banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 15:23 Danas je 28 Mar 2026, 15:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2025, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Karan novi el Presidente

Citiraj:
Dodik za RTRS iz Sočija: Kandidat SNSD za predsjednika Srpske Siniša Karan (VIDEO)

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=616473

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Balkanska komisija SAD + Rusija o Balkanu = Japanska komisija o Japanu ili Juzno Korejska komisija o J. Koreji SAD + Kina. :lol:
Koje su to budalestine.

Ameri nisu htijeli nikakvu pricu sa Rusima oko Ukrajine, koja je na samoj Ruskoj granici, Ruski trbuh a sad bi trebali prihvatit pricu o Balkanu gdje su 99% prisutni.
Mislim daj malo vise...!!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Choban je napisao:
Karan novi el Presidente

Citiraj:
Dodik za RTRS iz Sočija: Kandidat SNSD za predsjednika Srpske Siniša Karan (VIDEO)

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=616473

Ај добро. Боље него нпр. Владо Ђајић, или да се нико не кандидује па да дође неки нови Војин Мијатовић, па ајд му забрани улаз у палату... или Вукан који махнита... нова папазјанија. Овако купујемо неки предах и бар се нешто мијења па макар и козметички.
Ни позиција ни опозиција не може тврдити да овдје имају моралну предност јер су и једни и други пристали на "Шмитове изборе". Али као што рекох, сматрам то реалном политиком, колико изнуђеном.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 17:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Iskreno sam se nadao kandidaturi Zmaja ili dr. Đajića. Kao bi tek onda bilo lijepo.....

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Treba nova anketa, da vidimo sta forumasi ne znaju hahah.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Nisam nesto pisao na temi jer mi neke stvari nisu bile najjasnije. Ono sto vidim da su stranci ubacili u visu brzinu i da se sad vec ozbiljno rade da sjebu Dodika, a to mi je znak da je sve do sada Dodik radio bas onako kako treba. I dalje nisam jos načisto oko izbora, pa neću nešto pretjerano prognozorati šta će biti...ja sam i dalje mišljenja da je SNSD trebao bojkotovati izbore i pustiti da ovaj Blanusa pobjedi.Ne kontam koje su najgore stvari (za SNSD) koje predsjednik mzoe uraditi na toj poziciji.

Sto se kandidata tice, o Blanusi nista posebno ne znam, nisam čuo nista dobro,niti loše...jedino što znam da je profesor na ETFu i čini mi se da je bio u onom dokumentarcu Studentska brigada.

Karan manje više isti...ni smrdi,niti mirise.. činjenica da niti jedan kandidat ne izaziva neke negativne emocije, da covjeka iritira (kao npr. Draško).

Ono što me zanima, postoji li šansa da nakon ovih izbora,nekom gimnastikom izvedu da ne bude izbora iduće godine,pošto valjda u zakonu uopšte ne postoje pojam vanrednih izbora.A ako neste ne piše...onda možeš svakako tumačiti.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
wizzy_bl je napisao:
Ono što me zanima, postoji li šansa da nakon ovih izbora,nekom gimnastikom izvedu da ne bude izbora iduće godine,pošto valjda u zakonu uopšte ne postoje pojam vanrednih izbora.A ako neste ne piše...onda možeš svakako tumačiti.

Ne.
Idu redovni izbori iduće jeseni.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ali pošto si sve ovo nelegalno uradili,preko Smita...sta im fali i to odraditi,pa da prica bude završeno, naravno ako ne pobjedi SNSD kandidat. Kontam da bi to mogao biti razlog zašto su uopšte i izašli sa kandidatom...drugi razlog ne vidim.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Nisam nesto pisao na temi jer mi neke stvari nisu bile najjasnije. Ono sto vidim da su stranci ubacili u visu brzinu i da se sad vec ozbiljno rade da sjebu Dodika, a to mi je znak da je sve do sada Dodik radio bas onako kako treba. I dalje nisam jos načisto oko izbora, pa neću nešto pretjerano prognozorati šta će biti...ja sam i dalje mišljenja da je SNSD trebao bojkotovati izbore i pustiti da ovaj Blanusa pobjedi.Ne kontam koje su najgore stvari (za SNSD) koje predsjednik mzoe uraditi na toj poziciji.

Sto se kandidata tice, o Blanusi nista posebno ne znam, nisam čuo nista dobro,niti loše...jedino što znam da je profesor na ETFu i čini mi se da je bio u onom dokumentarcu Studentska brigada.

Karan manje više isti...ni smrdi,niti mirise.. činjenica da niti jedan kandidat ne izaziva neke negativne emocije, da covjeka iritira (kao npr. Draško).

Значи морали смо чекати инцидентне изборе да се појаве пристојни кандидати који никог не иритирају :lol:
Ко нас је клео, није дангубио.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
wizzy_bl je napisao:
Ali pošto si sve ovo nelegalno uradili,preko Smita...sta im fali i to odraditi,pa da prica bude završeno, naravno ako ne pobjedi SNSD kandidat. Kontam da bi to mogao biti razlog zašto su uopšte i izašli sa kandidatom...drugi razlog ne vidim.

