићи као и Слоба, кад проради кука и мотика.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Silvio Dante je napisao:
На изборима је утврђено толико неправилности као у време Милошевића.

Kad sam sabrao sve utiske i sve viđeno do sada i meni je ovo danas palo na pamet. Sve pod velom neke demokratije i transparentnosti, a ustvari ništa drugačije od Miloševića. Iako me politička situacija u Srbiji ne interesuje previše jer zaista nemam ništa od nje ipak sam razočaran nakon ovih izbora zbog svih ovih prevara i namještaljki. Eto drug je danas pročitao u novinama kako se u Srbiji varalo na izborima i zezamo se danas nešto i pita me je li kao u Rusiji bilo varanje. Ja, rek'o, još gore, oni u Rusiji su navukli na 140%, a ovaj jedan naš na 200 i kusur. Sramota... :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Пеле Мали je napisao:
дени, ја подржавам твој систем рада. сваки облик дивљања и показивања зуба пред странцима само оправдава слику која је о нама створена.
у контакту са њима треба бити умјерен и културан, изњети само истину и чињенице и то ће онда људе натјерати на размишљање.
вриједи такође да се истина може сазнати, уколико то неко жели, али реално, колико једног шведа занима тамо неки балкан?
он чује оно на телевизији, то му пренесе његова влада и он вјерује у то. свака прилика да се прича о томе треба да се максимално искористи и да се продамо на фињака.

Potpuno podržavam ovaj post, ovaj posljednji dio pogotovo. Kad slušam ovog jednog Turčina kako medi o Turskoj rekao bi čovjek da su ljudi bili ludi da im ne pošalju ponudu da ih Turci okupiraju. Malo malo pa ubaci priču o tome kako se genocid nad Jermenima nije desio, pa je pljuvao po Sarkoziju i davio nas sa tim kad je ovaj donio odluku da je poricanje genocida kažnjivo i slično. Tako isto i mi na finjaka treba da kažemo da je bilo sranja ali da su preduvane cifre pa da iznesemo i svoju stranu priče odmah nakon što priznamo ili pojasnimo neke stvari strancima.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma strašno, DS pokrao izbore i onda se kao možeš žaliti RiK-u koji je ustvar deo DS-ove mašinerije, a medijska mašinerija neće da objavi ni 1% dokazane crno na belo krađe. Gledam Gradska izborna komisija u Zaječaru odbila sve žalbe na proces glasanja i brojanja glasova, a imamo video snimaka o kršenju pravila da se film može napraviti. Bruka!!! :angry4: A kad se LSV žali onda se to uvaži i tako SRS koji je prešao cenzus za skupštinu Vojvodine, bačen ispod cenzusa, a Dverima su prešvrljali par hiljada glasova (sa hemijsom druge boje) u Vojvodini tako da su i oni ostali ispod cenzusa. Ma nemoš ništa, režim ima strašnu moć u rukama i možeš ga smeniti samo silom. :( :x :angry4:
A ti Zoka uvek se ''hvališ'' sa tim kako si načitan, odnosno uvek sa sagovorniku obraćaš u fazonu da se treba informisati, da lupa o stvarima o kojima se nije informisao. A i ti večeras ovde pričaš o broju poslanika kao da si pao s Marsa, ha čuj, da su prešli cenzus imali bi 1 poslanika. :lol: To važi za stranke nacionalnih manjina koje kad pređu cenzus imaju minimum jednog poslanika ako nisu ostvarile bolji rezultat od minimuma za cenzus, jer njima je cenzus jako nizak, mislim oko 1%. A ovi SPO, JS i sl. što imaju manje od 15 poslanika, pa oni su deo koalicije, za celu koaliciju je bitno da ima min. 5% i onda cela koalicija deli 15 mandata. Evo sad npr. URS je koalicija i ima samo 16 mandata, a sastoje se od 2-3 stranke.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Baš tako sam i mislio postupiti Pele Mali. Drugačiji je mentalitet skroz, Skandinavci su jako odmjereni, umjereni, hladnokrvni i ako se pomene ili nedaj bože proba uraditi nešto nekim nasilnim metodom, odmah te isključuju iz te priče. Sila se uvijek reflektuje u obrnutom smjeru.

Zato nemojte mi ponekada zamjeriti ako sam ja malo previše umjeren za vaše pojmove i nikako ne želim sukob bilo koje grupacije, jer u tome nema ništa dobro. Tako su me oduvijek učili i mislim da je pravilno.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Zato nemojte mi ponekada zamjeriti ako sam ja malo previše umjeren za vaše pojmove i nikako ne želim sukob bilo koje grupacije, jer u tome nema ništa dobro. Tako su me oduvijek učili i mislim da je pravilno.

Ne, to je zato što si pi*ka... :P

Spoiler:
Šala naravno... ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Како што рече један дечко како је кренуло ускоро ће бити да Двери нису ни изашле на изборе :lol:

Рецимо да ли је реално да Двери у једном тренутку у Војводини имају 5,3% (и то након што је обрађено више од 50% листића) а након тога заврше на 4,6%.

Citiraj:
"Пре сат времена се завршио састанак ДВЕРИ у Београдском Изборном Штабу, на којем је говорило цело руководство на челу са Бошком Обрадовићем. 20 стручних активиста ДВЕРИ су данас ушле у просторије РИК-а, у којима им је дозвољено да 6-7 сати прегледају џакове са запечаћеним ковертама неважећих листића. Могли су само да за себе евидентирају, али без фотографисања...
Ситуација је таква, да на бирачким местима где у записнику нема ниједан глас за ДВЕРИ на листићима има 35, а тамо где је уписано 5 гласова за ДВЕРИ има чак 99.
То је највећа крађа у Српској историји на изборима... Тога нема ни у Бангладешу..."

http://www.youtube.com/watch?v=N4Y27VnV9SA

Ипак, не мислим да им је паметно да организују протест сутра у Београду. Прво зато што је време кратко па не могу да окупе озбиљнију масу (бар ја мислим да не могу) а друго зато што режим као и много пута до сада може да убаци своје жандарске агенте да поведу нереде и то ће им уништити чист имиџ заувек. Приде, МУП је забранио сутрашње окупљање.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nisam danas upratio da Dveri, ipak, nisu prešli izborni prag u Vojvodini...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 00:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni je ovaj Nikolic toliki ljigavac da bih prosto u ovoj ljigavoj politickoj sceni dao glas Tadicu. Sta nam treba seljacina i covek koji nema ni trunke kulture u govoru, covek koji je menjao misljenje svako malo, ima vise strajkova gladju nego Djokovic titula. Serator klasican, evropa bi nam se smejala kao sto se smeje na izjave Dodika. Ovaj Tadic je ljiga, ali bar od pocetka vrti istu pricu. Kako je ispao onaj doktor, Stankovic, ja ne vidim za koga bih glasao, ali mislim da je Tadic manje zlo

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 01:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Treba glasati za Nikolića samo zbog toga što se Slobin Đačić već dogovorio u vezi vlade sa Tadićem :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 03:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/ ... zborne.php
[youtube] http://youtu.be/nC1f82UbeHk [/youtube]

A skup je zabranjen, pu sestru im jebem milosnu. Gori su od Miloševića milijardu puta. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 07:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Besparica je napisao:

Тата ти је пљугер.

Mama ti je pljuger.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2012, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

За сам Двери је и боље што је скуп забрањен,јер би појединци несумњиво изазвали сукобе на улицама и оде сав имиџ у воду.
Нису прошли,боже мој,народ је тако одлучио.Ни много већа странка СРС није прошла,шта да се ради то је политичка воља народа.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]