banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2016, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da se vratimo na temu

Citiraj:
Потписујем све што је Шлагер рекао.
Он у овим изборима гласа за једну особу, ја за другу али ко год да побиједи ми смо ту на истом курсу.

kao sto sam i pretpostavio,bice jos kandidata...ponovo se prijavio i miroslav petkovic i ponovo,kao i ljetos mislim da nema sansi...iz istog razloga kao i Vesna....nekako su ljudi skepticni prema svakome ko je u bilo kom trenutku mijenjao stranacki dres ili barem lutao...
da se igramo malo kladionice,mislim da ce u utorak ovaj tvoj i moj kandidat u drugi krug :D .....pa ko god od njih dvojice pobjedi-nek je sa srecom!!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne znam postoji li odvratniji lik od petka

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 16:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Schlager je napisao:
da se vratimo na temu

Citiraj:
Потписујем све што је Шлагер рекао.
Он у овим изборима гласа за једну особу, ја за другу али ко год да побиједи ми смо ту на истом курсу.

kao sto sam i pretpostavio,bice jos kandidata...ponovo se prijavio i miroslav petkovic i ponovo,kao i ljetos mislim da nema sansi...iz istog razloga kao i Vesna....nekako su ljudi skepticni prema svakome ko je u bilo kom trenutku mijenjao stranacki dres ili barem lutao...
da se igramo malo kladionice,mislim da ce u utorak ovaj tvoj i moj kandidat u drugi krug :D .....pa ko god od njih dvojice pobjedi-nek je sa srecom!!!! 8)

Слажем се за прогнозу, оба кандидата су ОК, знају стање на терену с тим да су им приступи функционисању одбора помало различити (теренски ран VS канцеларијска политика). Ја сам увијек за терен. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 17:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Svježe
http://www.rtvbn.com/375684/SDS-Banjalu ... rekretnici

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ovo RTVBN protura Tadica kao zrtvu? :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Biće mrtva trka između Šešića i doktorice.Doktorica je Tadićev kandidat a ni Babiću nebi bilo krivo.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kad vidim sve ovo sto vidim i cujem samo sam jos vise uvjeren da to drustvo treba sto prije raspustiti.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sinoc mi je bilo toliko dosadno,da sam od a do z,pogledao dnevnik rtrs i zakljucio nekoliko jako bitnih stvari...

kako je ono bilo u alan fordu,sa super hikom,gospodinom koji otima siromasnim i daje bogatima? :D ...sjecam se jednog broja gdje je oteo frizider nekom jadniku koji je za njega stedio citav zivot,i poklonio ga nekom gradonacelniku da ga stavi u rezervnu supu na vikendici :lol: :lol:

joj.....pokusacu docarati.....masovan skup podrske milijarderu pavlovicu i jos nekim bankarima,kao i nekima koji su kupili vilu na dedinju....citav sistem javnog servisa se upregao tacno 17 minuta da nam to docara.....narod koji krpi kraj s krajem,koji je u kreditima do guse, podrzava tu vilu na dedinju i tih par bankara......narod stoji masovno u blatu,ispred koga je postavljen samo jedan red stolica u prvom redu u kojem sjede predsjednik,pa dvije poslanice od kojih je jedna dala otkaz na jedan dan da bi mogla naplatiti otpremninu od 30 hiljada i sledeci dan opet poceti raditi....druga koja inkasira 8000 maraka mjesecno i ima glavu ko dvije moje....treci,najbogatiji covjek u semberiji, koji je narodu semberije pred izbore tako ogavne stvari o dodiku pricao da je meni bilo neprijatno,dva dana nakon izbora presao njemu,a juce sjedi kraj njega ispred naroda u blatu....nakon toga prilog podrske vladike hrizostoma bankaru pavlovicu...srceparajuci...u dusu dira....zlobnici bi rekli,ovako je on i za pohapsene srpske borce zalijegao,nisu njemu bitni milioneri i donacije.....al zamalo....

zakljucci...

1-onaj ko moze ovo napraviti onim ljudima juce-vladace dok mu ne dosadi..

2-sve je tacno poslozeno kako treba....ona prica o narodu i vlasti kakvu zasluzuje...