Nelegalno preko Šmita je i aminovana izborna krađa na prošlim predsjedničkim izborima....ne može sad biti nelegalno a onomad legalno.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ево, велештовани портал SrpskaInfo мало полива ЕТФ-овце. Ништа зоон политикон, значи само професионалци...

https://srpskainfo.com/politika/blanusa ... fakulteta/

Citiraj:
Završiti ekstremno težak fakultet, magistrirati, doktorirati i sve to "pustiti niz vodu" zarad politike! Zvuči nevjerovatno, ali dešava se i to ne samo poslovično ambicioznim ljekarima, nego i sa inženjerima sa Elektrotehničkog fakulteta.

К'о да је маторим људима више до извода и интеграла. Ако су нормални и имају прилику, гледају да се негдје увале и узимају плату. Нека се амбициозна омладина свађа са Фуријеом.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Fiki što kasniš ?

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/P ... uke/930269

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Citiraj:
a to mi je znak da je sve do sada Dodik radio bas onako kako treba.

Radio šta i za koga? Za narod, za Republiku Srpsku?
:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2025, 22:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Za njegovu ulicu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 08:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Jel to još nije riješeno?

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 09:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Blanuša je onomad pričao na skupu Pravda za Davida. Istupio kao intelektualac, akademski građanin, profesor, na uštrb i karijere i potencijalnih problema i sankcija povodom takve "svojeglavosti", u akademskoj zajednici gdje je polovina kupljenih političarskih poltrona, a polovina uhljebljeni i prestrašeni.

Sa druge strane bezmozgaš, podanik, za kojeg smo vidjeli kako je prošao kod velikog gazde, samim tim poltron.

Da se ne ulazi u dublju analizu, pametnom dosta.

Sad je samo pitanje da li je ovaj narod toliko glup i otupio od svega što mu se servira zadnjih 20 i kusur godina (+ svi ovi pošteni i časni što su napustili ovu prčiju). Meni se čini da jeste, pa će ovi da jašu dok ne pocrkaju tj. dok ih ne izjede to zlo i moć i gordost i pohlepa.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 09:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne,ćete valjda izaći na izbore?

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ElPadrino je napisao:
Blanuša je onomad pričao na skupu Pravda za Davida. Istupio kao intelektualac, akademski građanin, profesor, na uštrb i karijere i potencijalnih problema i sankcija povodom takve "svojeglavosti", u akademskoj zajednici gdje je polovina kupljenih političarskih poltrona, a polovina uhljebljeni i prestrašeni.

Sa druge strane bezmozgaš, podanik, za kojeg smo vidjeli kako je prošao kod velikog gazde, samim tim poltron.

Da se ne ulazi u dublju analizu, pametnom dosta.

Sad je samo pitanje da li je ovaj narod toliko glup i otupio od svega što mu se servira zadnjih 20 i kusur godina (+ svi ovi pošteni i časni što su napustili ovu prčiju). Meni se čini da jeste, pa će ovi da jašu dok ne pocrkaju tj. dok ih ne izjede to zlo i moć i gordost i pohlepa.

Na koji nacin je blanusa platio pojavljivanje na slupovima PzD? Saslusavan, hapsen, otpusten sa posla? Bas me zanima!?

I dalje, veliki broj ovih koje prozivas da su sad dio vlasti je dosao iz stranke u kojoj je blanusa!
E to je pametnom dosta!!!
Tako da ona prica NISU SVI ISTI macku o rep! Jesu, svi su isti i to se pokazalo. Cekaj samo da dobiju ponudu koja ce da ih zadovolji, pozicija, pare... Da ih ne nabrajamo sad sve, ima ih, tako da bezrezervnu podrsku i povjerenje vise nema niko.
Zato i jesu za predsjednika kandidovali lika koji nije dobacio ni 2000 glasova u BL, to je pokazatelj kakve su to stranke.
Cim oni sad kalkulisu i od tih "prvaka opozicije" niko drugi nije se uzeo posla govori da gledaju na svoje dupe. Isto tako ce sutra prodati svoj glas u skupstini, ili gdje se vec proguraju a glupi narod ce da se cudi kako to.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
pa navodno je skinut sa pozicije dekana nakon tog obraćanja na skupu pzd
a ta Bojićeva glupa priča kako nije imao više od 2000 glasova u Bl je tolika glupost da se ne može ni komentarisati....čovjek izašao na izbore ,bio na listi u pariji koja u jebenoj Bl nema ni jednu poziciju,nema ni jedno javno preduzeće,ustanovu kao fond zaposlenih za sigurne glasove....njegovih 2000 glasova je kao 20 000 glasova likova poput Đajića ili Draška....Za Mazalicu i da ne pominjem

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2025, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cica to stoji, stranka u BL je takva kakva jeste, ali zar ta stranka nije imala nekog kvalitetnijeg da ponudi?
Zato i govorim, kalkulantski i pokvareno su gurnuli lika u vatru.
Pa niko van Banjaluke nije cuo za njega kao politicara i kako da se ocekuje nekakav rezultat?
Ne treba mali bojic nesto da mrsi(ko ga uopste i slusa) da bi se skontalo koja je poruka opozicije sa ovim kandidatom i za ove izbore.
Daj samo da prodje...

Vrh

[ 4015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]