old fashion men je napisao:
@Danny,
ne mogu vjerovati da te u tim godinama zanimaju ove pizdarije.
Msm kada sam bio u tvojim godinama pucao mi je qrac za politiku i sve ostalo, a još imaš Švecko državljanstvo i baviš se ovim đubretom i govnarima ovdje

зар ти ниси рек`о да си баш негдје у његовим годинама евентуално пар година касније дошао овамо као добровољац негдје са запада?
дени, ја подржавам твој систем рада. сваки облик дивљања и показивања зуба пред странцима само оправдава слику која је о нама створена.
у контакту са њима треба бити умјерен и културан, изњети само истину и чињенице и то ће онда људе натјерати на размишљање.
вриједи такође да се истина може сазнати, уколико то неко жели, али реално, колико једног шведа занима тамо неки балкан?
он чује оно на телевизији, то му пренесе његова влада и он вјерује у то. свака прилика да се прича о томе треба да се максимално искористи и да се продамо на фињака.
иначе, што се тиче избора..
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri- ... -dveri.php1. НИЈЕ НАМ ДОЗВОЉЕН УВИД У ГЛАСОВЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ (наводно, они се не налазе ту);
2. У ЛЕСКОВЦУ НА СВАКОМ БИРАЧКОМ МЕСТУ ИМА МИНИМУМ 5 ПОНИШТЕНИХ ГЛАСОВА ЗА ДВЕРИ!
3. У ИЗБОРНОМ МЕСТУ БР. 19, ЛЕСКОВАЦ, У КОВЕРТИ ЈЕ 15 ЛИСТИЋА, У ЗАПИСНИКУ САМО 1!!!
4. ТЗВ. БЛАНКО ЛИСТИЋИ (НЕПОПУЊЕНИ) СУ РАЗЛИЧИТЕ ГРАМАЖЕ И БОЈЕ!!!
5. ЗАЈЕЧАР: ТАКОЂЕ ПОНИШТЕНИ ГЛАСОВИ ДВЕРИ ХЕМИЈСКОМ ДРУГАЧИЈЕ БОЈЕ!
6. ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА, УТВРЂЕНО ЈЕ ДА СУ ОПШТИНСКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ (У КОЈИМА ДВЕРИ НЕМАЈУ ЧЛАНОВЕ) ПРЕПРАВИЛЕ 90% ЗАПИСНИКА НА ТЕРИТОРИЈИ ВИШЕ ОКРУГА!!!