banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2012, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Citiraj:
Televizijski duel predsedničkih kanidata Borisa Tadića i Tomislava Nikolića održaće se 16. maja, na Prvom programu RTS-a, objavila je večeras ta televizija na svom sajtu.

Drugi krug predsedničkih izbora biće održan 20. maja.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Mislim da je na prvim izborima kod nas bilo priča da je za SDS glasalo u nekim mjestima 105%, HDZ 120%, itd... Ili je izlaznost bila toliko. Znam da sam se odvalio smijati kad asam čuo to na dnevniku. Mrtav hladan čovjek to reče i ostade živ :) Igrali se naši demokratije, a strancima trebala nova "demokratski" izabrana vlast... pa se nisu ni oni bunili.

Ne znam kako je u Srbiji. Da li je moguće glasati i na mjetu gdje nisi na spisku, pa to kasnije provjere ili sl. Ali ovo da je neko osvojio 148% glasova :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
danijell je napisao:
Mislim da je na prvim izborima kod nas bilo priča da je za SDS glasalo u nekim mjestima 105%, HDZ 120%, itd... Ili je izlaznost bila toliko. Znam da sam se odvalio smijati kad asam čuo to na dnevniku. Mrtav hladan čovjek to reče i ostade živ :) Igrali se naši demokratije, a strancima trebala nova "demokratski" izabrana vlast... pa se nisu ni oni bunili.

Ne znam kako je u Srbiji. Da li je moguće glasati i na mjetu gdje nisi na spisku, pa to kasnije provjere ili sl. Ali ovo da je neko osvojio 148% glasova :lol:

Ima i 200 i kusur kasnije... :?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 03:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Što bi rek'o Šojić: ,,Pokrađeni smo!''
1. Izborna krađa u Zaječaru, svi delovi video priloga:
http://www.vaseljenska.com/vesti/izborn ... lovi-video

2. Pronađen džak sa izbornim listićima u Nišu:
http://www.vaseljenska.com/vesti/nis-pr ... -listicima

3. Dveri traže uvid u nevažeće listiće i novo prebrojavanje glasova:
http://www.youtube.com/watch?v=GcymYSME ... ture=share
http://www.vaseljenska.com/vesti/bosko- ... je-glasova

Zato se organizuju protesti:
http://facebookreporter.org/2012/05/08/ ... 1%80%D0%B0 širite ovo po prosrpsim stranicama na fejsu.

A sad još malo stare dobre srpske izdaje (najnovijeg datuma):
1. http://www.youtube.com/watch?v=wev7lE6HGmY
2. http://www.youtube.com/watch?v=vKnN3MLjIDs
Da, da, to su baš oni, koji su pre tačno godinu dana pevali pesmu o heroju Ratku Mladiću (dan nakon njegovog hapšenja je spevali) i u toj pesmi bacali drvlje i kamenje po ovima kojima sad pevaju i koji su ga uhapsili, čak i Gavrila Principa prizivali da ih pobije. Eeee tugo srpska. :(

Što se tiče TV duela Tadića i Nikolića, mogu samo reći da se Toma sjeb'o, to je on blefirao kad je pozivao tadića, a ovaj ga doček'o na zicer. Sad verbalno ima da ga rasturi, ali ionako bi izgubio, jer Tadićija su već zvanično podržali Dinkić, Palma, Vuk Drašković, a očekuje se da to uskoro i zvanično urade Čeda i Dačić, a Albanjerosi su takođe dobili upustvo da ga podrže, samo ne tako direktno i javno, kao i većina ''bošnjaka''. Dok s druge strane stara dobra srpska sujeta neda Koštunici, Dverima i SRS-u da podrže nevernog Tomicu, mada realno nije ni zaslužio zbog izdaje radikala i pljuvanja po Dverima, ali ipak bolje i njega izabrati nego dozvoliti da ovaj Tiranin i srbomrzac n astavi harati još 5 dugih godina. Koštunica mu je kao poslao neko ''tajno'' pismo u kome piše neki rebus tipa ako bi, kad bi, možda bi, pod uslovom, trebalo bi bla bla bla...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 04:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ja da sam u srbiji isto bi glasao za dveri i vjerovatno je došlo do krađe, ali gro glasova koji su mogli nešto da promjene su otišli u sns i to ne juče, već prije 3-4 godine. tako da promjena u srbiji objektivno i nije bila moguća i to su izbori potvrdili.

ali, ne odlučujemo mi, odlučuje se sve u trouglu rusija-kina-usa(izrael), i stvari može da promijeni (iako ovo zvuči na prvu ludo i iracionalno) samo nuklearni rat između irana i izraela. to je jedina šansa za paradigma shift u pravom smislu riječi i potpuno drugačije odnose na terenu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dinkić, Palma, Drašković i Jovanović podržali Tadića, Ilić Nikolića, prema blicu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
@Danny,
ne mogu vjerovati da te u tim godinama zanimaju ove pizdarije.
Msm kada sam bio u tvojim godinama pucao mi je qrac za politiku i sve ostalo, a još imaš Švecko državljanstvo i baviš se ovim đubretom i govnarima ovdje :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa i ne zanimaju toliko, ali nekada zna biti interesatno, što nađem u blicu to postavim ovdje. Trenutno sam u RS, pa baš preko foruma, novina i ostalih oblika informisanja uzimam kratke teze, trebam da napravim jedan rad oko političke situacije na Balkanu, naročito u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ček, je l' to Švedi vrše ispitivanje neko o nama ili si to dobio u Ekonomskoj?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Danny - agent ŠveCke obavještajne službe...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Ček, je l' to Švedi vrše ispitivanje neko o nama ili si to dobio u Ekonomskoj?

