banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 22:58 Danas je 28 Mar 2026, 22:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2025, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Još davno sam Vukanovu politiku krunisao kao tabloidnu

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2025, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
@Brale

Неморал елите и неминовно преливање тог неморала на сам народ је главни узрок свих наших недаћа у 20. вијеку, а које посљедице трпимо и сад.
Наравно да политичар данас треба да буде бизнисмен и звијер, али ако се слика дрогиран крај WC шоље или му фафа "најбољи друг" па се настави "ником ништа", то је не само допуштење, већ и подстицање неморала у народу и тај народ оде право у пропаст. Можеш му онда довести и по Стива Џобса да буде градоначелник сваког града, готово је.

@wizzy Ма вјерујем да неко само жели да искористи овај "прозор" кад људи, а поготово старији, још увијек прихватају ВИ израђене снимке здраво за готово. Пустиш снимак пар седмица пред изборе, и џаба њему што ће послије мјесец-два сви знати да је лажан... да се разумијемо, нисам љубитељ симбиотичара али мислим исто да је прича шупљак (за разлику од оне прве).

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2025, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
https://6yka.com/bih/najavljena-velika- ... t-zataska/

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2025, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Rivaldinho je napisao:
@Brale

Неморал елите и неминовно преливање тог неморала на сам народ је главни узрок свих наших недаћа у 20. вијеку, а које посљедице трпимо и сад.
Наравно да политичар данас треба да буде бизнисмен и звијер, али ако се слика дрогиран крај WC шоље или му фафа "најбољи друг" па се настави "ником ништа", то је не само допуштење, већ и подстицање неморала у народу и тај народ оде право у пропаст. Можеш му онда довести и по Стива Џобса да буде градоначелник сваког града, готово је.

@wizzy Ма вјерујем да неко само жели да искористи овај "прозор" кад људи, а поготово старији, још увијек прихватају ВИ израђене снимке здраво за готово. Пустиш снимак пар седмица пред изборе, и џаба њему што ће послије мјесец-два сви знати да је лажан... да се разумијемо, нисам љубитељ симбиотичара али мислим исто да је прича шупљак (за разлику од оне прве).

@Rivaldino, mislim da se ne razumijemo. Odakle dolazi mora i etika? Ne moze moral i etika da napravi "normalno" drustvo tj pravnu drzavu i vladavinu zakona!! Okrecemo sve naglavacke!

Nazalost je tako. Tvoja moralna i eticka svatanja nece promjenit stvarnost u kojoj zivis mogu nesto malo uticat privatno na tebe i tvoj zivot ali na ostale ne bih rekao!
To sto imas danas je posledica necega. Ti mozes da se pozivas i prizivas koje god hoces vrijednosti i da pokusavas da ih vjestacki nalijepis i otisnes na stvarnost u nadi da ti bude zivot bolji i normalniji.
Realnost je iza tog izloga-stakla i zivot ide po drugom kolosijeku i to ne pije vodu.

Nazalost to tako je ne sto su ljudi slabi i losi vec upravo sto su ljudi ljudi!!

I ponovo isticem nemojmo se pravit naivni i neuki, ako smo pristali na ovaj politicko eknomski diskurs u kojem zivimo onda se prihvati i ponasaj se sa njegovim "vrijednostima" i u skladu!
Ako ti se ne svidja kako kazu na zapadu: "Ne moras biti ovde vrati se tamo od kud si dosao". Na zalost ti i mi se ne mozemo vratit ni fizicki a ni u neko stanje svijesti od prije...!
Sigurno da je tesko prihvatit da gledas nesto sto ti je odvratno ali meni je teze gledat ako mi djeca nemaju posla i odlaze, ako me potkradaju i varaju, gledat lopove kako se bogate i ismijavaju se na racun obicnog postenog covjeka. Taj moral je prvi moral kojeg treba uspostavi a seksualna opredeljenja i navike dolaze poslije. Naravno mozemo i trebamo i o tome vazno je.

Sto sam htio reci ukratko.
Ali ne mozemo ganjati misa u sobi a nevidjet Slona.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2025, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Е, кад би то било тако једноставно...
Развраћен човјек прво гледа да задовољи своје крајње егоистичне потребе, шта њега брига за људе, законе и друштво. Да неко има дозволу да снима приватно гарнитуре ових политичара што дречимо на њих да нас упропастише, нема шта не би испливало, уосталом и Коља у "Костима", чини ми се, дао је осврт на то. Не може приватни живот и нечије животно настројење, да буде "преградом" одвојено од његовог понашања на служби.
Шта брига неког Перу Перића у кабинету министра што твоје дијете нема посла и одлази, кад њему неко сваки дан навози клинке да га задовољавају. Не зна он од тог лудила сладости, да постојиш ти и твоје дијете - осим ако не оманеш да му финансираш ту работу, па ти онда диже порез, акцизе, ували нови намет, фискалну касу иако не продајеш ништа такво да би је морао имати и сл.
Док смо ми на врхунцу тог неког примитивног лудила, запад опет има своје варијанте "у рукавицама", само и код њих се већ виде посљедице сведозвољености која их води у лудило - сами себи пуцају у кољена и разграђују оно што су им створиле генерације и генерације прије њих...
Частан и моралан човјек једноставно мора бити основа свега. А онај који је "у се, на се и пода се" нема шансе бити частан и моралан, емпатичан итд. Рупа страсти је без дна.
Клинци гледају Баку Прасета и мисле што не би као и он, не радиш, а супер живиш. Па, ако то прихватимо као дискурс у ком живимо и његове вриједности, није далеко дан када ћемо се убијати по улици као у пост-апокалиптичним филмовима.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2025, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Eto tu smo negdje da se slozimo ali sa jednom malom primejdbom ...nema to "Pa ako to prihvatimo..." To je zvanicno prihvaceno i u tom sistemu zivis. Tacno je i to da je nasa varijacija jos uvije primitivna neotesana i sirova. I takva klima ne proizvodi casne i postene, a niti takav moze dugo da opstane ako se i pojavi.

