banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 17:22 Danas je 28 Mar 2026, 17:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2025, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
a koga bi ti iz sds-a ponudio....stranka duboko podjeljena na istok i na zapad,ko god da se od zvučnijih isprsi za kandidata za očekivati je da će biti bojkotovan na izborima zavisno iz kog dijela rs-a dolazi.....to je jedina kalkulacija...na kraju krajeva i Miličević je ,dajući podršku Blanuši napomenuo da će se striktno obraćati pažnja koliko će Blanuša dobijati glasova iz posvađanih blokova pa da se vidi ko je vjera a ko nevjera.
Ta priča koju ti serviraš nagoni vodu na crveni točak...pametan si momak.vjerujem da to radiš nesvjesno.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ja bih rekao, ko planira iz stranke da se kandiduje iduce godine, treba da se kandiduje i sad pa da stranka odluci ko ce ici.
to je meni najpostenije. ne mora u punom kapacitetu da se zalegne, da se ne trose pare ni ljudi, ali idealna prilika da se testiraju i stranka i koalicija.

kod onih drugih tih problema nema, za razliku od sds koji je zadrzao bar tu crtu "demokraticnosti" tamo je jedna glava i tjt.
njihov talenat je da svaku pricu nekako spinuju i okrenu tako da mozda ovo sto ja sad govorim tebi i vuce na tu stranu, al ja nemam taj osjecaj i namjeru pogotovo.
na kraju krajeva, ti znas tamo taj podmladak pa mozes i da kazes... koliko ih ima da moze suvislu konverzaciju, dijalog ili debatu da izgura u fer uslovima recimo sat vremena!?

za opoziciju izbori iduce godine su zicer nad zicerima. od rata naovamo veceg nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
_зока je napisao:
Ne,ćete valjda izaći na izbore?

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Нисам планирао, али не могу пропустити прилику да гласам против Карана. Да су кандидати Ђајић или Сања Вулић па и некако, али мора се бар покушати да он не прође.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
_зока je napisao:

Prvo glasanje na koje necu izaci od kako imam pravo glasa.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
na kraju krajeva, ti znas tamo taj podmladak pa mozes i da kazes... koliko ih ima da moze suvislu konverzaciju, dijalog ili debatu da izgura u fer uslovima recimo sat vremena!?

0,01% :(

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ја ћу изаћи да гласам за Бланушу јер ако и није нови краљ Пeтар I, у сваком смислу је веома коректан и остварен човјек, без мрље и препоручујем исто свима "неодлучнима" и "резигниранима", јер иако је јасно да неће побиједити, блам би био да такав кандидат добије типа 25% гласова па да грми "не може нам нико ништа".
Мало да се ипак продрма кавез. Нека има 42% да ови ипак виде да људи преферирају пристојност, наспрам шатре на Мањачи и миловања Бресквице пред камерама, нека их копка.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja ne vjerujem da ce izaci ukupno 30% biraca. Ja vrlo vjerovatno necu, ne da mi se :D

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ako bude veliki listić moglo bi se svašta nacrtati :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 18:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
skypostman je napisao:
_зока je napisao:

Prvo glasanje na koje necu izaci od kako imam pravo glasa.
Isto.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovaj čoek je lud 100%:

Citiraj:
Vukanović kaže da uprkos takvim izjavama, on i njegova stranka imaju veliku podršku građana iz FBiH.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/vukanov ... /251001068

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Rocker je napisao:
Ovaj čoek je lud 100%:

Citiraj:
Vukanović kaže da uprkos takvim izjavama, on i njegova stranka imaju veliku podršku građana iz FBiH.

И горе ствари од тога је изрекао у том интервјуу па не знам више ни како да га назовем. Луталица, ајде да се најблаже могуће изразим и без увредљивих термина...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 06:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim da će ovi forumski pritajeni crvendaći bojkotovati izbore....dobro.i to je napredak :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 07:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mi, crvendaći, ne glasamo za SNSD. Za njih glasaju i na njihovim listama se kandiduju dojučerašnji SDS-ovci.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da,stvaraju gužvu...pa ne možete od njih doći do izražaja
al opet kontam....nije do njih

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Rocker je napisao:
Ovaj čoek je lud 100%:

Citiraj:

Vidim Rocker opet nisi za SNSD al gle čuda mrziš sve ljude koje isti označava. Mora da je i taj Karan dobar lik, zna ga ujak od strica, bio sa njim na ratištu, pokazao se kao borac. A i pomogao je dosta ljudi ovako što znam, jedna porodica iz okoline Gradiške tražila pomoć, on im sagradio kuću.

