skypostman je napisao:
Gledam sad malo po birackim mjestima, ako neko uspije naci jedno a da je gradsko naselje u BL glasalo vecinom za Karana? Sve Blanusa i to omjer 60-30 otprilike. Bas zabrinjavajuce za SNSD.
Wizzy ima li, pitaj u centrali?
Nemam kontakt sa centralom,ali slažem se da jeste podatak zabrinjavajući. Kako kaže Rajko Vasic, ovo je već 3 crveni alarm koji se pali u SNSD,a hoće li ih još biti i koliko, to već ni on ne zna. Mislim da je za rezultat najmanje zaslužan Drale, koji je opet poseban stručnjak za ništa ne raditi, već da ljudima u BL treba nešto što SNSD očigledno ne zna ponuditi. Sta je to, pa neka analiziraju i rade po tom pitanju oni koji vode stranku. Odbornici su levati opšti koji nista ne rade, pola ljudi ne znaju ko su ti odbornici jer se ne pojavljuju u medijima (osim Ljube ), Dzajic koji se pojavljivao je nametnuo neku svoju igru pljuvacine i seljačkih fazona sa kojim se vecina članstva SNSDa ne slaze ,a kamoli da ces privući nekog novog.Dzajicu ne možeš zamjeriti da nije radio kad jeste, e sad...kako je radio to je upitno.Imaš armiju članova koji ti ništa ne rade jer nema neke ideje koja pokreće ljude i stimuliše za rad.Kad tu jos dodaš i ljude koji ne znaju na pravi način zaposliti tu armiju.. imaš ovo što imaš - da će glasati ljudi poput mene i to je to.
Mislim da žurke i pljuvacina nije način animiranja ljudi.Potrebni je gradjanima dati neke zanimljivije ideje o kojem se treba raspravljati(naravno i realizovati) i oko kojih se trebaju okupljati i članovi SNSDa i oni koji to nisu. Par je gorućih problema u gradu sto mi pada na pamet odmah, a sigurno je tu jos masa njih... a cak ni Drale to ne pokrece: kvalitet vazduha, kolektor, obilaznica,saobraćaj ,garaže,itd...
Imaš vlast na državnom nivou, podijeli odbornike u timove i neka svaki tim bude zadužen za razvoj strategije za odredjeni problem, a država neka finansira izradu te strategije.Imas skupstinku većinu,pa guraj ova pitanja,kad imaš već strategiju,npr. umjesto rasvjete.
Pa ebeni vrtići su obećani još poslije prošlih izbora, saradnja predsjednik i Grad..pa sta je tu uradjeno. Par sastanaka i sve stalo.Jedni kažu krivi ovi,oni kažu krivi drug.Narad ne interesuje ko je kriv, već vidi da ništa nije uradjeno, a obećao si.