nepokoreni je napisao:
apokalipto je napisao:
Demokratija na djelu,sa dovoljnim brojem potpisa ovo bi se moglo zabraniti.A ako bi prošla zabrana za ovo povećao bi se broj peticija na raznorazna pitanja glede društvenih zbivanja u Srbiji.
A to za javnost i potpise i kod nas je ista stvar....jel ono vratiše park?
Park je problem vas Banjalučana i to što niste uspjeli da nešto postignete sa tim peticijama je samo vaš rezultat i slika stanja u BL.Naravno ne treba govoriti evo oni nisu uspjeli pa nećemo ni mi,svako ko želi rezultat ne starta sa oreolom gubitnika.
manitu uci da svira je napisao:
Dečko, tvoje konativne sposobnosti su zanemarive, zašto se ne okreneš u životu nečemu što znaš i pokusas biti produktivan i koristan? Pa sam sebe se u tri posta pokopao, je l kontas?
Hajde izdvojit ću jedan odgovor i na tebe mada baš izbjegavam trolove.
Hvala tebi ali nema potrebe da brineš za moj život,to nije tema priče bolje gledaj svoje dvorište.
Brale001 je napisao:
E jbg. Apo ni ja te ne mogu vise vadit, ti navro ko ovan na gredi busis rupu u rupi.
Nema veze ako 100.000 ljudi tvrdi nesto a nemaju veze sa subjektom isti svi 100 hiljada nisu u pravu.
Nisam ja ni napisao da je 100.000 ljudi u pravu,ali imaju mišljenje koje se treba uvažiti.Uzet ćemo Farmu i šta već tu sve ima kao primjer.Ako imaš rećemo milion potpisa za dvije sedmice(protiv) i još milion onih koji prate Farmu itd a neodlučnih odprilike 5-6 miliona koji ustvari i ne prate te realitije treba povesti raspravu kojoj bi bio rezultat da se pronađe kompromis tj kako bi obe strane bile zadovoljne(manje više),to u Srbiji kojom vlada autoritarni režim ne postoji niti može da se u ovakvim uslovima razvije normalan dijalog koji bi doveo do riješenja problema.Šta se dešava,pod pritiskom ili zanemarivanjem onog prvog miliona u inat će se prikloniti još milion neutralnih i rast će tenzije.Da se peticija povela prije 3-4 godine bilo bi daleko manje potpisa i da se vlast htjela zabaviti sa tim pa uvesti kakve takve restrikcije negodovanje bi nestalo....upravo ne čineći ništa došlo je do ovolikog revolta.Srbijom upravlja šaka diletanata i kriminalaca kojima je profit na prvom mjestu...ustvari vlastito dupe pa profit a ove emisije vrte veliku lovu i ukidanjem neko iz vrha blizak vlasti će duboko potonuti a to ne žele.Kako zanemarivanje mišljenja građana kojima si po ustavu dužan da služiš može da završi,neću ništa reći svako može da zamisli.Živio ti meni.

_зока je napisao:
I tih 70 hiljada će tako kao i ti, na kafu tješeći se da im ti klikovi nešto znače. Ne dao bog da nešto zaprave učine.
Još je rano bilo šta reći,a neće stati na 70 milja,u ostalom ja sam fizički spriječen da učestvujem u bilo čemu.Mogu samo da pišem,barem za sada.