U SWE. Drugačija je škola tamo, ankete, sastavi, razni radovi i slično. Lakše se i bolje uči od ovoga ispredavaj lekciju-nauči lekciju-sljedeći čas ispitujemo tu lekciju.

Dosta je osjetljiva tema, obuhvata se čitav onaj period od pada komunizma, dolaska nacionalnih struktura na vlast, rat, period poslije rata i stanje sada, ja ću u svakom slučaju iznijeti svoje viđenje istine. Ne smiješ nigdje prenagliti u radu jer su Švedi mnogo više na strani Bošnjaka, nego na našoj, to jest jedino ono što su im oni ispričali i znaju, neće ti to reći javno, ali je otprilike tako. Mislim da ću sastaviti dobro.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

De ti nas napucaj dobro, reci da Srbi trpe torturu od strane Bošnjaka i da nam je grozno ovdje. Kad smo već kod toga de ti njima reci da ovdje još rat traje...

EDIT: Inače ovaj prvi dio nije daleko od istine...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: Ne može to baš tako. Cijeni se umjerenost u ovom slučaju.

U stvari moji i njihovi stavovi u vezi rata i perioda prije rata se ne razlikuju previše, rat nije trebao da se desi i trebalo se nastojati mirnom razdruživanju, sve strane su vršile velike zločine i tako dalje, ali će oni u zaključku reći da su rat počeli krvožedni Srbi, a ja ću reći drugačije. Navešću sve ono sa čime narod ima problema ovdje. U svakom slučaju zeznuta situacija jer ljudi nisu baš Srbima naklonjeni, što zbog mafije, što zbog rejtinga koji smo dobili od Bošnjaka. U mom slučaju je drugačije, jer sam ja iz ovih što su došli 70-tih.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako malo ispitaš videt ćeš da su Srbi po svaku cijenu željeli izbjeći rat, ali muslimanima to nikako nije odgovaralo, o tome govore svi sastanci, dogovori i međ. konferencije, a govore i mnogi muslimani.
Pa jebote Karadžić ih je molio da ne ulaze u rat kakda je govorio; "...put kojim vodite Bosnu i Hercegovinu je ista ona autostrada pakla i stradanja kojem su pošle Slovenija i Hrvatska. Nemojte misliti da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao a Muslimanski narod možda u nestanak. Muslimani se ne mogu odbraniti ako ovdje bude rat ...".

Znači ovo bolesni mungosi interpretiraju kao prijetnju i često to koriste kao tobože dokaz kako su im Srbi prijetili ratom. Međutim svakom iole polupismenom je jasno da ih čovjek poziva na dogovor i mir, u suštini ih moli, istovremeno ih upozoravajući na katastrofalne posljedice eventualnog sukoba rata.
Ovo je samo jedno od mnogih iskrivljenih tumačenja i muslimanskih kleveta i laži te namjernog iskrivljavanja konteksta.

Dokazivanje ovoga je pišanje uz vjetar, jer ljude obično ne zanima istina, zato im svima lijepo jebi majku i reci,; da, mrzim muslimane i ne želim sa njima imati dodira, popušite mi ga svi odreda... i to je to, ša se imaš ubjeđivati sa njima.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Dokazivanje ovoga je pišanje uz vjetar, jer ljude obično ne zanima istina, zato im svima lijepo jebi majku i reci,; da, mrzim muslimane i ne želim sa njima imati dodira, popušite mi ga svi odreda... i to je to, ša se imaš ubjeđivati sa njima.

OFM moj i tvoj način nije isti, uz dužno poštovanje mislim da griješiš. Ako to uradim samo ću im dati povod da me nazovu primitivcem. Muslimane ne mrzim, jer je mržnja osjećanje koje proizilazi iz straha, a ja se njih ne bojim, ali me ne zanimaju i ne želim imati nikakvog kontakta sa njima, apsolutno nebitni. To je to.

A i ako bih to rekao što si ti predložio dobio bi veliku kaznu. Moraš razumjeti da nisam takav tip, nisam naučio stvari raditi na taj način. Ljude sa kojima ja radim zanima istina i žele da čuju i drugu stranu. To su ljudi koji su visoko obrazovani, sa njima se ne može manipulisati propagandom te je i njima sumnjivo to da li je moguće da je baš sve onako kako su opisali bošnjaci: mi dobri, samo se branili , Srbi zli.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da ne idemo više u off samo ću reći, njih da zanima istina znali bi je, jer im je ispred nosa.
Zaboli njih kua za istinom moj Danny, naivan si i mlad, samo se beze trošiš dokazivanjem istine.
Vidiš moj potpis, oni me nazovu Brejevcem, a ja njima kaem ponosim se time i pušite mi ga..

