banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
:lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jbt,stvarno smo veće gowna od Hrvata i njihovog HDZ 1990

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2016, 11:39
ozna je napisao:
Bosnicev SDS je lakrdija
28. februara onaj pravi SDS planira izbornu skupstinu koja ce se odrzati u Banjaluci i vjerovatno ce kao predsjednik izvornog SDS biti izabran Vitomir Popovic

Молим да се овакве ствари не пуштају овдје јер немају везе са овом темом.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kolega,novi si i privikni se na ovakve stvari...ovo ti je snsd forum,i to ne po administraciji ili cenzuri,oni su sasvim ok,i neces nikad dozivjeti da ti admini obrisu post jer volis srpsku demokratsku stranku...vec po clanstvu...sto prije shvatis da se ovdje pedeset puta vise pljuje po stranci koja je u opoziciji deset godina nego po ovima koji su nas toliko unazadili kradjom,rasprodajom resursa,unistavanjem obrazovanja,zaduzivanjem i stranackim uhljebljavanjem,da su time unistili buducnost nase djece sakrivajuci se iza lazne patriorske price-to ces manje zivaca izgubiti

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šlagzi je drama queen. Pljuje se zato što se ti upinješ da dokažeš kako je SDS drugačiji od SNSD-a. Da se neko upinje da pokaže da je SNSD bolji na pljuvalo bi se i po SNSD-u. Jes' vidio kako je uglavnom mirovala dok se nije pojavio ovaj novi...I da, i on je razlog zašto neću glasati za SDS. Sve ste drugačiji i bolji al' de malo preko reda. Problem je napisati sto postova....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kolega,novi si i privikni se na ovakve stvari...ovo ti je snsd forum,i to ne po administraciji ili cenzuri,oni su sasvim ok,i neces nikad dozivjeti da ti admini obrisu post jer volis srpsku demokratsku stranku...vec po clanstvu...sto prije shvatis da se ovdje pedeset puta vise pljuje po stranci koja je u opoziciji deset godina nego po ovima koji su nas toliko unazadili kradjom,rasprodajom resursa,unistavanjem obrazovanja,zaduzivanjem i stranackim uhljebljavanjem,da su time unistili buducnost nase djece sakrivajuci se iza lazne patriorske price-to ces manje zivaca izgubiti

Mislio sam da se ipak vodi računa da se drže striktno diskusija unutar teme. Novi sam pa nisam upućen. Pa meni je to prosto nevjerovatno. Možda objašnjivo kroz onaj psihološki fenomen Stokholmskog sindroma kad se žrtva zbliži
sa otmičarem.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:

I dalje stoji pitanje kako je moguce da ste cijelih deset godina u opoziciji, a vlast je tako bezobrazna, losa i nesposobna?
Pa kako vam to uspijeva?!? :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa puni su papaka koji prelaze kod Dode............i tako deset godina.....i još deset ....i još.........

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

blagora je napisao:
Schlager je napisao:

Mislio sam da se ipak vodi računa da se drže striktno diskusija unutar teme. Novi sam pa nisam upućen. Pa meni je to prosto nevjerovatno. Možda objašnjivo kroz onaj psihološki fenomen Stokholmskog sindroma kad se žrtva zbliži
sa otmičarem.

Stokholmski sindrom,ono laicki koliko ja znam je "samo da ne bude gore"...gdje npr zena trpi muza nasilnika koji je tuce,jer Boze moj,moze je nezaposlenu izbaciti iz kuce pa da nema sta jesti i bolje je trpiti i batine nego to....lupam....karikiram,ali taj Stokholmski sindrom sam ja tako shvatio prije sto godina kad sam cuo za njega....

ne...ovdje cak nije ni to...ovdje jedni ne slusaju kad im ja dvadeset puta napisem da SDS nije od rata bio na vlasti u gradu Banajaluci...preskoce...boli ih kurac...kazu gradi se Banjaluka...

drugom je tata pricao kako se radovan danas pojavi u sanskom mostu,kljucu,uzme pare iz banke a sutra taj grad padne...

treci gleda rtrs i slusa o izdajnicima....

cetvrti radi na budzetu i boji se da ce ostati bez posla,iako smo mi vlast dali bez izbora,ne prijeteci nikom 2005-te i ne pozivajuci ga na siguran glas....

petom mama i tata rade na budzetu pa velica Dodika...

sesti vise voli nas nego njih,ali to meni pise na pp ili uzivo,nece ovdje da se zamjera nikom...

zato ti i kazem kao stariji....ako stvarno volis \SDS,a nisi namirisao krv i neke promjene pa zato prisao..sto manje ovdje o SDS,to bolje za tvoje psihicko stanje :D

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Feb 2016, 20:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i da....ima i sedma kategorija,sasvim ok ljudi kao sto je ovaj Cica iz Rogace i mozda jos poneko...da nije napisao ovaj post,ne bih ga se ni sjetio i covjek bi se trazio u jednoj od onih gore kategorija :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Feb 2016, 20:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
blagora je napisao:
ozna je napisao:
Bosnicev SDS je lakrdija
28. februara onaj pravi SDS planira izbornu skupstinu koja ce se odrzati u Banjaluci i vjerovatno ce kao predsjednik izvornog SDS biti izabran Vitomir Popovic

Молим да се овакве ствари не пуштају овдје јер немају везе са овом темом.