U sistemu u kojem vladaju lopovi i kriminalci casnom i postenom covjeku je mjesto obicno u zatvoru.
Brale.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 10:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Evo jedan slikoviti primjer u kakvoj privatizovanoj državi živimo. Nakon ovog teksta i dalje mi nije jasno da ima bezmozgaša koji "brane srpsku" sa Voždom, "nek im je on rek'o", glasaju za 100-200 KM ili zbog toga što je "dobar lik znam ga iz grada" itd.

Citiraj:
Drske prijetnje i poziv Dodikovog pilota i direktora Helikopterskog servisa RS Bobana Kusturića

Juče u popodnevnim časovima dobio sam poziv sa nepoznatog broja telefona, a posle par sekundi shvatio sam i prepoznao glas Bobana Kusturića, dugogodišnjeg ličnog Dodikovog pilota i direktora Helikopterskog servisa Republike Srpske. Bio je jako drzak, ohol i bahat, odmah počeo da me vrijeđa i prijeti, čak i psuje pokojnu majku, što je neoprostivo, uz prijetnje da će me naći u Trebinju kad slepi i je… mi mater.

Slučaj sam danas prijavio policiji, mada sumnjam da će bilo šta preduzeti, kao i do sada u bezbroj sličnih navrata. Kusturić je nezadovoljan jer sam snimio i objavio video prilog o desantu vladinih helikoptera u Trebinje uoči centralnog skupa Siniše Karana i SNSD-a, tvrdeći da nije vozio Dodika, Karana, Budimira već trudnicu u Banjaluku. Možda i jesu prevezli trudnicu u Banjaluku, to im je posao, kao i vozačima Hitne pomoći, ali nije Dodik da svitom dojahao u Trebinju na konju, i ne bi policijsko vozilo i Žandarmerija čuvali helikopter do ponoći već bi odmah sa pacinentom odletili u Banjaluku.

Nazvati na telefon narodnog poslanika i lidera parlamentarne stranke, psovati ga, prijetiti i vrijeđati, je nedopustivo svugdje osim u privatnim banana državicama i privatnim feudima, a onaj ko bi se drznuo da uradi nešto slično u trenutku bi bio smijenjen, kažnjen i procesuiran, javno razapet, a kod nas će Kusturić biti vjerovatno nagrađen od Šefa i dobiti još neku funkciju za članove porodice, kao što je već postavio bivšu suprugu za direktora RTRS-a i brata za dirketora Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Na koliko bio veliki pritisak sa svih strana mora se izdržati i boriti dok se ne oslobodimo zla i terora, a pravda će biti osveta. Detaljniji osvrt u video prilogu…

Na stranu šta bilo ko misli o Vukanu kao čovjeku, političaru itd. "da ga ne vole njegovi", "da je galamdžija", što je suludo ali nebitno. Bitne su institucije i sama država.
Samo u ovom tekstu imaš niz nekih prekršaja koji bi izazvali munjevitu reakciju tzv. nadležnih organa.

1) Zašto nije priveden ispitan i eventualno određen pritvor dotičnom koji je prijetio narodnom poslaniku?

2) Ako je prevožena trudnica, zbog čega je kraj helikoptera stajala marica žandarmerije - što bi po nekom zakonu trebala biti zloupotreba položaja ?

3) Ako nije prevozio trudnicu, već zna se koga, zašto nije priveden po toj osnovi ??

3) 1) Zašto onda nije ispitano šta će tu žandarmerija (koju plaćaju građani jelte)??

3) 2) Zašto onda nije ispitan i priveden onaj koji se vozika na grbači građana bez ikakve jurisdikcije??

I onda mi ovde trebamo diskutovati je l Karan dobar ili je odmjeren. Ma nije loš lik. Okej ovako ima nastup........ :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Prica se puko Đajić.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 11:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ElPadrino je napisao:
1) Zašto nije priveden ispitan i eventualno određen pritvor dotičnom koji je prijetio narodnom poslaniku?

Evo wild tought: zato što je jedini metod identifikacije "prepoznao glas"? Nebitno.

Nisam mislio izaći na izbore u nedelju ali vjerovatno hoću jer sam skontao da ljudi koji razmišljaju opoziciono mahom neće izaći. Mislim da ne treba dozvoliti SNSD da "napravi metlu" te da Blanupa ipak zaslužuje neku šansu.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 11:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
https://x.com/MiloradDodik/status/1991087443966087216

Putuj igumane...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Ја снимку не вјерујем, један је др Ђајић краљ политичке, друштвене и музичке сцене.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Kao do sada se to nije znalo...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ode "Lepi"
Citiraj:
Đajić smijenjen, Šobot imenovan za v.d. direktora UKC-a

https://www.glassrpske.com/lat/novosti/ ... ora/607402

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SNSD je po(d)vukao crtu.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne diraj nam Breskvicu i Radu Manojlović

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 12:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Kontam fejk i onda lemi tvitnu... pa opet provjeri je l pravi nalog :lol: :lol:
A stase i radi :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Нова Варош je napisao:
Ne diraj nam Breskvicu i Radu Manojlović

Ne dirajte kotlićijadu u Česmi :iconbiggrin:

Ode noćni život u gradu u k...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pustise lepog niz vodu kao da nikad nije bio prisutan ovdje.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2025, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrh

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]