banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 00:51 Danas je 29 Mar 2026, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2025, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Svasta je moguce, sta ce tek bit kad ga izvuku iz Epstejnovih fajlova? :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pa sta i da objave, to nikako nece uticati na njegovu bazu glasaca. Oni bi i za “crnog arapina” glasali samo da se rijese Mile.

A u svakom slucaju se moze prosto reci “to je montaza, vjestacka inteligencija, haKeRi” :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 21:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nije stvar u glasačima, oni će uvijek imati izgovor i nekoga za koga će glasati.
Stvar je što bi bilo moralno odgovorno da se taj neko povuče iz javnog nastupa nakon takve objave.
Il je korektno da se takva individua bavi polikitom?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa narod vec zna da je mali derpe i nikoga nije briga.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Nije stvar u glasačima, oni će uvijek imati izgovor i nekoga za koga će glasati.
Stvar je što bi bilo moralno odgovrno da se taj neko povuče iz javnog nastupa nakon takve objave.
Il je korektno da se takva individua bavi polikitom?

To je danas plus i in...i btw, kakve to veze ima sa politikom sta radis ti u svojoj spavacoj. Spominjes moral, otkad je moral i etika u tandemu sa politikom....esh!
Mislim lijepo bi bilo takvog covjeka naci, ali takav neeeceee u politiku ...jok!!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Pa narod vec zna da je mali derpe i nikoga nije briga.

Tako je Roki, ionako su se drugi prikazivali kao veliki ljubavnici a trtili nas muski i redom. Sad bar neka se zna sta nas ceka, posteno je a plus pola plebesa je po prirodi zasticeno i da smo redi!! :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2025, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svi znaju da Mile i koalicioni kradu pa glasaci glasaju za njih.
Tipa, nema veze sto kradu ali bar se ne trpaju u pedu.

Mislim da je nasa glasacka baza toliko polarizovana da nikakvi skandali nece pomjeriti ni jedan procenat iznornog rezultata.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 07:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
To si u pravu-šatro moral i izlizani patriotizam u prvom redu

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 09:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
I snimak ako se ikad pojavi, nikakav uticaj nece imati na glasace. Takve stvari kod (vecine) naroda izazivaju sprdnju, tema za zaje8anciju a rijetko da ce neko da ga zamrzi zbog toga. On ce sam sa sobom imati najveci problem (ako ima obraza) kako izaci pred ljude i sta reci a narod u sustini taj dio izgovora i pravdanja nece ni zanimati.
Najgore cd biti ovim njegovim poltronima...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pa vikalo se da je Draško i na snimku s Begićem, pa nikad ništa.
Realno, boli ljude kurac za tim.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 11:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Mislim da se debelo varate oko tih stvari. Svaka vrsta skandala sigurno ljulja rejtinge i slično. Pogotovo kod tzv. neglasača, koji se uvijek dvoume i lome za koga za glasaju.

Bogu hvala kod nas je pederluk i dalje razlog da ne glasaš za nekog. Znam dosta ljudi što su na prošlim izborima glasali za Trivićku jer ne žele pederčinu na čelu grada. Kod njega još uvijek prolazi to što mu niko čist do sada nije stao na crtu, bar ne u Banjaluci. Jer Banjaluka, Bogu hvala, više mrzi, prezire i ne podnosi Burlu, nego što im smeta što je lik peder.(dokle god nema LGBTXY+ prava na ulici).

Takođe, velika, ogromna razlika je Begić kako se dovija oko k* i neki nepoznat lik sa nekakvim dokazima, nego kad imamo baš video, imamo optužnicu za ucjenjivanje u policiji itd. I u ovom vremenu satanske inteligencije, ipak postoje neki nepobitni dokazi da je to to. Tako da bi video i takvi dokazi sigurno prouzrokovali totalni haos na političkoj sceni.

