banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 19:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2020, 05:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Diktator kakav se može samo poželiti

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2020, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Za Orbana? Slažem se jer ne vidim da maltretira narod, da država propada, stao je protiv migranata i kada su svi digli dreku na njega. Koliko vidim, uopšte im ne ide loše.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Obaviješten sam da širom zemlje posluje 218 hotela za migrante.
Svaki ilegalni migrant treba deportovati, a svaki hotel vratiti u službu zajednici.
Ovo ludilo jednostavno mora prestati. "
Slažete li se sa Rupertom Loweom?

https://www.facebook.com/Proud2beBritis ... 6NHwJQfpLl
A ovih vjesti nema u javnim medijima...mnogo toga se gura pod tepih

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ipak ima
https://www.bbc.com/news/videos/cwypj14q122o

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Pa šta imaš reći o vlasti koja otima pare od duše svoje države, farmera, seljaka, koji proizvodu hranu toj državi, da bi dala pare tamo nekoj državi udaljenoj 500 kilometara od iste. Tu nešto gadno ne štima odavno.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2025, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Farmeri su na ulici zbog enormnog povećanja poreza na nasleđivanje koje su donijele vlasti.. Porez je toliko velik da se ne isplati ulaziti u tu radnju.Rupa u budžetu je ogromna a jaz između farmera i vlasti produbljuju konzervativni Laburisti sa Farelom na čelu. Nezadovoljstvu zbog novih poreza su pridodati problemi vezani na sve veći pritisak migranata posebno muslimana koji im dodatno crpe novac iz budžeta.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2025, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2025, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46

Ови провокатори што неком нешто спаљују пред носом су ми увијек били кретени, али овај што је изашао замахујући ножем?! је болидчина поремећена коју бих депортовао из земље истог дана. Невјероватно колико мораш бити безобразан да овако излетиш на грађанина земље у којој си гост на овај или онај начин. Невиђена доза безобразлука и осионости, уз поремећеност. И велика антиреклама за ислам.

Претпостављам да ће у ВБ уствари од вођства земље добити извињење што се уморио од махања ножем... писмо од краља Чарлса лично...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2025, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

samo pumpaj pumpaj...dok ne pukne....bista radovanova se mora postaviti sred brisela

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Rivaldinho je napisao:

Ови провокатори што неком нешто спаљују пред носом су ми увијек били кретени, али овај што је изашао замахујући ножем?! је болидчина поремећена коју бих депортовао из земље истог дана. Невјероватно колико мораш бити безобразан да овако излетиш на грађанина земље у којој си гост на овај или онај начин. Невиђена доза безобразлука и осионости, уз поремећеност. И велика антиреклама за ислам.

Претпостављам да ће у ВБ уствари од вођства земље добити извињење што се уморио од махања ножем... писмо од краља Чарлса лично...
Da, neka se ugledaju na engleze i šta su oni radili (ponegdje još) u svojim kolonijama... Karma je čudo...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 10:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Engleska je odavno pukla, makar što se tiče građanstva. Sjećam se onih demonstracija protiv migranata, gdje ti idu ove AlahUekber ekipice i normalno šenluče po gradu, a murija i specijala gazi domaće Engleze. Odavno je ta evropska elita krenula stranputicom, ne znam samo kakvo je to ludilo njih zahvatilo, ali sve izgleda na to da se to kontroliše i "lutkari" iz pozadine, jer vjerujem da ne postoji normalan čovjek koji bi se ophodio tako prema svom narodu. Doduše kada vidiš ove naše, ne treba ništa da te čudi... I srce izvadi, al samo nemoj iz fotelje da idem.

Inače na ovom kanalu ima dosta tih svjedočenja o katastrofi koja se dešava u Engleskoj. Bukvalno školski primjer kada se vlast tj. elita totalno odrodi od naroda.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pumpaj pumpaj
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
despot777 je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Da, neka se ugledaju na engleze i šta su oni radili (ponegdje još) u svojim kolonijama... Karma je čudo...

Да су Енглези такви као што кажеш и да су ово заслужили - јесу.
Да су ови аллахови блискоисточни бојовници гомила примитивних, латентно веома агресивних људи за које не знаш јесу ли више безобразни или суманути - јесу. Далеко им лијепа кућа.
Од Енглеза смо бар добили Блекмора, Пејџа и Мућке...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad je bar jasno zašto je Vučić Milici dao mjesto u Vladu RS
https://nova.rs/vesti/politika/milica-d ... rMJE3xSZZA

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2025, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Čiča iz Rogače je napisao:
pumpaj pumpaj
Slika

Nista od toga, moze migrant da radi sto hoce a i plebes da misli isto tako. Oni koji odlucuju ne hodaju po ulicama niti se voze po istim.
Jos jedna banana u nizu za nas neuke!! Dobra parola i navlakusa lijep zvuci ali samo to!!

Ista zabluda i orginal narativ, kao sto su neki mislili da su demostracije i mijenje plebes zaustavile Vijetnam! :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Samo da pitam, a prepoznaće se pojedini forumaši iz Njemačke, kada sam pitao ima li razlike između Zapadne i Istočne Njemačke. Svi su govorili da nema.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Nisam jos srela Nijemca koji je tvrdio to isto. Uglavnom ide prica o tome kako je istocni dio slabije razvijen pa kao takav usporava razvoj cijele drzave, da su jos uvijek donekle ostali u socijalistickom modu pasivnosti i ocekivanja od drzave, da su frustracija i nezadovoljstvo tamo puno izrazeniji.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
filozof sa vrbasa je napisao:
Samo da pitam, a prepoznaće se pojedini forumaši iz Njemačke, kada sam pitao ima li razlike između Zapadne i Istočne Njemačke. Svi su govorili da nema.
Evo ti razlike, čitaj u komentarima. I priznaj da ovo malo liči....samo da je crno-bijelo , a ne u koloru...

https://youtu.be/uGsG1rzA_dQ?si=M8PwIT8DZ2RAQeWH

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2025, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Keir Starmer prisustvuje ramazanskom događaju u britanskom parlamentu zajedno sa zastupnicima.
Tokom iftarskog događaja, britanski premijer je izjavio da je to "teško vrijeme za muslimane u Velikoj Britaniji".

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2025, 07:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Događaji? Misliš na post ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]