banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 00:52 Danas je 29 Mar 2026, 00:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2025, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
Građani na prijevremenim izborima glasali i za Vladu Đajića

https://srpskainfo.com/politika/vlado-d ... -izborima/

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Choban je napisao:
Kako god okreneš, bila je na listi, što negira tvoju tvrdnju da nikada nije bila ni na jednoj listi.

Nije nikad direktno birana pobogu,zar trebam crtati

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidi se koji je nedostatak nepostojanje izlaznih anketa.
Citiraj:
Kovačević: Sigurni smo u pobjedu Siniše Karana

Citiraj:
SDS: Trendovi koje dobijamo sa terena optimistični

Je li spreman dječiji šampanjac ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Choban je napisao:
Kako god okreneš, bila je na listi, što negira tvoju tvrdnju da nikada nije bila ni na jednoj listi.

Direktno i biti na listi nije isto.

I za koje funkcije može biti direktno birana u Srbiji?
PreŠednik? Gradonačelnik?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izlaznost ukupno 35,78%, a na prošlim izborima bila oko 53.
Slabo i očekivano.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 21:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Нисам очекивао да ће бити овако густо.. Нарочито знајући да је излазност мала

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije neko od koalicionih igrao za tim, a i pitanje kakvo je stanje unutar SNSD-a + nije Mile na listi.
Dovoljno da se zabrinu u SNSD-u i pored pobjede.
Očekivana pobjeda, ali razlika je mala.

A razlike ima značajne u BL, opet SNSD-ov kandidat gubi u BL
Citiraj:
Stanivuković: Preko 13.000 razlike u Banjaluci

https://www.glassrpske.com/lat/novosti/ ... ala/608118

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Iako se ovi izbori nisu trebali uopšte održavati, još jedna pobjeda SNSDa.Bitno je da se SNSD malo uozbilji, pročisti svoje redove od ovih sto su u vrhu stranke, do kadra na dnu, čini mi se da dosta njih luta i nema volje za bilo šta. Takodje ,imaju dovoljno vremena da osmisle neku veću nacionalnu ideju, oko koje će vratiti one pasivne simpatizere koju se nekako podlegli ovoj dugogodišnjoj negativnoj kampanji koja se bazira na tome, sa Draletom nam je sve super.

Kao i u svakim izborima, koalicioni partneri su posebna priča i to treba sve dobro pregledati jer mi se čini da tu i dalje puno toga škripi i da nisu odnosi kakvi bi trebali biti.

Ovi stručnjaci traže ponavljanje izbora tami gdje su najviše izgubili..extra logika...u skladu sa nekim našim forumašima.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нисам још никад видио "побједнике" да су сви расположени као на сахрани. Каран гута кнедле, ублиједио. Миле замуцкује. Ови иза црни као тавна ноћ. Једино Денис Шулић вазда иста фаца.

Елем, то више може имати везе са црним слутњама за ове много важније изборе, легитимне.

Ево, Шолаја на РТРС каже једну исправну ствар - СДС нема одборника у Бањалуци, а њихов кандидат, Бањалучанин, добија убједљиво. Индикатор потенцијалне промјене.
С друге стране овај старији професор каже да би било ко из опозиције остварио тај резултат и да је резултат ствар "инфраструктуре". Што, наравно, нема везе са животом... Вјерујем да би Миличевић сада добио мање од Блануше, а Мирко Шаровић је некад имао 30% против Жељке Цвијановић... Пензија, професоре.

Деф. СДС добио јако персонално појачање у Блануши, практично ниоткуда.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
wizzy_bl je napisao:
Iako se ovi izbori nisu trebali uopšte održavati, još jedna pobjeda SNSDa.Bitno je da se SNSD malo uozbilji, pročisti svoje redove od ovih sto su u vrhu stranke, do kadra na dnu, čini mi se da dosta njih luta i nema volje za bilo šta. Takodje ,imaju dovoljno vremena da osmisle neku veću nacionalnu ideju, oko koje će vratiti one pasivne simpatizere koju se nekako podlegli ovoj dugogodišnjoj negativnoj kampanji koja se bazira na tome, sa Draletom nam je sve super.

Kao i u svakim izborima, koalicioni partneri su posebna priča i to treba sve dobro pregledati jer mi se čini da tu i dalje puno toga škripi i da nisu odnosi kakvi bi trebali biti.

Ovi stručnjaci traže ponavljanje izbora tami gdje su najviše izgubili..extra logika...u skladu sa nekim našim forumašima.

Pa ovo je sve lakrdija.. od izbora do drzave. Dovoljan dokaz jeste da se sam Karan, nakon proglasenja pobjede, zahvaljuje “predsjedniku” Miloradu Dodiku.. a covjek prije minut zvanicno postao predsjednik. Cirkus i lakrdija, u koje mi, narod, ti, ja cemo pusiti standardno.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa dobila je i Jelena prošli put skoro 12k više glasova od Dodika, pa eto kakvo pojačanje za opoziciju. Ljudi glasaju protiv SNSD-a. Da si stavio guštera, vjerovatno bi dobio više glasova od Karana. Što se tiče Blanuše, treba on prvo da da se izbori u SDS-u...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Јелена је тада била на свом врхунцу, и од тада је константно у паду, а за Бланушу до јуче људи у БЛ нису знали. Побрао је много симпатија код народа.

