banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 07:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
zerocool je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Evo kažu da je saslušanje prekinuto zbog njegovog narušenog zdravlja.

Mislim da ce on veoma brzo umrijeti i da je zato i odjednom uhapsen..

hercegovac27 je napisao:
Nego kada smo kod Srbije i moguće promjene vlasti i pored beskičmenjačke i po ekonomiju štetne politike "žutih" ja ne vidim nikakvu alternativu. Toma! Neka hvala! Voja i Selja Silić! Još gora varijanta! Da ne želite možda Čedu ili radikale! Najbolje je ne glasati jer doslovno nemate za koga!

ово су два добра поста.
и ја сам вечерас баш са другарима мало анализирао ситуацију, и још кад сам видио ове снимке како Ратко изгледа контам да је било оно: "ето, на самрти си, нећеш поживјет још дуго, хајде сад ћемо те предати да извучемо бар неку корист од твог хапшења"

што се тиче политике, народ у Србији једноставно НЕМА АЛТЕРНАТИВУ.
за кога гласати? ето, хајд реците име једног коректног политичара просрпски оријентисаног?
и немојте да пљујете по људима из србије, погледајте, тамо су људи у свим градовима изашли и показали СВОЈ СТАВ а код нас вечерас трешти музика у по центра и људи ходају по бутуицима, купују крпице јер је ноћас "ноћ шопинга" или шта већ.

"могу ја Вас да оптужим да сте Ви дроца, па ништа...."
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oSobcF3nPUg[/youtube]

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/256321 ... -Mladicevo
Meštani hoće da promene ime sela u Mladićevo

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Od ovog hapsenja vise boli odnos srbijanskih medija prema svemu ovome...mamu im jebem! Pa ko ih tjera da se ovako ponasaju...pu!!!

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јавни медијски сервис "европске србије" ..
шта очекујеш од режимске телевизије.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
poslije radija Slobodna Evropa srbijanski mediji dođu kao melem na ranu.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Jos jedan korak ka pomirenju, govori vecina srpskih zvanicnika...pola domacih tv kuca govori zlocinac, vec mu presudilo a covjeku sudjenje ni pocelo.......zabranjuju se skupovi podrske,brisu se fb grupe podrske,skidaju se majice sa likom djenerala...razdragani rts,u92,bht...rtrs distanciran,atv distanciran...tuzno,nigde reci podrske djeneralu...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ravnogorac je napisao:
Jos jedan korak ka pomirenju, govori vecina srpskih zvanicnika...pola domacih tv kuca govori zlocinac, vec mu presudilo a covjeku sudjenje ni pocelo.......zabranjuju se skupovi podrske,brisu se fb grupe podrske,skidaju se majice sa likom djenerala...razdragani rts,u92,bht...rtrs distanciran,atv distanciran...tuzno,nigde reci podrske djeneralu...

Još je samo nedostajala parada ponosa danas.

The hell where youth and laughter go.

Poslednji put menjao Hristov dana 26 Maj 2011, 23:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
evo sada na dnevniku rts-a prikazuju proteste u Novom Sadu i Beogradu.Pokusali u NS-u da se probiju do sedista tadiceve stranke.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Meni nije jasno da li neko medijima brani da kazu bilo sta u odbranu!? Hrati su svoje branili na sva usta na sniom medijima... Zasto je covjek osudjen i prije sudjenja!?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Citiraj:
NOVI SAD - Oko 1.000 Novosađana okupilo se nešto pre 20 sati na Trgu slobode u Novom Sadu u znak protesta povodom hapšenja Ratka Mladića. Demonstranti su razlupali prostorije Demokratske stranke i upali u Srpsko narodno pozorište, gde se održavalo Sterijino pozorje.

Na Trgu slobode u centru Novog Sada okupili su se uglavnom maloletnici sa vidiljivim nacionalnim obeležjima, među kojima su bili i pripadnici ultradesničarskih pokreta "Nacionalni stroj", "1389", "Obraz", koji su glasno uzvikivali parole "Nož, žica, Srebrenica", "Borise, obesi se", "Živeo Vojislav Šešelj"...

Demonstranti su potom prošetali kroz nekoliko ulica vojvođanske prestonice, a usput su rušili kontejnere i bacali kamenice na pripadnike policije.

U Bulevaru Mihaila Pupina, gde se nalazi predstavništvo Demokratske stranke, protestanti su razlupali prozore na toj zgradi, ali je policija intervenisala i uspela da ih rastera prilikom čega su dvojica demonstranata povređeni. Povređene S. Stjepanova io Đ. Kizića zbrinule su ekipe Hitne pomoći.

- Nismo razbijali prozore već smo pokušali da sprečimo, tražili smo od drugih da ne razbijaju. Došli smo da protestujemo, da branimo našeg Mladića jer je on nas branio dok nas je klao Naser Orić - rekao je "Blicu" jedan od povređenih mladića.

Kolona je potom nastavila protest i stigla ispred Srpskog narodnog pozorišta gde je večeras počelo 56. Sterijino pozorje. Huligani su upali u zgradu pozorišta gde su bacili jednu baklju u nameri da sa zgrade skinu zastave Hrvatske i BiH, ali ih je u tome sprečilo obezbeđenje i na samo sklonilo zastave.