Čisto da vidimo kakav je Rocker manipulator, a kakav je ustvari Vukan i kako je on to vješto izvukao iz konteksta.

Citiraj:
U razgovoru za Klix.ba, Vukanović je podsjetio da nedavne izjave iz SDP-a, ali i SDA. Naime, Vukanovića je prvo verbalno napao zamjenik premijera Federacije BiH SDP-ov Vojin Mijatović, zatim je u svojim napadima dobio zvaničnu podršku SDP-a, a u međuvremenu je i Bakir Izetbegović poručio da se sa SNSD-om ipak može sarađivati. Vukanović kaže da uprkos takvim izjavama, on i njegova stranka imaju veliku podršku građana iz FBiH.

"Mi uživamo jednako povjerenje ljudi i u FBiH i u RS-u i to je nešto na šta sam ja ponosan - da ljudi koji su obespravljeni, bez obzira na vjeru i naciju, podržavaju i prepoznaju našu borbu i iskrenost i ne misle ovo što smo prethodnih dana gledali od SDP, najprije od Vojina Mijatovića, da smo Dodik i ja isti", kazao je Vukanović.

On zatim podsjeća na nekoliko razlika između njega i Dodika, koje ljudi ne bi trebali zaboraviti.

"Imate mene koji sam prvi u BiH rekao, što niko ni od bošnjačkih i hrvatskih političara nikad nije smio da kaže, da ne treba Zagreb i Beograd da nam kroje kapu. Uvijek sam govorio da treba poštovati BiH u skladu s Dejtonskim sporazumom i da je ova zemlja po mjeri, za razliku od Dodika koji govori da je ova zemlja nemoguća i pravi opstrukcije da bi ona propala. Uprkos tome, imate izjave iz SDP-a da smo Dodik i ja isti. Takva vrsta neprijateljskog odnosa dijela SDP-a, uz nevjerovatne izjave Bakira Izetbegovića da treba čekati da Dodik ode i da će onda SNSD biti dobar. Dakle, mi koji smo ekstremno korektni, vodimo racionalnu politiku, trudimo se da ova zemlja funkcioniše, nismo imali ratnohuškačke izjave, jezik mržnje, nismo nikoga uvrijedili, opet nas pokušavaju diskreditovati i poniziti", poručio je Vukanović.

Kada čovjek namjerno želi da kroji neku priču, onda izvuče samo ovaj dio. Kada je čovjek objektivan, onda pročita čitav tekst. Čitava današnja paradigma demonskih medija se svodi na ovakav primjer kao što je Rockerov zaključak. Samo istina i objektivnost stradaju.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citirao sam recenicu kliks novinara, a ne Vukana.
Ti svakako ne razumijes da ja nemam nista protiv njega, ako ispratis neke starije postove to se moze vidjeti. Vukan ne izlazi na izbore u federaciji, otud mu takav vidnpodrske i ne treba. A da ne pricamo o tome koliko mu ta federalna ljubav u stvari steti u njegovoj izbornoj bazi.

To su jednostavno stvari koje bi on trebao znati.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 11:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
ElPadrino je napisao:
Rocker je napisao:
Ovaj čoek je lud 100%:

Citiraj:

Vidim Rocker opet nisi za SNSD al gle čuda mrziš sve ljude koje isti označava. Mora da je i taj Karan dobar lik, zna ga ujak od strica, bio sa njim na ratištu, pokazao se kao borac. A i pomogao je dosta ljudi ovako što znam, jedna porodica iz okoline Gradiške tražila pomoć, on im sagradio kuću.

Čisto da vidimo kakav je Rocker manipulator, a kakav je ustvari Vukan i kako je on to vješto izvukao iz konteksta.

Citiraj:
U razgovoru za Klix.ba, Vukanović je podsjetio da nedavne izjave iz SDP-a, ali i SDA. Naime, Vukanovića je prvo verbalno napao zamjenik premijera Federacije BiH SDP-ov Vojin Mijatović, zatim je u svojim napadima dobio zvaničnu podršku SDP-a, a u međuvremenu je i Bakir Izetbegović poručio da se sa SNSD-om ipak može sarađivati. Vukanović kaže da uprkos takvim izjavama, on i njegova stranka imaju veliku podršku građana iz FBiH.

