banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 04:50 Danas je 29 Mar 2026, 04:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2025, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Eno jedan od Arsenica napao Draskica.

https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... uci/939324

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Vlakanje,koje brljotine i afere upisujes Drasku?

Ne kazem da nema, da ne shvatis pogresno nego me interesuje koje su kako ih se gleda. I s druge strane omjer afere/nesto lijepo za grad je ovih +14k po meni.

Saglasan sam da ih ima kao i svako jel...

Elem, ponekad sam na terenu zbog svog posla kojim se bavim, ljudi u mjestima poput Aginog Sela,Racuna,Borkovica, Misinog Hana imaju lijepo misljenje o Drini 1/3 dok npr u gradu mislim i ne bas.

Drasko pored drustvenih mreza (Opere jednu ulicu,posadi 5 stabljika i to upakuje kao da je oprao cijeli grad) ima i te sitne ljude koji su svakodnevno na terenu.

Ne rade oni ljudima mozda neke kapitalne stvari,mada dosta kazu i da rade (voda,put,ciscenje snijega) ali ljudi vole to da ih neko obiđe,porazgovara sa njima.

SNSD to nema u BL, ako ne brojimo kotlićikade i koncerte za omladinu 18+ kojima Vlado više dođe kao karikatura,mozda neka verzija Ilije Grahovca.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 21:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
pa evo recimo tender za javnu rasvjetu i 35miliona... sanira ulice na mejdanu pa onda snima kako kritikuje izvodjaca i nista se ne desava nakon toga. pocne praviti kruzne tokove bez odgovarajucih dozvola, kombinacije sa zamjenom gradskog zemljista...
tako da, nije da nema.
dok se grad suocava sa svakodnevnim problemima, on putuje po drzavi i radi na licnoj promociji i promociji stranke, a grad vode zamjenici...

za snsd je sve receno, sami pali, sami se ubili.
ovih+14k na izborima su draskov rezultat koji je dijelom i posljedica razmisljanja da se "glasa kontra crvenih". nema tu ni 10% zasluge ostalih iz koalicije(ponavljam o BL govorim). nista JT, Vukan, sds, skoro nista. njihovu snagu smo vidjeli na proslim lokalnim izborima.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nijedan kruzni koji je pravio Radojicic nije imao dozvole, niti su mu trazene do sitnih crijevca sve gluposti kao sto malca jebu. Znam sad cete reci ali on bi trebao biti drugaciji i raditi sve po ps, cekajuci da se ovi drugi smiluju jer i dalje drze sve poluge ne bi nikad napravio nista.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Ako muslimani masovno glasaju za jednu stranu imate osnovanu sumnju da se zapitate da li je ta strana dobra za Srbe!

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
O sjtusciju u SNSDu se manje vise slažemo, ali mojne majke ti o sposobnosti i poštenju Draleta i ekipe.

Samo da uhvatim dana i uspjem snimiti video u svojoj ulici da vidiš kako efikasno Drale sa svojim službama drži stvari po kontrolom. Takodje sam htio isto tako video glavnom ulicom, tj biciklisticku stazom proći od Audi servisa do Vegasa da vidite na sta to lici i kako voziti po korijenu.

Navodim najbanalnije primjere koje godinama ne mogu riješiti u ebenom naselju da ti to nesto komplikovanije riješe na državnom nivou u Sarajevu...kako da ne.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Nijedan kruzni koji je pravio Radojicic nije imao dozvole, niti su mu trazene do sitnih crijevca sve gluposti kao sto malca jebu. Znam sad cete reci ali on bi trebao biti drugaciji i raditi sve po ps, cekajuci da se ovi drugi smiluju jer i dalje drze sve poluge ne bi nikad napravio nista.
Sta su tačno sitna crijevca u tenderu od 35 miliona za rasvjetu, dok je druga ponuda bila 2 ili 3 puta povoljnija. Samo nemoj korisitit argument kako su iz SNSDa napravili isto u ovoj/onoj situaciji.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jel realizovano to za rasvjetu? Pricao sam o kruznim tokovima. Sta je sa 50+ miliona za garazu avionšku pištu kako je drogeras naziva?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa i sa tim radojicicem je sada u koaliciji. cupao mu isti taj drasko asfalt, tovario za eko toplanu.

sve ih isto gledam, i to da on ceka da se neko smiluje nije bas najtacnije. lako se sa svojim protivnicima dogovori kada treba da se promijeni regluacioni plan ili napravi zamjena zemljista...

a niko nije nikad rekao nesto u smislu, kada oni meni dozvole to i to, dacu i ja papire za radove na gradskom stadionu!

sky prihvati da ima ljudi kojima su obe strane iste, da isto gledaju i na drskove i na snsd brljotine i propuste.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja njega ne mogu gledati isto kao crvene kmere sve dok ne bude imao punu moc i punu vlast kao sto su oni imali 20 godina u ovom gradu. Ljigavac jeste, mamin i tatin sincic, maleni tajkuncic. Ali nije isti sve dok ne bude imao iste uslove za rad kao oni, tek se onda mogu porediti.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tender za rasvjetu je stopiran, da li zbog izbora ili pritiska ne znam. Sto se tice kruznog u Boriku, mislim da se radilo u korist grada i saobracaja, volio bih da je urađen pa kako god.