Korodon od oko 50 policajaca u punoj opremi pritisnuo je protestante i nakon završetka predstave priveo njih oko 12, nakon čega su se demonstranti skroz razišli, a zastava Hrvatske vraćena je na zgradu SNP-a.

Demonstranti su ranije pokušali da upadnu i u zgradu Radio televizije Vojvodine u čemu ih je sprečila policija. Ispred zgrade RTV-a fizički su napali jednog čoveka na biciklu, nakon čega je izbila opšta tuča, koju je prekinula policija.

Grad i dalje obezbeđuje policija iako na ulicama Novog Sada trenutno nema demonstranata.

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/2563 ... pali-u-SNP

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Meni nije jasno da li neko medijima brani da kazu bilo sta u odbranu!? Hrati su svoje branili na sva usta na sniom medijima... Zasto je covjek osudjen i prije sudjenja!?

не смију, зато што је народ бјесан.
замисли шта би било да још медији ово осуђују.. опет би београд био слупан а животи политичара би били доведени у опасност.
иако бих ја волио да се то деси.

прича ми сад колега из бг који је био данас на протестима.. свију су легитимисали а неке групице је опколила полиција и чим су камере отишле потрпали су их у марице и одвели на батињање!

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
malo su ljudi ohladili od protesta, bilo ih je od "nezavisnosti" Kosova, hapsenja Karadzica ... nekako je utihnulo, kao da je ljudima dosta svega .... znaju da protestima ne mogu nista postici

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Podrske za sta ? Sa kojim ciljem ?

Da se razumijemo, u mom srcu za mog komandanta uvijek ima mjesta, ali ako cemo razmisljati hladne glave, bilo kakvi protesti i okupljanja nam mogu samo naskoditi.
Nema potrebe da jos potvrdjujemo ionako losu sliku koja vlada o nama, niti ima ikakve koristi od arlaukanja i placa.
Svi smo podnijeli teret rata, neki su poginuli, neki su izgubili ruke, noge, vid, a neki eto moraju na sud.

Na previse sahrana sam bio, na previse referisanja sam slusao sulude ideje trbavih JNA oficira i jako dobro shvatio za sta ih se vecina borila.
Generale, obecao si da im neces ziv u ruke, sta bi ?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QUSunkCZ-oM[/youtube]

па ви серите против народа Србије.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Barem će sada porodicu da puste na miru, i moći će da ga vide. I skrivanju je došao kraj.

Srbija, ona za koju je "general" Trifunović heroj i dobija obeštećenje, a general Mladić ljaga ...

Ali i poslije Balkanskih ratova su se sjetili generala kada je AU zakucala na vrata. I opet ih zaboravili.

Šta je sve obećavano kada je trebalo Miloševića uhapsiti... a evropske perspektive skoro na istom mjestu. Fiktivno nisu, ali realno jesu. Ovaj put kojim idu nema smisla bez priznavanja Kosova. I Milošević je govorio da mir nema alternativu. Blizu je bio. Alternacija. Sada EU nema alternativu. A svima zajedničko kako misle da oni nemaju alternativu.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
ma jasta, kakvi protesti... danas su prodali Mladica, sutra ce kosovo, prekosutra vojvodinu, rasku, sandzak... a mi cemo da sjedimo, sutimo i posmatramo... nema sta, test demokratije je danas polozen... idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nista ovo ne znaci bez priznavanja Kosova... Srbija ce na kraju morati priznati Kosovo da bi usla u EU. A sve ukazuje na to da ce tako i uraditi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Rocker je napisao:
Generale, obecao si da im neces ziv u ruke, sta bi ?

Da to i mene cudi! Jos ako je kod sebe stvarno imao cak 2 pistolja, jos i bolestan, mislim sta ima tu drugo da se radi!
Mislim da bi isti "rezultat" dobila Srbija samo eto sto bi on pored toga i ispostovao sebe...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
АЛЕКСАНДАР je napisao:
што се тиче политике, народ у Србији једноставно НЕМА АЛТЕРНАТИВУ.
за кога гласати? ето, хајд реците име једног коректног политичара просрпски оријентисаног?

То и јесте основни проблем. Кад је ономад Додик гостовао код Бећковићке јасно се могло примијетити да су Србијанци "очарани" њиме. Какав је да је, лично га не волим, али барем има кичму! Њему Ештонова на диван долази, а ко долази Тадићу? На страну унутрашња политика, али вањска му је барем солидна.
Није мени толико страшно што је Младић изручен. Што рече једном владика Григорије нису ни њихове главе ништа скупље од глава погинулих војника. Политика је то! Жртвујеш лауфера за противничку краљицу...и добијаш партију или барем пат. Али, шта овим добија Србија? Сем што потврђује свој статус кучета којем кад кажеш "лези!" легне и добије кексић? (Ако га добије уопште!) Има ли ико међу вама да поштује било ког бескичмењака? Сигуран сам да нема. Србија овим само губи!
Ђенерале, историја ће рећи шта је било а шта није било, ко је крив а ко није...дотле...хвала ти што си нас бранио.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
danijell je napisao:

Srbija, ona za koju je "general" Trifunović heroj i dobija obeštećenje, a general Mladić ljaga ...

Za ovaj slučaj sam tek prije par dana čuo, otvoriću temu kada nakupim materijala.

Ne možemo mu mi suditi kada nismo bili u njihovoj koži.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/256296/Mladic-radio-kao--nadnicar-na-gradjevini

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 895 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]