"Mi uživamo jednako povjerenje ljudi i u FBiH i u RS-u i to je nešto na šta sam ja ponosan - da ljudi koji su obespravljeni, bez obzira na vjeru i naciju, podržavaju i prepoznaju našu borbu i iskrenost i ne misle ovo što smo prethodnih dana gledali od SDP, najprije od Vojina Mijatovića, da smo Dodik i ja isti", kazao je Vukanović.

On zatim podsjeća na nekoliko razlika između njega i Dodika, koje ljudi ne bi trebali zaboraviti.

"Imate mene koji sam prvi u BiH rekao, što niko ni od bošnjačkih i hrvatskih političara nikad nije smio da kaže, da ne treba Zagreb i Beograd da nam kroje kapu. Uvijek sam govorio da treba poštovati BiH u skladu s Dejtonskim sporazumom i da je ova zemlja po mjeri, za razliku od Dodika koji govori da je ova zemlja nemoguća i pravi opstrukcije da bi ona propala. Uprkos tome, imate izjave iz SDP-a da smo Dodik i ja isti. Takva vrsta neprijateljskog odnosa dijela SDP-a, uz nevjerovatne izjave Bakira Izetbegovića da treba čekati da Dodik ode i da će onda SNSD biti dobar. Dakle, mi koji smo ekstremno korektni, vodimo racionalnu politiku, trudimo se da ova zemlja funkcioniše, nismo imali ratnohuškačke izjave, jezik mržnje, nismo nikoga uvrijedili, opet nas pokušavaju diskreditovati i poniziti", poručio je Vukanović.

Kada čovjek namjerno želi da kroji neku priču, onda izvuče samo ovaj dio. Kada je čovjek objektivan, onda pročita čitav tekst. Čitava današnja paradigma demonskih medija se svodi na ovakav primjer kao što je Rockerov zaključak. Samo istina i objektivnost stradaju.

:lol: A zašto se ti toliko upinjes da dokažeš Rokeru da je Roker za SNSD? Šta ti imaš od toga osim manipulacije ne svojim već njegovim mišljenjem?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 12:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Za idiote koji se ovde ponašaju isto kao i ovi evropski talibani, ovde izgleda treba napisati, biti za SNSD ili ne biti nije pitanje života i smrti, morala, inteligencije, kulture ili šta već, vec ličnog izbora političke opcije koja mu se iz ma kog razloga sviđa.

Ako je, može mu se i ima na to pravo, koji ste vi faktor da nekog prozivate zbog drugačijeg misljenja. Sami niste u stanju ni da se zacrvenite zbog toga a glumite ovde kojekakve "moralne" ili "inteligentne" vertikale.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2025, 13:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Jeste burazeru, pitanje je života i smrti, kada imaš secikese, lopove i ološe na vlasti koji već 20 godina kradu, šenluče, srozavaju i državu i institucije i sve što su ovi naši napaćeni preci napravili krvareći u rovu.
Kada mi je pola familije otišlo preko jer ne želi da za svaki papir, papirić, a da ne pričam doktora, mora zvati tetku strinu ili ujnu, dok neki tamo sve to dobijaju kao od šale "jer znaju nekog".
Kada ljude pregaze autom, dignu ih bombom ili bilo šta slično pa niko ne odgovara.
Kada te isprebija, maltretira i gazi, a ti ne smiješ ništa uradit jer je "neko njegov tamo negdje na visokoj poziciji".
Kada se banda po džipovima kurči, radi šta želi i šta sve ne, a ti ne smiješ prstom maknuti.
Kada ti izbije po par stotina mjesečno jer ti dijete ne može dobiti vrtić zato što je ujna od strica sredila bodove svome sestriću.

I na kraju krajeva, jeste pitanje života i smrti, kada te bandit koji je ratni profiter hoće poslati u rov zato što se prepao za svoju guzicu, svoje pokradene milione, vile na Dedinju i ostale nekretnine, pa bih ja koji nikad ništa od ove države nisam dobio, trebam ići ginuti zbog njega.

Vrh

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]