sinoc mi je bilo toliko dosadno,da sam od a do z,pogledao dnevnik rtrs i zakljucio nekoliko jako bitnih stvari...
kako je ono bilo u alan fordu,sa super hikom,gospodinom koji otima siromasnim i daje bogatima?

...sjecam se jednog broja gdje je oteo frizider nekom jadniku koji je za njega stedio citav zivot,i poklonio ga nekom gradonacelniku da ga stavi u rezervnu supu na vikendici
joj.....pokusacu docarati.....masovan skup podrske milijarderu pavlovicu i jos nekim bankarima,kao i nekima koji su kupili vilu na dedinju....citav sistem javnog servisa se upregao tacno 17 minuta da nam to docara.....narod koji krpi kraj s krajem,koji je u kreditima do guse, podrzava tu vilu na dedinju i tih par bankara......narod stoji masovno u blatu,ispred koga je postavljen samo jedan red stolica u prvom redu u kojem sjede predsjednik,pa dvije poslanice od kojih je jedna dala otkaz na jedan dan da bi mogla naplatiti otpremninu od 30 hiljada i sledeci dan opet poceti raditi....druga koja inkasira 8000 maraka mjesecno i ima glavu ko dvije moje....treci,najbogatiji covjek u semberiji, koji je narodu semberije pred izbore tako ogavne stvari o dodiku pricao da je meni bilo neprijatno,dva dana nakon izbora presao njemu,a juce sjedi kraj njega ispred naroda u blatu....nakon toga prilog podrske vladike hrizostoma bankaru pavlovicu...srceparajuci...u dusu dira....zlobnici bi rekli,ovako je on i za pohapsene srpske borce zalijegao,nisu njemu bitni milioneri i donacije.....al zamalo....
zakljucci...
1-onaj ko moze ovo napraviti onim ljudima juce-vladace dok mu ne dosadi..
2-sve je tacno poslozeno kako treba....ona prica o narodu i vlasti kakvu zasluzuje...
3-spijo i tns su prirodni gospodini za mene,i ako necu da se brukam vise,ovo ce biti zadnji moj post na politici...bravo momci...
a sto se tice ovih mojih...volite stranku i dalje,i ja cu,ali na vlast necemo doci nikad!!!
nema kod nas niko ni 10% kapaciteta i sposobnosti da onako juce postroji narod,crkvu i javni servis da podrzavaju iz blata bankare i vile na dedinju....
samo sam se prekrstio i zahvalio Bogu sto mi je priustio poziciju u kojoj mi promjene)nisu neophodne uopste,naprotiv,......vise zbog porodice,nego zbog mene,ja mogu i kromipr sam