banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 04:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sjeverna Koreja
PostPoslato: 28 Jul 2014, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Mozda nisam procitao jer sam gledao tu vijest na RTRS, ili je na BNTV. Uglavnom, ako su oni nasjeli, nasjeo sam i ja.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ето, они су насјели а ти си је узео здраво за готово, као што узмеш милион других вијести на основу којих формираш мишљење.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Па сви наседну понекад. За разлику од осталих ја признам кад нисам у праву. Мада, није ни чудно да сам насео, јер знамо да нас из Северне Кореје не може ништа зачудити. Ово о фудбалу је била једина неистинита вест. Остале све чудне вести су биле истините. Зато сам поверовао да је и ова истинита, поготово што су је пренеле две најгледаније телевизијске куће у РС, као и најчитанији сајт у србији "Блиц" и многи остали познати и велики медији. Кад велики број озбиљних и угледних медија наседне и пренесе овакву вест, онда је нормално да поверујеш.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
jellyfish je napisao:
Па сви наседну понекад. За разлику од осталих ја признам кад нисам у праву. Мада, није ни чудно да сам насео, јер знамо да нас из Северне Кореје не може ништа зачудити. Ово о фудбалу је била једина неистинита вест. Остале све чудне вести су биле истините. Зато сам поверовао да је и ова истинита, поготово што су је пренеле две најгледаније телевизијске куће у РС, као и најчитанији сајт у србији "Блиц" и многи остали познати и велики медији. Кад велики број озбиљних и угледних медија наседне и пренесе овакву вест, онда је нормално да поверујеш.

:lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2014, 01:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Pyongyang, September 22 (KCNA) -- The south Korean puppet regime on Sept. 21 let human scum of the "Alliance for the Movement of Free North", the organization of the vicious "defectors from the north", scatter leaflets defaming the DPRK.
A spokesman for the Committee for the Peaceful Reunification of Korea in a statement on September 22 condemned this leaflet-scattering operation as a blatant challenge to the patient efforts of the DPRK for the improvement of the relations with the south and the resumption of the dialogue and an unpardonable mockery and insult to all the Koreans and the public at home and abroad desirous of the national reconciliation and unity and the peace on the Korean peninsula and its reunification.
It continued:
It is the south Korean puppet regime which is chiefly to blame for the leaflet-scattering operation.
Such operation was conducted in the place near Inchon where the 17th Asian Games are now under way in which the DPRK's players' group is also taking part.
This fact clearly proves that the south Korean puppet clique is hordes of hooligans without equals as it is chilling the atmosphere of reconciliation and reunification prevailing in the games in pursuance of confrontation with the north, being utterly indifferent to the international games and the sincerity of the fellow countrymen participating in the games.
If the puppet regime persistently patronizes the leaflet scattering operation of the human scum by covering it up with such veils as "nature of the social system" and "freedom of non-governmental organization" and the like, the inter-Korean relations will never improve but it will only bring a catastrophe.
Scattering leaflets against the other party is publicly recognized as an act of war by international law.
Those who masterminded the operation for scattering leaflets slandering the dignity of the supreme leadership of the DPRK and others involved in it will never go scot-free and the DPRK will take a resolute retaliatory measure any time to force them to pay dearly for it.
Our measure for mercilessly punishing them will be taken on behalf of all Koreans any moment, anywhere and by any means and method.
The south Korean puppet regime should bear in mind that it can no longer pay lip service to such words as "dialogue" and "confidence." -0

:lol:

Biće da su ovo zvanični sajtovi njihovih informativnih agencija.
http://www.kcna.kp
http://www.vok.rep.kp/

Ali sajtovi malo rade pa malo ne rade.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2014, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pjongjang u blokadi, kruže glasine o puču protiv Kim Džong Una

V. Filipović | 03. 10. 2014. - 14:57h izmena vesti 15:03h | Komentara: 4
Severnokorejska prestonica nalazi se u blokadi pošto je 27. septembra uvedena zabrana ulaska i izlaska iz Pjongjanga, preneo je danas britanski list "Telegraf" ukazujući na spekulacije o pokušaju državnog udara, i postavljajući pitanje o stabilnosti Kim Džong Unovog režima.

Ako je reč o vojnom puču, onda će situacija u Pjongjangu biti veoma opasna
Prenoseći navode portala "Nju Fokus Internešenel" koji se poziva na severnokorejske izvore, list podseća da su i ranije severnokorejske vlasti ograničavale pristup prestonici, ali da se najnovije restrikcije odnose čak i na stalne stanovnike Pjongjanga, koji su po definiciji režimska elita.

"Ova vrsta akcije ukazuje na dve stvari - ili je došlo do pokušaja državnog udara ili su vlasti otkrile neku vrstu zavere protiv rukovodstva", kaže Tošimicu Šigemura, profesor tokijskog univerziteta Vaseda za "Telegraf".

Ako je reč o vojnom puču, onda će situacija u Pjongjangu biti veoma opasna, kaže Šigemura i dodaje da je čuo da je Kim Džong Un napustio prestonicu.

