banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 08:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Rekao profa da su prof Ecim i Davor SNSD kandidati
Jebem te zivote
:lol:

Nema nikakvih problema da je on pobjedio
Sve 5, posteno i demokratski .. al ova izjava
Pet stotina hiljada pacenickih floskula o jedinstvu SDSa ne vice glasno kao ovo

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije mislio na vesnu....zagrljeni su izasli pred onu bulumentu novinara nakon konacnog rezultata....

uostalom,vidis po rezultatu drugog kruga da je sve i jedan vesnin glasao za profu!!!

mozda nisam ni napisao,ali konacna razlika je bila pedesetak glasova za Profu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa vi onda imate ogroman problem ako vam je SNSDov kandidati osvojio trecinu glasova.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci Davor SNSD kandidat?
Sta serete?

To da je on SNSD kandidat moze izjaviti samo notorna gluperda

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Schlager je napisao:
nije mislio na vesnu....zagrljeni su izasli pred onu bulumentu novinara nakon konacnog rezultata....

uostalom,vidis po rezultatu drugog kruga da je sve i jedan vesnin glasao za profu!!!

Можда није мислио али је испало тако.
Боље да је рекао новинарима да је глуп и да не зна причати него оно што је изјавио.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Какав кретен. Од старта. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 00:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Sta serete?

Mlad je momak i ima sjajnu priliku da u sledecim decenijama svima zacepi usta. Sad ima 31,32 godine...vec je bio i nas odbornik u skupstini grada...sad je poslanik u narodnoj skupstini RS..malo li je???

mlad si decko,pa jbm mater,ne mora sve,ne mora odjednom i sad...

vec od sutra moze pokazati sirinu i demantovati sva carsijska olajavanja,pomirljivom izjavom i podrskom profi...cak i njega malo postidjeti....i ne uraditi nikad ovo sto su uradili stevandic,dunjic,banjac.....

ako tako postupi,ja cu glasati za njega za 4 godine,i kad god bude trebalo...i sad bih da se profa nije kandidovao i da se nisam poceo pretjerano raspitivati :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Osoba koja je pustila spin o favoritima u rezimskim medijima je glasala za profesora u drugom krugu. Trebao si to da znas prije nego si neke stvari povezao. Ova izjava je uvreda za 135 osoba i jako ruzna poruka za buducnost. Sve osim izvinjenja Davoru je krajnje nekorektno.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

blagora je napisao:
Osoba koja je pustila spin o favoritima u rezimskim medijima je glasala za profesora u drugom krugu. Trebao si to da znas prije nego si neke stvari povezao. Ova izjava je uvreda za 135 osoba i jako ruzna poruka za buducnost. Sve osim izvinjenja Davoru je krajnje nekorektno.

ako mislis da bih se ja trebao izvinuti,ja nisam nista ni rekao,vec sam samo pisao u figurama i o potencijalnom vaskovicevom textu :D

a ako mislis da bi se profa trebao izvinuti,slazem se.....pogotovo ako davor da neku pomirljivu,ujedinilacku izjavu....

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
V@nja je napisao:
Sta serete?

Mlad je momak i ima sjajnu priliku da u sledecim decenijama svima zacepi usta. Sad ima 31,32 godine...vec je bio i nas odbornik u skupstini grada...sad je poslanik u narodnoj skupstini RS..malo li je???

mlad si decko,pa jbm mater,ne mora sve,ne mora odjednom i sad...

vec od sutra moze pokazati sirinu i demantovati sva carsijska olajavanja,pomirljivom izjavom i podrskom profi...cak i njega malo postidjeti....i ne uraditi nikad ovo sto su uradili stevandic,dunjic,banjac.....

ako tako postupi,ja cu glasati za njega za 4 godine,i kad god bude trebalo...i sad bih da se profa nije kandidovao i da se nisam poceo pretjerano raspitivati :D

Смијешно Шлагеру, прво људи се смију СДС-у због Вулина, друго, човјек није у стању изјаву дати, о чему причамо!? Дотакли смо дно вечерас. И та прича ''млад је'' је глупа, шта треба чекати, 50 година!? Гарантујем да би са Давором постигли много више него што ће са Вулином бити. И треба му се јавно извинити због идиотске изјаве.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spinujes pricu bespotrebno, al' ajde de
Pretjerano se ovde druzis sa TNSom pa na jednostavno pitanje ne znas dati jednostavan odgovor nego kruzis kao kera oko komada mesa

Dakle, pod 1 - nije poenta u tome da li je Davor trebao biti predsjednik ili ne (Bog je svjedok, ja sam mu prvi rekao da se bojim da mu to ne treba u zivotu). Poenta je u tome da ste decku koji je od svoje osnovne skole u SDS i cija je citava porodica u SDSu nalijepili epitet izdajnika i SNSD igraca odmah u startu

To tvoje "raspitivanje" okaci macku o rep, jer je ta prica da je on "izdajnik" takvo sviranje kurcu, da je to smijesno

A tek ovo "neka demantuje"
Sta on koje picke materine ima ikoga da demantuje?
Je l' se tako ophodi prema svome kadru, koji, pri tom sjedi u NSRS?
Osudite ga, pa tek onda dokazuje svoju nevinost?