А заштода се брише? Зар није ефектније да га га разоружаш аргументима? Пази, поменуо је човјек Витомира Поповића и још једну комби странку која ће настати из СДС-а. Па, реално, намјестио се на волеј.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hvala na savjetu stariji kolega. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mene interesuje u kojoj sam ja kategoriji....Moj stari je ratovao južnije i od Sane i od Ključa al' štošta mi je ispričao o toj '95-oj....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Pa puni su papaka koji prelaze kod Dode............i tako deset godina.....i još deset ....i još.........

Ti si mu ok iako kazes da je stranka puna papaka, a ja mu ne valjam. :D
Cak sam napisao da je vlast bezobrazna, losa i nesposobna?!? Pa dje tu pravda? Ne mosh selu ugoditi... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam mu ja baš skroz OK ali je priča o papcima klizav teren te stalan i nezaustavljiv proces

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ugasi ga kao svijecu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

blagora je napisao:
Hvala na savjetu stariji kolega. :)

nista...eeee,kamo srece da je mene neko imao tako posavjetovati prije pet godina kad sam dosao.... :D

ovaj forum je meni najdrazi kutak na internetu,ali samo kad ga iskljucivo citam!!!!

cim udjem u neku diskusiju,pokajem se istog sekunda.....znaci brate,svratis,procitas teme koje te intreresuju,i to je to....

ili dok ti ne dokurci,iznesi stav,ali se zaustavi tu bez nekog nadgornjavanja...

Citiraj:
Nisam mu ja baš skroz OK ali je priča o papcima klizav teren te stalan i nezaustavljiv proces

nisi u pravu uopste...vidi se koliko me ne poznajes....stevandic...dunjic...vito....banjac-eno ih tamo....

mene ce vise nervirati onaj reverzibilni proces,za godinu-dvije.....kad svaki kozojeb koji je zadnjih deset godina bio na funkciji,pocne po tavanu traziti nasu staru,prasnjavu clansku kartu a ovi moji mrljavci ga docekaju kao najrodjenijeg....

ocit primjer je ovaj stanic...do prije dvije godine bio dodikov ministar zdravlja...otjeraju ga....dodje kod nas i vec za dva mjeseca vise ga se o zdravstvu pita od bilo kog naseg doktora,nene dobrijevica,vesne ecim,milicevicke,goge lazic,hirurga grbica....

vjerovao ili ne vjerovao Cica,meni vise takve stvari idu na q nego ovi koji predju njima za neku prljavu paru...

uglavnom,ajmo sad malo navijat za srdju i rapid,dosta je bilo politike za veceras....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kraju šala....evo sad ozbiljno i u najboljoj namjeri.Po stoti put ponavljamo!!!!!!!!!!!!!
Opozicija a pogotovo SDS ako misle uzeti vlast ne treba kampanju raditi na forsiranju Dodikovih kriminala,ne smiju se baviti Dodikom već iznalaziti riješenja za sve društvene i ekonomske segmente.Prostora za taj rad ima na pretek,postoje ogromne mogućnosti još uvjek da se mnoge stvari stave nazdrave noge.
Neprestanim blatenjem Dodika ne shvataju da je on tim činom u prednosti jer posjeduje medije,posjeduje sve društvene strukture i organizacije koje će staviti u svoju zaštitu .To je kaljuga gdje je on na domaćem terenu.
--Nemate šansi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
sesti vise voli nas nego njih,ali to meni pise na pp ili uzivo,nece ovdje da se zamjera nikom...

zato ti i kazem kao stariji....ako stvarno volis \SDS,a nisi namirisao krv i neke promjene pa zato prisao..sto manje ovdje o SDS,to bolje za tvoje psihicko stanje :D

Седми је видио шта му је СДС урадио од града и општине док СНСД поставља Владу Ђурђевића Жутог за преЦједника, па ти види какв ти је избор мајчин сине...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Kraju šala....evo sad ozbiljno i u najboljoj namjeri.Po stoti put ponavljamo!!!!!!!!!!!!!
Opozicija a pogotovo SDS ako misle uzeti vlast ne treba kampanju raditi na forsiranju Dodikovih kriminala,ne smiju se baviti Dodikom već iznalaziti riješenja za sve društvene i ekonomske segmente.Prostora za taj rad ima na pretek,postoje ogromne mogućnosti još uvjek da se mnoge stvari stave nazdrave noge.

Да'л нормалан си ти, па то би значило да на површину морају да испливају људи који се баве својим послом, и у истом су стручњацию А шта би онда радили сви професионални политичари који су дипломирали паламуђење? Стајали са стране? :D Аха, јесте да. То можда у Шведској тако функционише.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]