Rocker je napisao:
Ovaj čoek je lud 100%:
Citiraj:
Vukanović kaže da uprkos takvim izjavama, on i njegova stranka imaju veliku podršku građana iz FBiH.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vukanov ... /251001068Vidim Rocker opet nisi za SNSD al gle čuda mrziš sve ljude koje isti označava. Mora da je i taj Karan dobar lik, zna ga ujak od strica, bio sa njim na ratištu, pokazao se kao borac. A i pomogao je dosta ljudi ovako što znam, jedna porodica iz okoline Gradiške tražila pomoć, on im sagradio kuću.
Čisto da vidimo kakav je Rocker manipulator, a kakav je ustvari Vukan i kako je on to vješto izvukao iz konteksta.
Citiraj:
U razgovoru za Klix.ba, Vukanović je podsjetio da nedavne izjave iz SDP-a, ali i SDA. Naime, Vukanovića je prvo verbalno napao zamjenik premijera Federacije BiH SDP-ov Vojin Mijatović, zatim je u svojim napadima dobio zvaničnu podršku SDP-a, a u međuvremenu je i Bakir Izetbegović poručio da se sa SNSD-om ipak može sarađivati. Vukanović kaže da uprkos takvim izjavama, on i njegova stranka imaju veliku podršku građana iz FBiH.
"Mi uživamo jednako povjerenje ljudi i u FBiH i u RS-u i to je nešto na šta sam ja ponosan - da ljudi koji su obespravljeni, bez obzira na vjeru i naciju, podržavaju i prepoznaju našu borbu i iskrenost i ne misle ovo što smo prethodnih dana gledali od SDP, najprije od Vojina Mijatovića, da smo Dodik i ja isti", kazao je Vukanović.
On zatim podsjeća na nekoliko razlika između njega i Dodika, koje ljudi ne bi trebali zaboraviti.
"Imate mene koji sam prvi u BiH rekao, što niko ni od bošnjačkih i hrvatskih političara nikad nije smio da kaže, da ne treba Zagreb i Beograd da nam kroje kapu. Uvijek sam govorio da treba poštovati BiH u skladu s Dejtonskim sporazumom i da je ova zemlja po mjeri, za razliku od Dodika koji govori da je ova zemlja nemoguća i pravi opstrukcije da bi ona propala. Uprkos tome, imate izjave iz SDP-a da smo Dodik i ja isti. Takva vrsta neprijateljskog odnosa dijela SDP-a, uz nevjerovatne izjave Bakira Izetbegovića da treba čekati da Dodik ode i da će onda SNSD biti dobar. Dakle, mi koji smo ekstremno korektni, vodimo racionalnu politiku, trudimo se da ova zemlja funkcioniše, nismo imali ratnohuškačke izjave, jezik mržnje, nismo nikoga uvrijedili, opet nas pokušavaju diskreditovati i poniziti", poručio je Vukanović.
Kada čovjek namjerno želi da kroji neku priču, onda izvuče samo ovaj dio. Kada je čovjek objektivan, onda pročita čitav tekst. Čitava današnja paradigma demonskih medija se svodi na ovakav primjer kao što je Rockerov zaključak. Samo istina i objektivnost stradaju.