BeckaSkola je napisao:
Kakogod sve sam blizi da svoj glas dam sds. Iako to nece nista promjeniti, ipak..
lajk!
fino vidjeti ovako momke koji nijednim slovom nisu pokazvali afinitete prema srpskoj demokratskoj stranci,da su sad,i pored svih rezervi, spremni da daju podršku...
napisaću zato danas ili sutra jedan malo opširniji post,prerano mi je sad za dugačke postove

...demantovaću svaku tvrdnju ovog tns-a koji sa takvim gardom piše,a uopšte nije upoznat čak ni sa materijalnim činjenicama

...prevedeno na tvoj riječnik,to bi bilo kao da na temi nhl stanley cup,dođem i bahato krenem pričati ko je mutav,ko je mamlaz,ko je nesposoban i kako sam siguran da će rangersi razbiti kingse jer mi se ne sviđa faca trenera LA..

....post će se odnositi na istražvanja javnog mšljenja (naravno,ne ova naručena IPSOS,Strategic marketing i sl) već ona realna koja svaka ozbiljna stranka pravi za sebe,naravno i snsd,sds...i koja se skoro potpuno slažu međusobno

...objasniću ti i da sds uopšte nije ni u kakvoj KOALICIJI koju tns pominje,već da je samo potpisana deklaracija o podršci zajedničkih kandidata za pojedinačne funkcije..i da nema nikakvog kilavljenja,već da je 14 jul rok za isticanje kandidata,mada bi već do kraja maja sds istakao svoje kandidate da nije bilo ovih poplava...jednostavno,nije bio momenat za to.....uostalom,nije ni tns-ov snsd istakao kandidate,tako da toliko o tns!

....