3-spijo i tns su prirodni gospodini za mene,i ako necu da se brukam vise,ovo ce biti zadnji moj post na politici...bravo momci...

a sto se tice ovih mojih...volite stranku i dalje,i ja cu,ali na vlast necemo doci nikad!!!

nema kod nas niko ni 10% kapaciteta i sposobnosti da onako juce postroji narod,crkvu i javni servis da podrzavaju iz blata bankare i vile na dedinju....

samo sam se prekrstio i zahvalio Bogu sto mi je priustio poziciju u kojoj mi promjene)nisu neophodne uopste,naprotiv,......vise zbog porodice,nego zbog mene,ja mogu i kromipr sam :D

Poslednji put menjao Schlager dana 21 Feb 2016, 16:34, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Sve si ti to lijepo napisao, ali mi nekako više pristaje u temu o Dudeku ili PTPC, mada je kod nas sve povezano.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kao sto napisah,necu vise da se brukam na politici...sinoc sam,kao nikad dosad, zakljucio da sam precjenjivao narod a potcjenjivao Predsjednika....treba znati i kad reci ljudima da su bili u pravu i baciti koplje u trnje....oni ovo vec pet godina pisu

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Cicko neuništivi: http://www.opstinasokolac.net/index.php ... Itemid=240

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
dado_n je napisao:

Milovan Cicko Bjelica... Koliko me ovo podseca na one prvake NOB-a :D

Inace, jel ovo sajt opstine Sokolac ili SDS Sokolac? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 17:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vladajući primjenjuju novi,sofisticirani, vid političke borbe....pošalju mi toliko slatkog vozača,iz svojih redova,da me odveze do stranke na sastanak...koji pritom vozi debelo prebrzo za moj ukus.... :D

Zbog jednog od tog dvoga, pola sata mi je trebalo da pohvatam na kojem sam uopšte Resornom odboru,pola sata da pohvatam dnevni red,tako da nisam ni beknuo...to je toliko čudno djelovalo da su me pitali "zar ti nemaš baš ništa reći o aktuelnom trenutku,kao i smjernicama razvoja sporta u lokalnoj zajednici i na nivou Republike u budućem periodu? 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ccc vidis ti to cim se sve sluze da zbune protivnika.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 19:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ovo danas je nekako i podnosljivo....ovo je jedan od onih odbora gdje godinama presipamo iz supljeg u prazno i vodimo neku sterilnu diskusiju,koju cu sa ovim novim sastavom pokusati presjeci,ali neki sledeci put..,kad dodjem pjeske ili svojim autom...i budem skoncentrisan 8) ....osnovno je da mi protivnik ne posalje istog vozaca sutra u 18 kad se lomi!!!!....sa ovim vozacem bih do Metala potpuno zaboravio da sam dosao sa zeljom da glasam,i da pobjedi profa vulin...a da mi je backup opcija,ako on ispadne-davor sesic!!!....sa ovim vozacem i ovim relijem,vjerujem da bih glasao za petka u prvom krugu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Gledajte i ucite.......kako se to radi.......do nekih sledecih izbora......
I da .......... suplja ti je prica o superhiku .........da ostavimo jaja u frizider!!!! mama a sta su to jaja pita sin .......
Kad smo kod Alana Forda na koga ti lici Ivanic......meni na onu trojicu gradonacelnika???? koliko se sjecam.....

Za sds sam glasao kad je trebalo ........a danas i ubuduce samo za neke srbe koji nemaju sanse da uzmu izbore.......

Toliko

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 20:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Šlageru, došao sa ludim vozačem ili pješke, mislim da će ipak tvoj favorit profa biti iza Davora Šešića po broju osvojenih glasova. Ali ajde, pustimo vrijeme (naredne časove) da kaže svoje. :) Ostala dva kandidata mi nisu zanimljiva za analizu.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ako sam dobro shvatio, ako neko u prvom krugu osvoji 50%+ glasova to je to?
Ako ne, 2 najbolja idu u 2. krug?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Надам се да ће Давор побиједити, уз дужно поштовање према свим кандидатима, мислим да је он тренутно најспособнији да буде први човјек СДС-а у БЛ, то ће за њега сигурно бити додатни терет, односно још једна обавеза уз посланички мандат, али мислим да он може све то.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2016, 21:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ako sam dobro shvatio, ako neko u prvom krugu osvoji 50%+ glasova to je to?
Ako ne, 2 najbolja idu u 2. krug?

Da, tako kaže statut. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]