Nažalost protećiće još Vrbasa i ostalih rijeka u RS dok ovaj neuki, nepismeni narod se obrazuje i shvati da bi prije svega trebalo izaći na izbore i glasati na osnovu objektivnih i realnih političkih djela, a koji nisu galam "on je njima rek'o" itd.

Samo taj crnogorski model bi nam mogao pomoći, ne samo sada nego i u budućnosti, znači da se svaki zaseok selo i seoce iz petnih žila trudi da sve bude normalno na izborima. Ja sam gotovo siguran da sekta gubi izbore osim ako ne dođe opet do zvorničkih, prijedorskih i dobojskih dominacija koje znamo kako već dolaze. Već su jednom pokradeni izbori, pa zašto ne bi opet. Doduše, velika izlaznost, što znači manje glasova za sektu, bi moglo presuditi.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 12:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Ko god se vara da je većini glasačkog tijela jednaka težina:

Scenario A: možda je peder kojem dobrovoljno puši drugi peder(recimo, nešto relativno prihvatljivo većini, a potpuno prihvatljivo onima koji prihvataju homoseksualizam). Javni skandal - da. Nepremostivo i demolirana karijera - ne.

Scenario B: možda je peder koji se oblači u roze haljinice, šminka se, našmrkava i pri tome ga trandža kojoj nelegalno plaća seksualne usluge puni u bulju. Ovo je neprihvatljivo gotovo svima, i itekako urušavanje karijere i rejtinga, jer je već riječ o opasnijoj i žešćoj izopačenosti i krivičnim/kaznenim djelima prostitucije + konzumiranje droge.

Ne bih se ni najmanje kladio na "procente", ko bi normalan glasao da mu predsjednik bude neko ko ima dokumentavano ovakvo ponašanje?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa zovu ga Drasko pederko jos od tog famoznog Begicevog videa, ne vidim da ce mu nesto posebno sad naskoditi sve i da se objavi. Lik to sto radi na terenu ocigledno radi dobro, ide od kuce do kuce, tako se i digao politicki. To ce mu tesko izbiti iz ruku, osim ako ne zasucu rukave.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
У првом изборном циклусу прође то од куће до куће и обећава куле и градове.

Кад се потврди да су то све само обећања и да је све слагао људи окрену плочу гласају за противкандидата.

Мука је што се за четири године толико накраду да народ од те замјене има само минусе на рачуну.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 13:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Čekaj da preformulišem, ako je tačno što se navodi i govorimo o teoretskom slučaju da snimak postoji i nije lažan:

Tebi ne bi smetalo da glasaš za osobu koja je nedavno (unazad 2-3 godine, dakle ne u nekoj mladosti ludosti prije više decenija) plaćala transgender osobu za seksualne usluge, pri tom se oblačio u žensku odjeću i šminkao i eventualno još i drogirao povrh toga?

Pa zašto pade onaj jaro iz Prijedora, što se slikao pored klonjare i glumio da pije tablete, to je teže od ovog što pominjem?

Ovdje ne govorimo o političkim i drugim kompetencijama, već o veoma jasnim indicijama da je osoba žešće poremećena - pored ovog svega što je već do sada vidljivo o tipu poremećaja ličnosti koje ima - još ima žešće seksualne izopačenosti, i to je sve OK i nije prepreka kandidaturi to jest dobijanju glasa za prvog čovjeka nekog naroda?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Philby je napisao:
У првом изборном циклусу прође то од куће до куће и обећава куле и градове.

Кад се потврди да су то све само обећања и да је све слагао људи окрену плочу гласају за противкандидата.

Мука је што се за четири године толико накраду да народ од те замјене има само минусе на рачуну.
Nesto ne vidim da su mu glasovi u padu, vidjecemo i sljedece izbore eto. Sto se tice ovog gore pitanja mislio sam na cijeli video sa Begicem. A ovog novog "snimka" mislim da to ne postoji, da je suplja. Ako se ispostavi da je istina, pa ko bi normalan glasao za takvog lika? Ima u opoziciji i drugih opcija.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti si ono sta ce biti a ne sta je bilo... ma daj mi jos malo toga!! :D

Ja mislim da se autoritet i kredibilitet najbolje stice na taj "nacin sto rekoste": Idi od kuce do kuce i pricaj sta ces da uradis, tj na obecanjima i sta ce biti. :D
Ko bolje obeca i prodaje guscu maglu taj ima bolji autoritet!!