Какогод... и боље да нема превише цимања око ових избора, свеједно су Шмитови. Али ако сутра чујете неког да се жали како овдје ништа не ваља и криминал је и корупција, питајте га је ли изашао на изборе. Ако каже да није, реците му да заћути или ће добити плеску. Са овом излазношћу лагано је могао Блануша добити све да има 3 Добоја у Републици Српској. Само да су се лијене гу*ице дигле из столице.
Друга је ствар кад неко неће да изађе из неког свог принципа, то опет на неки начин поштујем, али да кукаш и кукаш како је катастрофа, а тешко ти је издвојити сат времена једном у двије године... па ако немаш фаворита, изађи и поништи листић.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Vidim ja ovdje samo o ozbiljnim temama i analize na nivou velikih stratega. Posto nisam ja taj, ono što mene najviše dotiče jeste da je SNSD prvi put u istoriji izgubio u mojoj ulici, a to znaci da se na terenu nije radilo i da ovi veći puno puno odmazdu sa nekim svojim potezima i sranjima (sto narodu ogadi SNSD). Da je opozicija nesto vise radila na terenu pa da su oni zaslužni za izborni rezultat...to sigurno nije. I dalje je taj ludi trend glasanja PROTIV , pa čak to značilo da bude i gore nego što je sada

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:

Možda da podijele glasačima malo bijelog, kad već nemaju ništa drugo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2025, 23:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Rivaldinho je napisao:
Побрао је много симпатија код народа.

Niđe veze, mogli su staviti i Schlagera, dobio bi isti broj glasova... možda i koji više, od forumaša :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čestitam Blanuši na pobjedi.

:D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Jedini pobjednik ovih nebitnih izbora je Drasko Stanivukovic. I to apsolutni pobjednik ove veceri.

Skocile su mu sanse da bude predsjednik za 12 mjeseci za nekih 5-10%.

Da je Blanusa dobio danas, sigurno bi SDS struja + Vukanovic gurala pricu za 12 mjeseci da se Blanusa opet kandiduje i onda bi vrlo lako dobili i tri kandidata (Blanusa, Stanivukovic,SNSD kandidat). Ovako ta prica pada u vodu i Stanivukovic ce se pravom traziti podrsku cijele opozicije. On je podrzao Blanusu i ako oni njemu ne vrate tada, samo ce dobiti dodatni plus kod podijeljenih opozicionih glasaca.

Najveca je ironija sto je pad SNSD-a zapravo poceo tako sto je Radojicic izgubio Banjaluku baveci se kruznim tokovima i infastrukturnim pitanjima koje obicnog gradjanina nazalost ne zanimaju. Taj poraz je Stanivukovicevu politicku karijeru izdigao. Ironija lezi u tome da ce taj isti Radojicic na pres konferenciji da posalje Dodika u politicku penziju vjerovatno na isti nacin kako je ovaj njega "odsjekao" iz SNSD-a onomad.

Jedine nepoznanice su mi da li ce Vukanovic jos jednom pokazati da nema nikakav karakter ili ce ostati dosljedan. Ako podrzi Stanivukovica za 12 mjeseci zbog neke pozicije u ministarstvu nakon svega sto je pricao o njemu zasluzuje da nestane sa politicke scene. I druga nepoznanica je Stevandic. Da li ce kao Dacic u Srbiji da namirise da promjene dolazi, te se tako pozicionirati na vrijeme za novu vlast ili ce ostati do kraja uz SNSD.

Sve u svemu, promjene dolaze.

Bojim se da nece biti dobre po sve nas, ali vrijeme ce pokazati. Boga pitaj kakva ce biti Stanivukoviceva spoljna politika i koliko uopste njega neko moze ozbiljno dozijveti kao politicara koji predstavlja Republiku Srpsku.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sada nisu izašli ne samo neutralni, eh oni koče napredak ove zemlje :lol: Nisu ni glasači opozicije, ali čak ni glasači pozicije. Izbori koji ništa ne znače, pao snijeg. Eto, da je Blanuša uzeo odmah sve bolje. Za ovih 11 mjeseci sve bi se sredilo. SDS da povede borbu protiv korupcije, napokon imaju snagu za to.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 05:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
wizzy_bl je napisao:

Ja sam neki dan ćistio septičku,smrdi opet....uvuklo se u zidove.
Ček,zar treba tražiti ponavljanje izbora tamo gdje je Blanuša pobjedio

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2025, 06:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Doboj opet epska kradja, Zvornik slicno. Nisu mi jasni ovi iz opozicije znaju da se tu odlucuje i opet nista ne naprave a ovi ih pokradu. U Doboju 16k glasova za Karana u BL 19k. Jes se Doboj izgradio.

Vrh

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]