Smijurija obicna

Citiraj:
pogotovo ako davor da neku pomirljivu,ujedinilacku izjavu

Davor je u izjavi za BNTV rekao da profa ima njegovu punu podrsku
30 sekundi nakon sto je profa izjavio da je ovaj SNSD izdajnik
https://www.youtube.com/watch?v=caRU3eqLrbA

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mladjo,pa sta je toliko tragicno u cinjenici ako si vec Narodni poslanik u Skupstini RS sa 32 godine,pa da 23.februara nisi uz to postao i Predsjednik Gradskog odbora?

Pa vrijeme radi za njega,samo ako bude pametan.....sve je na njegovoj strani,samo treba sad pokazati sirinu i lojalnost stranci....to mu ocinski savjetujem,a ne neke kurcevite izjave,prelaske ili osnivanjae stranke :(

ovo nek bude i Vanji odg....drago mi je ovo sto si napisao za BN,obradovao si me!!!!

kao da je procitao sta pisem 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice kurac, a ne izvinjenje
Kao sto i postoji kurac, a ne jedinstvo u gradskom odboru SDSa o kojem govore prof Vulin, prof Ecim i Tadic (tek mi je ovo smijurija par ekselans)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Cekamo izvinjenje od Vulina!

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mladjo,pa sta je toliko tragicno u cinjenici ako si vec Narodni poslanik u Skupstini RS sa 32 godine,pa da 23.februara nisi uz to postao i Predsjednik Gradskog odbora?

Pa vrijeme radi za njega,samo ako bude pametan.....sve je na njegovoj strani,samo treba sad pokazati sirinu i lojalnost stranci....to mu ocinski savjetujem,a ne neke kurcevite izjave,prelaske ili osnivanjae stranke

Nije poenta u tome da li je postao predsjednik ili ne
Poenta je u tome da mu je minut nakon tih izbora protivkandidat javno na TVu nalijepio epitet izdajnika

O cemu mi pricamo?
Da Davor bude fin i pristojan, da pokaze "sirinu", dok mu se okolo lijepe epiteti izdajnika

Daj se uozbilji zivota ti

Citiraj:
Cekamo izvinjenje od Vulina!

Evo, sad ce

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Schlager je napisao:

Pa vrijeme radi za njega,samo ako bude pametan.....sve je na njegovoj strani,samo treba sad pokazati sirinu i lojalnost stranci....to mu ocinski savjetujem,a ne neke kurcevite izjave,prelaske ili osnivanjae stranke :(

ovo nek bude i Vanji odg....drago mi je ovo sto si napisao za BN,obradovao si me!!!!

Nije tragicno Sesiccu licno, ali bi moglo biti tragicno po stranku.. Evo sta je "iskusni" uradio cim je izabran

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stranka ce svakako biti na neka 3-4 clana u skupstini od kojih ce 1-2 preletiti Stevandicu i to je to

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
blagora je napisao:

ako mislis da bih se ja trebao izvinuti,ja nisam nista ni rekao,vec sam samo pisao u figurama i o potencijalnom vaskovicevom textu :D

a ako mislis da bi se profa trebao izvinuti,slazem se.....pogotovo ako davor da neku pomirljivu,ujedinilacku izjavu....

Što mora svaki put istu život mu j.... Što mora svaki put biti neki mutant iza kojeg treba čistiti nered i zbog njega neko davati pomirljive izjave i tako to na tu temu. Što se ne da šansa tom momku pa onda oplesti po pljuvanju ako zajebe...

Ovo je u fazonu ja ti dođem u radnju, opalim te nogom i onda čekam da ti daš pomirljivu izjavu da ne bi Taško ili neko iz okoline čuo kako smo se mi "pomarisali".

Đura će ti oprostiti što te je tukao, najklasičniji primjer odavno. Ovo stvarno iznervira čovjeka.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Није то толико трагично што Давор није постао предсједник ГО, имаће он прилика, вјероватно је велика политичка будућност пред њим, уколико одлучи да се настави бавити политиком. Овдје се доводи у питање изборни резултат, то је и суштина свега овога, Давор је својим радом заслужио поштовање и међу колегама а и унутар странке (овдје га очигледно пуно непоштују, нико не прашта успјех), а Вулин, ко ће хтјети из Савеза за промјене да сарађује с њим и да ли је он уопште способан за то!? Прва изјава и бум, катастрофа, а шта ће бити тек касније не желим ни знати.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2016, 01:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja te pljunem pa ti daj pomirljivu izjavu. E onda mozemo pricati. Kakva percepcija. Strasno!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]