Nači bombarduju nam zemlju, ubijaju nas, podržavaju naše neprijatelje, a sigurno to ne rade u ne znanju, i još treba da im nešto objašnjavamo, da im dokazujemo, što je najgore i da im se kao pravdamo :roll:
Ma jebat im mater svima odreda, eto šta trebamo i gotovo.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Što se tiče TV duela Tadića i Nikolića, mogu samo reći da se Toma sjeb'o, to je on blefirao kad je pozivao tadića, a ovaj ga doček'o na zicer. Sad verbalno ima da ga rasturi, ali ionako bi izgubio, jer Tadićija su već zvanično podržali Dinkić, Palma, Vuk Drašković, a očekuje se da to uskoro i zvanično urade Čeda i Dačić, a Albanjerosi su takođe dobili upustvo da ga podrže, samo ne tako direktno i javno, kao i većina ''bošnjaka''. Dok s druge strane stara dobra srpska sujeta neda Koštunici, Dverima i SRS-u da podrže nevernog Tomicu, mada realno nije ni zaslužio zbog izdaje radikala i pljuvanja po Dverima, ali ipak bolje i njega izabrati nego dozvoliti da ovaj Tiranin i srbomrzac n astavi harati još 5 dugih godina. Koštunica mu je kao poslao neko ''tajno'' pismo u kome piše neki rebus tipa ako bi, kad bi, možda bi, pod uslovom, trebalo bi bla bla bla...

Апсолутно овај тв дуел за Тому није добар из више разлога. Једноставно и у неким ранијим дуелима Тома је био губитник истих. Без обзира на некакве гласове у току тих емисија и све остало. Тадићи се у дуелима базира на умјерене изјаве без много оптужби,док се Николић углавном базира на оно што не ваља,а не оно што би он урадио да буде боље. Што се подршке тиче она је и у првом кругу била на страни Тадићија,тако да нема сумње да ће будући предсједник бити стари нови Борхан.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
old fashion men je napisao:
@Danny,
ne mogu vjerovati da te u tim godinama zanimaju ove pizdarije.
Msm kada sam bio u tvojim godinama pucao mi je qrac za politiku i sve ostalo, a još imaš Švecko državljanstvo i baviš se ovim đubretom i govnarima ovdje :roll:

зар ти ниси рек`о да си баш негдје у његовим годинама евентуално пар година касније дошао овамо као добровољац негдје са запада?

дени, ја подржавам твој систем рада. сваки облик дивљања и показивања зуба пред странцима само оправдава слику која је о нама створена.
у контакту са њима треба бити умјерен и културан, изњети само истину и чињенице и то ће онда људе натјерати на размишљање.
вриједи такође да се истина може сазнати, уколико то неко жели, али реално, колико једног шведа занима тамо неки балкан?
он чује оно на телевизији, то му пренесе његова влада и он вјерује у то. свака прилика да се прича о томе треба да се максимално искористи и да се продамо на фињака.

иначе, што се тиче избора..

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri- ... -dveri.php

1. НИЈЕ НАМ ДОЗВОЉЕН УВИД У ГЛАСОВЕ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ (наводно, они се не налазе ту);

2. У ЛЕСКОВЦУ НА СВАКОМ БИРАЧКОМ МЕСТУ ИМА МИНИМУМ 5 ПОНИШТЕНИХ ГЛАСОВА ЗА ДВЕРИ!

3. У ИЗБОРНОМ МЕСТУ БР. 19, ЛЕСКОВАЦ, У КОВЕРТИ ЈЕ 15 ЛИСТИЋА, У ЗАПИСНИКУ САМО 1!!!

4. ТЗВ. БЛАНКО ЛИСТИЋИ (НЕПОПУЊЕНИ) СУ РАЗЛИЧИТЕ ГРАМАЖЕ И БОЈЕ!!!

5. ЗАЈЕЧАР: ТАКОЂЕ ПОНИШТЕНИ ГЛАСОВИ ДВЕРИ ХЕМИЈСКОМ ДРУГАЧИЈЕ БОЈЕ!

6. ПОСЛЕ ПРЕГЛЕДА, УТВРЂЕНО ЈЕ ДА СУ ОПШТИНСКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ (У КОЈИМА ДВЕРИ НЕМАЈУ ЧЛАНОВЕ) ПРЕПРАВИЛЕ 90% ЗАПИСНИКА НА ТЕРИТОРИЈИ ВИШЕ ОКРУГА!!!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Da samo ima i tradicija svoju moć, a ona kaže k'o vodi u prvom krugu, izgubi u drugom, tako je bar pre bilo u Tominom slučaju, a da li će sad biti isto i u Tadićijevom ili će ga rasturiti sa još većom razlikom (vrlo verovatnije) videćemo.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2012, 20:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne vidim ja zašto bi se vršila izborna manipulacija kontra Dveri. Pa oni bi u najboljem slučaju mogli imati jednog poslanika.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]