banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jun 2025, 17:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3348 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2025, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čile već dva puta izvrdavaš odgovoro, gdje je to Mile obećao da će dati imovinu ako ga puste da "pokrade izbore" ?

Inače, zanimljiva vijest jutros, SIPA u Mostaru uhapsila i pretresla neke vehabije i nelegalnu streljanu.
Na kliksu, naravno, ni pomena o kome i čemu se konkretno radi, nego samo "4 osobe". Sreća pa hrvatski portali ne skrivaju istinu.

Izgleda da su se vehabije spremale za nešto, čim su im uspjeli naći municiju i naoružanje :D A strelište je takođe zanimljiv detalj.
Teroristička prijetnja o kojoj sam pisao je ozbiljna, koliko god se neki trudili da je predstave kao zezanciju.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 13:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
Vukanu neko treba javiti da raja sa Facea ne glasa u Republici Srpskoj.Ja razumijem da on prezire Dodika, ali ne mogu shvatiti da je toliko glup da se uzda u bosnjacku podrsku.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rocker je napisao:
Čile već dva puta izvrdavaš odgovoro, gdje je to Mile obećao da će dati imovinu ako ga puste da "pokrade izbore" ?

Čuo sam to od jedne poznanice koja je radila u američkoj ambasadi,sad trenutno ne mogu da joj se sjetim imena :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo si pobrkao kome nisam mogao da se sjetim imena, ali oprosteno ti je.
U pitanju je Allbright, ona je rekla "he threw us the curve ball".

Apropo današnjeg glasanja, i PDP i SDS su pokazali da imaju ozbiljan odnos prema vitalnim interesima i principijelno podržali stav da nema preglasavanja.
Vukan po običaju kontra svih, ali to je on, nema tu puno šta da se komentariše. Mislim da bi najbolje prošao da se preseli u Sarajevo i da se kandiduje za gradonačelnika, pa da mu bakice i nane po baščaršiji ljube rukice.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Vukan se pokazao kao loš čovjek, biće mu borba za cenzus.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Zreo za SDP.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije se ni Crnadak proslavio izjavama pred zasjedanje, mnogo je nesto srao . . .

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ali su ovi iz PDP-a, kao i SDS-a glasali za i potvrdili veto.

Trivićkini i Vukanovićevi, koliko vidim, nisu glasali uopšte.

Koliko god nekada djelovali neozbiljno i neorganizivano i PDP i SDS su miljama daleko od Vukanovića i Trivićke, koji su samo galamdžije (Vukanović) i protiv svega (Trivić).

Mada, čak i da nije oboreno pitanje je da li bi EUFOR uopšte reaagovao i "asistirao".

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Nije se ni Crnadak proslavio izjavama pred zasjedanje, mnogo je nesto srao . . .

Crnadak je postao "l'enfant terrible" PDP-a, nešto slično što je bio Radojičić u SNSD-u.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 22:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
danijell je napisao:
Zreo za SDP.

pa kad moze zukan helez, moze i vukanovic biti sdp-ovac.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"Mrtva trka" sa Vojinom koji je već u SDP-u.
Još kad se svi đuture zapiju pa krenu sijevati šake po kafani...

Vukanović je pokazao da je diletant. I Trivićka.
OK je biti protiv nečega, ali ima i to granice. Posebno kada je vitalni interes u pitanju. Oni nemaju granice. Ili ne znaju šta je to.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2025, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se Vukan i njegovi baš ogadili onaj put kad je onaj njegov mališan na skupštini rekao "popu šimi ukrali biciklo" pokušavajući da uvrijedi Stevandića.
Inače mališan elokventan, snalažljiv i jedne prilike je dobro otresao neku novinarsku budalu iz federacije kad ga pitala da li se osjeća kao "bosanac i ercegovac baaaa".
Ovo gore mu nije trebalo i Vukan se trebao javno izviniti, a i malom je trebalo natrljati nos.
Ne zbog samog Stevandića nego sbog institucije . . .

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 06:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vukan je na ovom primjeru pokazao da je neozbiljan igrac. To sto on mrzi Dodika,a Dodik njega je jedno, ali ako nije u stanju prepoznati trenutak i bit pametan, a ne u koloni sa sarajevskim strankama, onda jebes kretena.

Ja razumijem da je on ucima stranaca projektovan za ministra ali ne kontam da ne uvidja da je biracko tijelo sve manje, a da se ljudima u RS gadi ta prica ko nas bre zavadi.

Ovim se sveo na Hercegovinu.A i dole ili dolje ce imat manje nego 2022.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 07:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ma koju Hercegovinu, pa tek dole nece dobiti glasove.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 07:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pomenuh Hercegovinu jer dole ima odredjene poluge, uticaj i infrastrukturu i rezultat, ofnosno nekakav je faktor. U ostatku RS kopni.

Ako se nada nekakvoj masovnijoj bosnjackoj podrsci to mi je tek suludo, narocito na opstim izborima. Mislim na ostatak RS, u Hercegovini je svakako procenat b komponente minimalan.

Osim ako ga nisu kolege iz opozicije preveslale i ako nije prsao, ja ne vidim da mu je ovo trebalo. Tim prije jer on nikada nije bio liberal.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Вукан је паљевина. Дакле, рок трајања у политици кратак, и управо му пред нашим очима истиче. Једном кад испадне из цензуса, завршиће као "аналитичар" који ће ићи од студија до студија и причати како ништа не ваља... што је лоше јер има он своје мјесто у политици, па какво-такво, али сам себи пуца у кољена.
Јеца ће бити професорица и у пензији давати интервјуе како је мало фалило да потпуно препороди Републику Српску, али ето.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 10:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Vukanović je muslimanska šuga koja nikad neće napredovati dalje od trenutne pozicije. Počeo se baviti opasnim igrama, od nedokazanih optužbi za paljenje auta, prozivanja članova stranke teroristima itd.
Opozicija ga koristi kao korisnog majmuna koji urliče po Skupštini. Nepouzdan koalicioni partner i vidi se da su oprezni s njim. S njim se možeš slagati 100 dana, jedan dan se nemoj složiti s njegovim mišljenjem bićeš objavljen na blogu kao Dodikov saradnik i kriminalac.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo tako.....jednog viđenijeg člana svoje stranke je uzeo na zub samo zato što je taj lik na fb lajkovao neku objavu Draška Stanivukovića.....nešto neutralno.Lik se zahvalio na saradnji i napustio stranku sujetnog kepeca.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

staklo je napisao:
Opozicija ga koristi kao korisnog majmuna koji urliče po Skupštini. Nepouzdan koalicioni partner i vidi se da su oprezni s njim.

Više šteti opoziciji, nego što je koristan, jer se bukvalno javlja na svakoj tački dnevnog reda sjednice i skreće temu na sebe.
Pa dok je bio u klubu SDS-a napravio im je, na taj način, veći problem nego vladajući.

Jednostavno, kako neko napisa, puca sebi u koljena, ne znam šta mu to treba, da ga izbacuju maltene sa svake sjednice zbog gluposti i da guši bilo kakvu konstruktivnu diskusiju tokom koje bi opozicija iznijela korisne argumente.
Šteta, jer je imao veći kapacitet.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2025, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kakav kapacitet,odavno sam pisao da je on tabloidni političar limitiranih mogućnosti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3348 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]