banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jun 2014, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Cvijanovic-Kasnice-plate-i-penzije-u-RS-247276.html
Ako se ovo obistni, biće to vjerovatno i poslednji ekser za mrtvački kovčeg trenutno vladajuće koalicije...

Kaze, bilo stabilno prije poplava...kako da ne.

Dobro im dosla poplava, k'o i svjetska ekonomska kriza, da imaju opravdanje za neuspjeh. I sad ce se na to vaditi par godina, pa ako budu imali srece da nas opet strefi neka prirodna nepogoda...vulkan ako Bog da.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
UROŠ VUKIĆ je napisao:
Kada bi u nedjelju bili održani parlamentarni izbori u Republici Srpskoj, za SNSD bi glasalo 42 odsto opredijeljenih birača, za SDS 29, a za DNS 10 odsto birača.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Is ... 48437.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ahahah.

Nema teorije.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Razmišljao sam da li staviti to u smješnu stranu vijesti ili ovdje.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo prije svega vrijedja zdrav razum, preslo je nivo humora.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 23:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:lol: :lol: :lol:

GOTOV JE!! 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bogami ja bi rekao da je ovo jedan od znakova da je stolica jako uzdrmana.

Mislim nema sta logicno da ce braniti svoje pozicije jer ako odu sa vlasti slijedi kataklizma.. medjutim jebiga ovo je previse, cuj ti samo 42%. :lol: :cry:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 08:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
42% od 45% anketiranih opredjeljenih.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 08:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

neizreverbiliziran je napisao:
UROŠ VUKIĆ je napisao:
Kada bi u nedjelju bili održani parlamentarni izbori u Republici Srpskoj, za SNSD bi glasalo 42 odsto opredijeljenih birača, za SDS 29, a za DNS 10 odsto birača.

vidi stvarno piše da su istraživanje uradili 13-27 maja!!!..pa jel moguće to?? :(

ja mislio Slobo pretjeruje,kako nekad zna....kad stvarno u članku se i ne stide da napišu kad su radili istraživanje :( :(

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
A gdje je rađeno istraživanje,u kom gradu ili je to nebitno?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ajmo, Mico, razbucaj ove.
Citiraj:
IZA KULISA SEDNICE GLAVNOG ODBORA SDS-a U DUBICI
Bosić pobedio stare kadrove!

Predsednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić na jučerašnjoj sednici glavnog odbora stranke, održanoj u Kozarskoj Dubici, pobedio je "stare kadrove" - Mirka Šarovića, Momčila Krajišnika, Miću Mićića i Milovana Cicka Bjelicu - jer je uspeo da se ne kandiduje za funkciju predsednika RS, otkrivaju odlično obavešteni izvori Pressa.
KONKURENTI HTELI DA GA ELIMINIŠU Za Bosićevu smenu pripremili dva scenarija
Naime, isti izvori navode da je plan "starih kadrova" bio da ga nateraju da se kandiduje za funkciju predsednika Srpske jer bi ga tom kandidaturom eliminisali sa čela SDS-a. Eventualnom izbornom pobedom nad Miloradom Dodikom u trci za mesto predsednika RS Bosić bi morao da podnese ostavku na mesto predsednika stranke, a u slučaju izbornog neuspeha, bio bi suočen sa pritiskom da podnese ostavku zbog poraza.

Ali, stranački organi su doneli odluku u Bosićevu korist, pa će koalicionim partnerima iz Saveza za promene kao kandidati za funkciju predsednika RS biti predloženi Mićo Mićić i Ognjen Tadić, a za funkciju člana Predsedništva BiH predloženi su Mirko Šarović i Mladen Bosić koji po Statutu SDS-a, u slučaju izborne pobede u trci za tu poziciju, ne mora da podnosi ostavku na mesto predsednika stranke.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
neizreverbiliziran je napisao:
UROŠ VUKIĆ je napisao:

vidi stvarno piše da su istraživanje uradili 13-27 maja!!!..pa jel moguće to?? :(

ja mislio Slobo pretjeruje,kako nekad zna....kad stvarno u članku se i ne stide da napišu kad su radili istraživanje :( :(