Na pokazanom do sada i onom sto si ostvario ...jok!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Да имају образа, повлачили би се из јавности заувијек за све врсте сексуалних скандала, не само хомосексуалне. Шта је с оним из Приједора што се сликао го и дрогирао због љубавнице?

А, ево пичи и даље нормално, фејсбук профил редовно објављује, захваљује се пратиоцима што их има толико. Веома лијепо.

Да ме неко не схвати погрешно, нисам за дрвље и камење, свако заслужује и другу и сто другу шансу у животу, али једноставно у таквој ситуацији престајеш да будеш јавна личност - ако имаш образа. Ок, исправиш свој живот, и онда се повучеш у свој мир далеко од очију јавности.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne stajem ja ni naciju stranu. Ne mogu jer ne poznajem privatno pojedince da bi mogao kvalitetno procijenit i zato rezonujem generalno!!
Ali ili medutim.
Dajmo malo realnosti i zbilje gdje zivimo ...alooo!
Kad citam komentare, kako lijepo zvuci ova nasa dvolicnost i ta nasa gluma o neukosti koja je jos uvijek prisutna kod nekih pa i ovde na forumu.

Ti stari tragovi proslih vremena, ta prica o moralu prica o nekoj etici i nekoj dobroti- finoci. Kao da smo svi glupi pa ne vidimo u kojem sistemu zivimo i ponasamo se po utopijskom: "Kako bi trebalo"!! U danasnje vrijeme i sistemu tu gdje si.... neeeema utopije, zaboravi!!
Jos kad procitam da danasnji politicar treba da bude olicenje i prezentacija lika prvi od prvih u naroda!!!To im je glavna uloga...ma nemoj eshh!!

Davno je Brale govorijo da gradonacelnik treba da bude zvijer, tj da se ponasa ustvari kao CO jedne velike kompanije. Vodjenje grada je biznis i vijestina ne slika na zidu i PR!!

Oces li da bude gradonacelnik - fin i porodicni covjek koji ima seksualni zivot po protokolu i nije nedaj boze "nastran tj poremecen"( a ko ti je danas ne poremecen) i koji usput uzima gdje stigne i kako moze ili hoces da imas struju vodu,vrtice,bolnicu i da ti sve funkcionise koliko toliko.

Pa i da uzima i on sa strane odluci se.
Odluci se jel biras misicu koja ce da predstavlja naciju tj plebes ili cistog menadzera koji ce da vodi firmu!!

A to o moralu, etici pa zivimo u sirovom kapitalizmu gdje te jebe od jutra do sutra i sad ces mi...ti tu tvoj moral i nastranost!

Ukratko, sta sam htio reci daj mi covjeka kad u pola dva ujutro pritisnem dugme da WC vodokotlic ima vodu i skolja ispere..., pa cemo onda o moralu...!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2025, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Znate da me zaboli neka stvar za Draleta , ali ovaj članak je čisto pakovanje.

100% sa ubjedjen da je sve ovo laz. Jedina razlika što ih je sad neko posavjetovao da ne lažu direktno, jer će ih svako onda tužiti, a i ovi sto čitaju nisu baš totalne budale, sad je to uradjeno malo kulturnije i na nacin da ne rizikuješ tužbu...pa se nigdje ime i ne pominje.

Uglavnom, podrška za SNSD i naravno da cu opet glasati za njih, ali ovakve stvari nikako ne podržavam (čija god bila ideja).

Kritikuj Draleta za rasvjetu od 35miliona, za izmijene regulacionih planovova, za nerad zimske službe,most u Cesmi...X stvari...ali sta ce ti ovo.

Vrh

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]