Mislim da rezultati pokazuju misljenje o SNSD-u vise nego o ultra kvalitetnom radu PDP-a.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Ja njega ne mogu gledati isto kao crvene kmere sve dok ne bude imao punu moc i punu vlast kao sto su oni imali 20 godina u ovom gradu. Ljigavac jeste, mamin i tatin sincic, maleni tajkuncic. Ali nije isti sve dok ne bude imao iste uslove za rad kao oni, tek se onda mogu porediti.

Da imam te pare bio bi daleko gori i bahati, pričam u svoje ime :)

Ovaj narod je pokazao da voli biti potlačen i zadovoljiti se mrvicama.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta znaci tender je stopiran?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

a pogledaj ovako, ako sad kad nema potpunu vlast se ponasa bahato i mulja sta ce tek da bude kada/ako nekad to ostvari?

Citiraj:
Mislim da rezultati pokazuju misljenje o SNSD-u vise nego o ultra kvalitetnom radu PDP-a.

upravo to. nakon prvog poraza u BL dodik je otvoreno rekao da ce BL malo da saceka... i ceka, opstruise se, malo od vecine u gradskoj upravi, malo od tajkuna...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Jel realizovano to za rasvjetu? Pricao sam o kruznim tokovima. Sta je sa 50+ miliona za garazu avionšku pištu kako je drogeras naziva?
Ja rekoh ne koristi kao argument nesto slični iz SNSDa, ali jok. Bitno je da to ne koristiš ako hoćeš da ga predstaviš kao bolju opciju.
Takodje, taj argument nije imao prilike i iste uslove kao SNSD, pa da ga onda ocijenim...takodje ne pije vode iz prostog razloga sto uslovi rada nisu nikad isti...nikome.A ljudi znaju ocijeniti ljude na prvu, ne treba sad tu neko poređenje,pa da praviš naučni rad na tome.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ahah cuj te price to ne pije vodu smjesan si majke mi, kao da poredim golmana i napadaca. Kao igraju istu igru, samo jbg ovaj golman nikako ne daje golove.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa čekaj..po toj logici sad bi trebali pustiti Draska da upravlja 20 godina i sve to vrijeme glasati za njega bez pogovora jer eto...SNSD je toliko upravljao. Pa poslije toga zaključiti, pa možda smo se ipak zajebali, kad sve sabereš oduzmeš, ispade SNSD bolji.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:

Neku sam izjavu cuo da se ne idem s' tim, nisam skontao samo da li taj projekat prolongira ili je problem firma odnosno iznos novčanih sredstava.

Takođe mislim da SNSD ima daleko vecu mašineriju glasaca u BL koji moraju glasati kako šef kaze , stoga je ovaj rezultat u BL unazad par.godina i odličan po njih kakvo mišljenje vlada u gradu/selu.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

baki je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Neku sam izjavu cuo da se ne idem s' tim, nisam skontao samo da li taj projekat prolongira ili je problem firma odnosno iznos novčanih sredstava.

Takođe mislim da SNSD ima daleko vecu mašineriju glasaca u BL koji moraju glasati kako šef kaze , stoga je ovaj rezultat u BL unazad par.godina i odličan po njih kakvo mišljenje vlada u gradu/selu.
Ako nadjes gdje to za stopiranje napisi na forumu, ja sto sam upamtio da je Drale to potpisao i pokusao objasniti sa bonitetom ponuđača.

To ti se cini za SNSD, kako primoraju da neko glasa. Mozda pokušavaju kod nekih lica koja direktno imaju korist od stranke, ali i to im loše ide....gledajući ovaj rezultat

Npr. kako ti zamišljaj da SNSD primorava mene koji radim u drzavnoj upravi da ja glasam za njih.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Тебе ни не морају да приморају.

Постоје људи који су добили посао преко странке и морају да гласају кад дођу избори. Ја знам пар њих који су тако добили послове и видим да каче на сторије СНСДове објаве. То све странке раде. Само је Селак глуп да то јавмо изјави на телевизији.

Vrh

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]