Drugi razlog bi, po njegovim rečima, mogao da bude taj da su neki visoki zvaničnici režima pokušali da prebegnu zbog čega su zatvoreni aerodrom i granični prelazi.

U poslednje vreme mediji su spekulisali i da je severnokorejski lider Kim Džong Un bolestan, jer se dugo nije pojavljivao u javnosti, još od 4. septembra.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2014, 00:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tokom rijetke posjete Južnoj Koreji, viši sjevernkorejski zvaničnik negirao je izvještaje o pogoršanom zdravstvenom stanju Kima Jonga-Una, kazavši da nema "nikakvih problema", izjavio je u nedjelju južnokorejski ministar.

Nagađanja da bi Kimovo neuobičajeno dugo odsustvo iz javnog života moglo biti uzrokovano lošim zdravstvenim stanjem podstaknuta su sjevernokorejskim televizijskim izvještajem da lider pati od "nelagode" što se protumačilo kao implicitno priznavanje da je bolestan.

Kima (31), koji je često u središtu propagande ove izolirane države, državni mediji nisu fotografisali otkako su pojavio na koncertu zajedno sa svojom suprugom 3. septembra, javio je Reuters.

Sjeverna i Južna Koreja su se u subotu dogovorile da nastave mirovne pregovore nakon što je Pyongyang poslao svoju najznačajniju delegaciju u susjednu zemlju samo 24 sata nakon što je najavio posjetu.

Kim Jong-Un viđen je kako šepa na događaju s ključnim zvaničnicima u julu, a u ranije snimljenom dokumentarcu koji su državni mediji emitovali krajem septembra vidjelo se da ima problema s hodom.

Kim je veoma brzo dobio na težini otkako je došao na vlast nakon što je njegov otac umro od srčanog udara 2011. godine.
(FENA/dg)

Citiraj:
Bivši obavještajni časnik Sjeverne Koreje tvrdi da Kim Jon Un više nema kontrolu nad političkim odlukama svoje države te da je sada samo marioneta Remco Breuker, profesor Korejskih studija na Sveučilištu Leiden u Nizozemskoj, koji je bio domaćin konferencije, slaže se s ovim tvrdnjama.
Remco Breuker, profesor Korejskih studija na Sveučilištu Leiden u Nizozemskoj, koji je bio domaćin konferencije, slaže se s ovim tvrdnjama.

'Prava snaga nalazi se u jednom od odjela, kojeg je Kim Jong Un dotjerao do birokratskog savršenstva. Iako služi Kim Jong Unu, više služi ostavštini Kim Jong-ila. A ta dva elementa se ne slažu baš uvijek', kaže profesor.

Jin-sung vjeruje da će se trenutačni režim Sjeverne Koreje raspasti u skoroj budućnosti te da će Kim Jonh-Un biti zamijenjen jednim od svoje braće, Kim Jong-namom (43) ili Kim Jong-chul (33).

Prošlog mjeseca državni su mediji priznali prvi puta da je Kim Jong Un, pati od 'nelagode' zbog nespecificiranih zdravstvenih problema.

Podsjećamo da Kim nije viđen u javnosti od 3. septembra, a na jednoj od posljednjih fotografija vidi se kako hoda uz pomoć štapa. Navodno je zbog težine slomio oba gležnja te se nalazi u bolnici nakon operacije.

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 04:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E да ми је титл за овај и сличне видео клипове :) https://www.youtube.com/watch?v=6BNqtdvGsYk#t=136

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2015, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/530413/Otisao-je-u-Severnu-Koreju-ocekujuci-mracni-kazamat-Docekalo-ga-je-nesto-sasvim-drugacije

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Šta ti je uređena država. Svugdje zeleni talas podešen kako treba da uopšte nemaju gužve u saobraćaju.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
U S.Koreji se više gradi nego u banana državama BiH i Srbiji zajedno !

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Sem javnog i pjesackoj na ovim slikama se drugi saobracaj ni ne vidi :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ima jedno auto ,vidio sam

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pa normalno, nije to trula Amerika sa kilometarskim kolonama koje izbacuju silne otrove i zagađuju okolinu.
Svi se samo voze i debljaju, truju gasovima i brzom hranom.

Ovdje imaš čistu sredinu, zelenilo i zdravu naciju prije svega. 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Liči na Sokolac sa izbornih plakata

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2015, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ili na maketu Srpskog Sarajeva iz devedesetih...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
Амерички амбасадор у Јужној Кореји Марк Липерт рањен у Сеулу, јавља јужнокорејска агенцијаЈонхап. Сеулске телевизије приказале нападача како непомично лежи окружен полицајцима

Slika

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/Свет/1848837/Сеул.+рањен+амерички+амбасадор.html

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 01:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Мало га је исјек'о бритвом...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2015, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://srbin.info/2014/05/27/srbin-pose ... -iskustva/

Citiraj:
Србин посетио Северну Кореју, ово су његова искуства

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]