banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 23:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Čiča iz Rogače je napisao:
Kraju šala....evo sad ozbiljno i u najboljoj namjeri.Po stoti put ponavljamo!!!!!!!!!!!!!
Opozicija a pogotovo SDS ako misle uzeti vlast ne treba kampanju raditi na forsiranju Dodikovih kriminala,ne smiju se baviti Dodikom već iznalaziti riješenja za sve društvene i ekonomske segmente.Prostora za taj rad ima na pretek,postoje ogromne mogućnosti još uvjek da se mnoge stvari stave nazdrave noge.
Neprestanim blatenjem Dodika ne shvataju da je on tim činom u prednosti jer posjeduje medije,posjeduje sve društvene strukture i organizacije koje će staviti u svoju zaštitu .To je kaljuga gdje je on na domaćem terenu.
--Nemate šansi.

Ја бих још на све ово додао да напокон морају почети да се озбиљно понашају у Бањој Луци. Под један, напокон морају изабрати нормално руководство које ће грађани познавати и цијенити. Под два, саставити нормалну кандидатску листу и ваљаног кандидата за градоначелника на јесен. Наравно, тешко они могу побједити у Бањој Луци у овом моменту, али понове ли још један фијаско као са Трбојевићком, боље да се расформирају.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Čiča iz Rogače je napisao:
Kraju šala....evo sad ozbiljno i u najboljoj namjeri.Po stoti put ponavljamo!!!!!!!!!!!!!
Opozicija a pogotovo SDS ako misle uzeti vlast ne treba kampanju raditi na forsiranju Dodikovih kriminala,ne smiju se baviti Dodikom već iznalaziti riješenja za sve društvene i ekonomske segmente.Prostora za taj rad ima na pretek,postoje ogromne mogućnosti još uvjek da se mnoge stvari stave nazdrave noge.
Neprestanim blatenjem Dodika ne shvataju da je on tim činom u prednosti jer posjeduje medije,posjeduje sve društvene strukture i organizacije koje će staviti u svoju zaštitu .To je kaljuga gdje je on na domaćem terenu.
--Nemate šansi.

Daj Spijo, to ce se haman desiti kada i u SNSD-u pocnu razmisljati na slican nacin :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pa da :D .....kad završe sa prvobitnom akumulacijom kapitala opet će se vratiti socijal demokratiji a nacionalizam prepustiti nedostojnim :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako nekako. Uvijek ce da kaskaju.
A najsmijesnije je kada optuzuju SNSD da se odrzava na okupu samo zbog para i licnog interesa, a oni jos gori.

Jedino sto SDS drzi na okupu je Dodik. Odnosno, mjesavina mrznje prema njemu i zelje da budu kao on.
On im je jedina ideologija i program.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svaka ti je ko Njegoševa

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma samo ponavljam ono sto si ti napisao ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kopiraš,a?Hoćeš da se uguraš u sedmu Schlagerovu kategoriju,među one koji nit smrde nit mirišu? :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad moze Vaskovic, mogu i ja :lol:
Schlageru sam kategorija za sebe :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Emisija za arhivu. :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q8u43_eKazs[/youtube]

Onaj trenutak kad ti Lazanski postane simpatican nakon sto vidis ovu seljacinu Mektica.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 12:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sta je uradio Mektic kad je tebe,tako urbanog,to izbacilo iz takta?

Nemoj samo reci da je pjevao pod satorom ili tako nesto? :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 12:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
Mektić je sinoć bio iskren i za njegov prosjek javnog nastupa izvanredan. Bio je u situaciji da je u studiju imao situaciju 3 na 1 na njegovu štetu, čak je i Škoro bio pristrasan. Što reče Dr. Zolak, Škoru za počasnog urednika SRNE.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 12:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Škoro ne može da uređuje ni svoju emisiju kamoli novinsku agenciju....

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Заправо је мистерија како неко без имало водитељског талента и са минимумом харизме толико дуго опстаје као прва виолина АТВ-а. Док рецимо Ћурковића бацају из термина у термин и из емисије у емисију.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Primitizivizam (c) Mektic.

Dragi boze :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Blagora,i na ovo se moras priviknuti...kad jedna strana pjeva pod satorom ili novinarki kaze da se jebe, "to je narodni covjek koji osluskuje i razumije bilo naroda",a isti takav (ili mnogo manji!) seljakluk sa nase strane dize ovu urbanu banjalucku ekstravaganciju na zadnje noge i izaziva njihovu sablazan i zgrazanje...

naucices ti svasta od mene :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 13:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Al' ta druga strana igra na kartu tog privitizma, ti stalno potenciraš da je SDS drugačji od nji....

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tehnicki gledano, Mektic nije puno fulao. Ima supljina u prici i stavovima, ali ni daleko menje nego npr. Lazanski. Jovicic je odmjereno oprezan i taj nacin zastupljanja vlastitih interesa mi se daleko vise svidja.

Ukratko, ova trojica + Skoro su najobicniji primitivci. Nisu ni za prnjavorske stocne pijace subotom.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 14:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Al' ta druga strana igra na kartu tog privitizma, ti stalno potenciraš da je SDS drugačji od nji....

sto se tice ove konkretne teme,tu razlike nema...i kod njih i kod nas ces naci najvise 10% onih ciji baka i djed nisu isli u poljski wc,zato treba malo smanjiti dozivljaj u ovom zgrazanju i predstavljanju sebe kao da ti je porodica jos u 17-om vijeku bila plave.grofovske krvi

nema zoka razlike tu mi ili oni....uostalom,vjerujem da si i citao moj post da Dragan ne bi trebao pred mikrofone izlaziti uopste....nije to za njega...nek samo radi svoj posao,a zasad ga radi dobro...

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Feb 2016, 14:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Mektic se jednostavno ne snalazi najbolje u javnom prostoru, sto ne znaci da je smotan profesionalno.
Ima jako losu dikciju, bar 30% rijeci ne izgovori pravilno, ne zna da dise tokom govora . . .
Na sve to taj njegov prnjavorski izgovor . . .

Ne ostavlja sliku sposobnog covjeka, zbog tog hendikepa sa dikcijom. Kako rekoh, ne mora znaciti da je u poslu kojim se bavi los, ali svakako njegov javni nastup nije nesto cime se moze ponositi.
On nema primitivistickih ispada poput vozda - ne psuje, ne prijeti i pokusava biti uljudan, on samo potpuno primitivno izgleda.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 14:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
nema zoka razlike tu mi ili oni....

Pa to ja govorim cijelo vrijeme :P
Što se tiče pomenute emisije, nisam gledao, nemam ja više želudac za marvu koja se kod nas politikom bavi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]