Idemo onda tući po minulom radu agencije. :D

Citiraj:
Procjene izbornih pobjednika bile su potpuno pogrešne

Radi jednostavnije usporedbe podataka, Večernji analizira podatke istraživanja od veljače do travnja, a koje je, uglavnom u sklopu Crobarometra, obavila agencija Ipsos Puls.
Rezultati posljednjih izbora, onih za Europski parlament, drastično se razlikuju od rezultata istraživanja rejtinga stranaka objavljenih uoči tih izbora.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/procjen ... sne-544682

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Znaci, ipak Mile dobija.

Nisam li vec rekao da se Bosicu sprema kandidatura kako bi bio sklonjen. Ali ovaj scenario je kamen oko vrata opoziciji. Degutatno je uopste pomisliti da Tadic ima bilo kakve sanse protiv Dodika, a Micicu sigurno nije ni na kraj pameti da se kompromituje za Bosicev racun.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kolega,citajuci tvoje postove ja imam utisak da ti zivis pod staklenim zvonom,ili bar da si ostao zarobljen mislima u 2006-oj,kad je zaista vecina naroda ocekivala da RS sa Dodikom procvjeta :(

zauzvrat je dozivjela pljacku biblijskih razmjera i cudi me da ti ne vidis da ekonomski nikad nije bilo gore,bez obzira na sva ova silna zaduzivanja i prodaje nacionalnog blaga...tacno mi nekad dodje da otvorim jedan txt.doc pa da kopiram ove tvoje predikcije,i nakon 13.og oktobra ti ih citiram jednu po jednu,cim se pokusas ukljuciti u neku politicku raspravu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Док је СДС једно од "националних блага" покушавао да за ситне паре утрапи Нигеријцима...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

zauzvrat je dozivjela pljacku biblijskih razmjera i cudi me da ti ne vidis da ekonomski nikad nije bilo gore,bez obzira na sva ova silna zaduzivanja i prodaje nacionalnog blaga...

Sve je ovo tačno. I bez obzira na sve SNSD će i na ovim izborima biti najjača stranka. Ne dovoljno jaka da sama formira vlast al' Bogu hvala kod nas nikada ne fali preletača i suncokreta.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sto se RNAF tice,nadam se ad si procitao manituov post o tome i da se samo pravis nevjest..tamo se nema sta ni dodati ni oduzeti..Ali da budem do kraja iskren,ni od jedne stranke ja ne ocekujem da toj pljacki stane u kraj,jer koliko vidim niko ni iz opozicije ne smije zucnuti o tome...naravno,zbog politicke podrske Rusije Republici Srpskoj...jednostavno,cini mi se da ce to ostati jedina tabu tema i dalje...ali vidjecemo,mozda je to samo moj utisak...

Citiraj:
Sve je ovo tačno. I bez obzira na sve SNSD će i na ovim izborima biti najjača stranka. Ne dovoljno jaka da sama formira vlast al' Bogu hvala kod nas nikada ne fali preletača i suncokreta.

i za tebe cu jedan txt dokument.. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Citiraj:

i za tebe cu jedan txt dokument.. :D

Slobodno. Odmah zapiši i ovo...SDS ima šansu da pobijedi na izborima samo ako uspije animirati ogroman broj nepredjeljenih. Sa ljudima koji vode SDS oni ne mogu animirati ni raju iz svog ulaza.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sjecas se kako si me 2012 mjesecima ubjedjivao da ce boris tadic pomesti tomu grobara i vucica? :wink:

zoka,zoka,kako brzo zaboravljas...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2014, 20:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Jbg, nisam računao na njemačku i američku pomoć SNS-u. Al' nije da se ni ti nisi prevario u prognozama izbora u Srbiji, samo one izbore ranije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]